⚜️34. Kinda sexy, you know ?

414 20 0
                                    

⚜️Declan⚜️

'Lesly !'

Ik word word op de grond gedrukt en mijn armen worden op mijn rug gedraaid.

'Ah Declan...zoon van Abigail' zegt Hilius kalm. Een voet word op mijn rug gewuwd. 'Proberen zijn vriendin te redden. Kijk naar haar'. Ik probeer mijn hoofd te draaien. Het lukt me met veel moeite. Lesly ligt op haar rug en ze heeft veel moeite om te ademen. 'Geef haar hart terug'. Ik krijg een trap tegen mijn zij en krimp in elkaar. 'Zodat ze kan leven ?' 'Precies. Zodat ze kan leven' kreun ik. 'Zodat jij gestopt word' 'Ik ?'. Hoe snel alles gaat, geen idee. Mijn Machette heb ik snel te pakken, kom omhoog en duw het mes in zijn borstkas. 'Ja. Jij. Jij bent een hel, nee ...jij bent de hel' 'Een zwaard door mijn hart heen duwen dood me niet...' 'Het verzwakt je. Ja dat weet ik'. Ik haal het mes eruit. 'Worden de hersenen beschadigd, worden ze nooit meer hoe ze waren'

Met alle kracht duw ik het mes in zijn keel, naar boven gericht. Bloed stroomt over mijn hand en over mijn arm. Ik kijk hem diep in zijn ogen aan. Bijna in zijn ziel.

'Carl...nu'. Carl verschijnt achter Hilius en breekt zijn nek. 'Mortem' fluisterd hij. Hij pakt het hart uit zijn handen en Hilius veranderd langzaam in as. De Machette haal ik eruit en zet een stap achteruit.  Langzaam verdwijnt hij. Ik weet dat hij niet echt dood is, als een Heks hem wilt oproepen moet hij of zij haar of zijn leven opofferen. Maar de kans is klein dat een Heks Hilus wilt op wekken. Carl laat het as verdwijnen en kijkt me strak aan. 'Hij is dood alleen zijn geest is er nog. Zijn as heb ik verstopt in je ketting. Let er goed op'. Hij loopt weg; richting Lesly. Ik bekijk mijn ketting en het is grijs nu, in plaats van zwart. Als ik naar Carl en Lesly kijk duwt Carl het hart terug en Lesly schiet omhoog. 'Okay wat een fucking klote gevoel is dat !'. Al snel komt ze omhoog en staat wankelend op haar benen. 'Lizzy ga even liggen' beveelt Carl. 'Het gaat prima'. Carl komt omhoog en pakt de arm van Lesly vast. 'Lizzy...'. Een kleine grom verlaat de mond van Lesly. Carl zucht en laat los. 'Het gaat prima. Eerst dit Portaal sluiten'. Ze draait om en ze spreekt vage woorden uit waarvan ik niet weet welke taal het is. Even later komt er zwarte rook uit haar handen en draait om het Portaal. Al snel verdwijnt het grote krachtbron en langzaam word de lucht helder. 'Dus Declan..' mompelt ze. Carl kijkt met een grijs van mij naar Lesly. Ze draait om en slaat haar armen over elkaar. 'Dus je wist dat dit zou gebeuren, dat ik kon dood gaan' 'Als ik het had gezegd ?...'. Ze komt langzaam naar me toelopen. 'Had je het dan gedaan ?' 'Ja natuurlijk lompe koe ! Natuurlijk ! Jij denkt ik laat mijn thuisstad aan zijn lot over ? Nee man ! Tuurlijk niet'. Een grijns borrelt op. Ik vind leuk als ze zo praat. Een stressende bitch; past bij haar en maakt der sexy. 'Ik ben niet bang voor de dood. Nooit geweest' 'Dat weet ik' zeg ik grijnzend. 'Stop daarmee ! Ik ben met je aan het praten. Dit keer een serieus gesprek' 'Lesly..' zeg ik kalm. 'Wat!' 'Hou je bek'.

Ik trek haar naar me toe en kus haar. Mijn handen stevig om haar middel; weten dat ze er echt is. Haar armen gaan om mijn nek en ze gaat tegen me aanstaan.

Na een korte tijd kijkt ze me aan en zucht diep. 'Af en toe haat ik je echt...' 'Daar kan ik meeleven' 'Mooi' fluisterd ze en ze geeft me een kus.

Different World (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu