365/17 - 220 - ROVNICE

21 1 0
                                    

8.SRPNA 2017 - ROVNICE

Odkládej, odkládej, odkládej + slibuj, že vše bude = ono tě to spolehlivě dohoní a sežere!

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Odkládej, odkládej, odkládej + slibuj, že vše bude = ono tě to spolehlivě dohoní a sežere!

To je mi panečku ROVNICE. A jak je i pravdivá. Asi každého to někdy postihne či postihlo. Dle mého normální reakcí je z těchto příběhů poučit a příště už svá dokládání minimalizovat.

Samozřejmě, ne vždy to jde úplně dokonale, a samozřejmě, občas člověka doženou věci, které i přes obrovskou snahu nemohl nijak ovlivnit. Od toho je tam ale druhá proměnná oné rovnice tedy "slibuj, že vše bude" - tam musí být člověk sakramentsky opatrný...

Díky podnikání mne náležitě vyškolily hned první nezdary. Solidnost a pravdivost kroků vám buduje značku. Na nedodržené termíny a vzdušné obláčky se nehraje. Ba naopak.

Navíc v podnikání lze ony příběhy svázat do obchodní smlouvy a ejhle, máte tu hned bič sám na sebe i na smluvní protistranu. Že i toto někdy selže je pak otázkou podnikatelského krachu či dokonce soudní dohry, různých penále a náhrady škod.

V běžném životě však vše svážete jen velmi těžko. v lidských vztazích naopak smlouvy, papíry a razítka vše devastují. Důvěra je to co pozlatí každý vztah. A velice těžko se získává, zato velmi snadno se ztrácí.

Znám kolem sebe hodně těch, kdo sází na levou polovinu rovnice. S tou pravou si hlavu nelámou. A i když jsou jakkoli imunní proti výsledkům své práce v levé části, tak ta pravá si je neúprosně najde.

Já dnes žil několik příběhů, které ROVNICI výrazně zviditelnily. Je jen otázkou času, kdy se projeví ta pravá strana. Pevně doufám, že vše spočítá tomu, kdo dosadil všechny proměnné nalevo...

365/17 aneb 201 a dalšíKde žijí příběhy. Začni objevovat