⚜️35. Easy isn't it ?

574 26 8
                                    

Paar dagen later...
⚜️Lesly⚜️

Iedereen staat er. Letterlijk iedereen van de Creaties. Ik kom aanlopen en verander langzaam terug.

'Hallo iedereen ?' lach ik. Mijn haar doe ik in een knot en kijk iedereen langs. Declan komt aanlopen met een glas champagne en geeft hem aan mij. We proosten en nemen een slok. 'Wat is dit ?' 'Een bedankfeest' 'Waarom ?'. Declan trekt zijn wenkbrauw op. 'Jij en Carl hebben hem vermoord' 'Nou en'. Ik neem weer een slokje. 'Ze willen je wat geven' 'Wat ?'. Een vrouw komt aanlopen. Lang blond haar. Fel blauwe ogen.  Ze heeft iets in haar handen. 'Bewaker van de Gouden Stenen. Allblooder...'. Ze haalt het doek er af. 'Gouden Beker' mompel ik. Declan pakt mijn glas en ik pak de beker. Ik bekijk hem grondig en kijk de vrouw aan. 'Betekent...dit dat ik...' 'Nee, die keuze ligt bij jou'. Haar blauwe ogen veranderen naar zwart en krijgt lichte donkere kringen om haar ogen. 'Wat moet ik doen...? En wat gaat er gebeuren ?' 'Dat verschilt...'.

Ik geef de beker aan haar. 'Op deze manier'. Ze glimlacht en bijt in haar eigen pols. 'De nette manier'. Bloed laat ze in de beker stromen. 'Mijn gif is met dit bloed vermengd. Drink dit en jouw bloed zal mengen'.

Ze overhandigd me de beker en ik kijk de rest aan. 'Ik ben Lotus trouwens' fluisterd ze. 'Lesly maar 1 ding...' 'Vertel het is' 'Mijn voeding. Wat word dat ?' 'Uw voeding kan bloed en eten zijn, u bent ontsterfelijk en op geen een manier te vermoorden. U word gewoon ouder en heb de kracht om je uiterlijk te veranderen naar jonger' 'Dat is toch niet zo erg als ik dacht' glimlach ik. 'Ons gif beschermt je hart voor Heksen. Zodat uw hart er niet zomaar uit kan worden getrokken'. Ik knik en neem een grote slok. Bloed smaakt raar maar het is te doen. Als ik de slok heb doorgeslikt laat ik de Beker verdwijnen. Het begint al snel te werken. Hoe mijn hart het bloed door mijn aderen pompt. Hoe ijzersterk mijn zenuwen worden. 'Hierbij verklaar ik de Allblooder, 1 met de Vampieren'. Mensen beginnen te klappen en te juichen. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Declan loopt naar me toe en geeft mijn glas terug en ik drink alles op. Declan komt voor me staan en veegt met zijn duim over mijn onderlip en haalt de druppel champagne van mijn lip. 'Als je gestrest word ben je best sexy' 'Oh wauw' lach ik. 'Jij hebt al te veel op'. Ik wil weglopen maar Declan trekt me terug en kust me. Paar mensen grinikken en paar juichen. Ik trek me terug en duw hem lichtjes. 'Nu je aangeschoten bent, kan je dan nog wel vechten'. Ik loop langzaam achteruit en een Katana verschijnt in mijn hand en ik gloei uitdagend met mijn ogen. 'Ik kan altijd blijven vechten..' '...zelfs in bed' onderbreek ik hem en een knipoog volgt. Hij kijkt grijnzend weg en knikt kort. 'Touché'. Hij haalt zijn Katana uit het holster en loopt naar me toe. 'Declan kan altijd blijven vechten' 'Oh ja ? Dat geloof ik niet'. Zijn ogen gloeien kort. 'Zeker ?' 'Heel zeker' fluister ik. Hij haalt uit en ik sta in een flits achter hem. 'Oeh bijna'. Hij haalt weer uit maar ik pak de Katana vast en druk de punt tegen zijn keel. 'Oeh...jammer man'. Hij zet een stap naar voren. 'Oh ja ?'zegt hij met een grijns. 'Ja'.

'Lizzy ?'.

Langzaam kijk ik langs Declan en mijn "ouders" staan daar. Misschien wel mijn echte moeder maar niet mijn echte vader. Ik duw Declan opzij en loop langzaam naar ze toe. 'Mam...pap'. Mijn moeder wilt me omhelzen maar ik stap achteruit. 'Lizzy...' 'Mam...'. Ik kijk mn pa aan. Het is zo raar. 'Carl...Quinn...eerste Mythen'. Mijn moeder kijk ik weer aan. 'Je hebt alles weer terug' 'Ja mam alles'. Ik hou mijn hand omhoog. 'Je hebt veel gemist' 'Gouden ring van de Weerwolven' fluisterd ze. 'Ja'.  Mijn hand rust op de choker. 'En de Zeemerminnen'. Ze kijkt naar Lotus. 'En de Vampieren...'

Ze haalt een pistool tevoorschijn en richt hem op me. Een knopje in mijn hoofd gaat er om. Weerwolven grommen zacht en ik voel dat iedereen klaar staat. Mijn "vader" doet het zelfde.

'Natuurlijk' lach ik. 'Jullie staan aan zijn kant' 'Je bent een gevaar. Er mag geen Allblooder komen'.

Een grijns kruipt omhoog. 'Een paar pistolen'. De pistolen schieten weg en ik loop naar hun toe. 'Het boeit me niet dat jullie mijn ouders zijn, vorm je een dreiging voor mijn mensen...'. Bloed stroomt uit hun ogen en uit de neus en ze vallen neer.

'Dan maak ik je gewoon koudbloedig af' zeg ik fluisterend.

EINDE

Different World (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu