365/17 - 233 - MIMO SIGNÁL

19 0 0
                                    

21.SRPEN 2017 - MIMO SIGNÁL

Ztracené hovory, nezodpovězené dotazy na SMS či FB messengeru - tak to je normální pondělí

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Ztracené hovory, nezodpovězené dotazy na SMS či FB messengeru - tak to je normální pondělí. Pondělí, kdy jsem si dovolil vzít volno a jal se odpočívat.

Vybavil jsem si dobu, kdy telefon byl vzácností, mobilní neexistoval vůbec a internet? Ten byl jen náznakem zmiňován v dobrodružných románech a sci-fi literatuře.

Mám mobil hozený na nočním stolku, poletuji si jako víla po zahradě. Hraji s dětmi badminton, karty, šachy, dámu a další stolní hry. Při každé možné příležitosti vybíhám zamávat projíždějícímu Posázavskému pacifiku. 

Je mi fajn. K odpočinku a relaxu nepotřebuji víc. 

Přesto zkažen dobou jednou za x hodin zkontroluji bezděky mobil v ložnici. Fajn, 6 ztracených hovorů. Tři od kolegy z práce. V tom zvoní zas. Úspěšně odmítám červeným tlačítkem. A protože jsem slušně vychován, odesílám krátkou SMS: "Mám dovolenou." Odměnou mi jsou tři další od něho: "Už zase? Chodíš vůbec do práce?" "Chtěl jsem si jen popovídat..." "Aha, tak někdy jindy. S tebou je to zase složitý..."

Asi to se mnou složitý je. Ale tohle není dovolená, když mě stále někdo nahání. Prostě reagovat nebudu. Máš smůlu světe. Já chci klid! Jo a příště, příště vyrazím MIMO SIGNÁL!

365/17 aneb 201 a dalšíKde žijí příběhy. Začni objevovat