⚜️27. Alcohol is what I need

461 18 0
                                    

⚜️Lesly⚜️

'Mila dit zit echt te strak'. Ik bekijk mezelf in de spiegel. Het zwarte jurkje heeft mijn lichaam op gezogen en bedekt nog maar net mijn kont. 'Niet zo zeuren' 'Jawel. Doe ik wel'. Ik trek het jurkje een stukje omlaag om iets meer te bedekken. Niet dat het echt helpt. Ik zucht diep en zet mijn handen in mijn zij. 'De hakken zijn leuk' lach ik. Mila gaat door mijn haar. 'Je bent beeldschoon' 'En jij mag al drinken ?' 'Ik ben 17' 'Nou en' 'Jij bent 19, dus jij mag dat ook niet' 'Nou en' lach ik. 'Kom we gaan'. Ze pakt mijn hand en sleurt me mee. 'Niet zo snel. Ik kan amper lopen op hakken'. Ze lacht en we rennen haar kamer uit. 'Jezus Mila'. Als we bij de lift staan drukt ze op het knopje. 'Waarom is dit feest er eigenlijk ?' 'Ze houden 1 keer in de maand zo'n feest. Een cadeau voor onze harde werk' 'Oh'.

De liftdeuren gaan open en we stappen naar binnen. Voordat de deuren dichtgaan word er een voet tussen gezet en gaan de liftdeuren open. Declan en Max. Meteen kijk ik weg want hun blikken branden op me. Mila loopt vaak genoeg in zulke slettenjurkjes alleen ik...nop. Ik hoor dat ze de lift inlopen en de liftdeuren sluiten.

'Wat zien de dames er mooi uit' hoor ik Max zeggen. Mila kijk ik aan. Ze maakt een haarflip en ze geeft Max een boks. 'Weet ik' lacht ze. 'Kalm aan zusje. Je bent pas 17' 'Al 17, grote broer' lacht ze.

De lift deuren gaan weer open en Max en Mila lopen de lift uit. Zelf wil ik ook weglopen allen Declan sleurt me terug. Ik kijk hem fel aan. 'Laat me los' 'Gaat het voortaan zo tussen ons ?' 'Voor nu wel. Laat me los. Ik heb zin om te drinken'.

Declan knikt en sleurt me de lift uit. We lopen de gang door en komen uit in een grote zaal. Gekleurde lichten en harde muziek.

'Kom'.

We lopen tussen de mensen door en als we bij de bar zijn zet Declan me op een barkruk.

'2 shotjes Vodka'.

Ik trek mijn rokje wat lager en kijk rond. Paar jongens kijken me aan. Een kleine grom verlaat mijn mond.

'Hier'.

Declan duwt een shotglaasje in mijn hand. We proosten en gooien het naar achteren. Het is vodka dus het is sterk en natuurlijk moet ik even hoesten, maar het is lekker. Het brand zo lekker in mijn keel. Het is lang geleden dat ik heb gedronken. 'Nog 1' mompel ik. Declan kijkt me verbaasd aan. 'Jij ziet eruit dat je veel op kan dus 2 shotjes achter elkaar is niks voor jou' lach ik. Hij tuit zijn lippen en knikt. 'Goed dan'. Hij bestelt weer 2 shotjes en geeft er 1 aan mij. 'Oh en als je dingen probeert, doe het als ik zat ben. Krijg je me zo het bed in. Je gedachte zeggen toch ja'. Ik proost eens niet en giet het naar achteren. 'Okay ik ga dansen'. Ik spring van de barkruk af maar Declan sleurt me terug en zet me terug op de barkruk' 'Dat doe ik niet. Zo ben ik niet' 'Nee nee ik zeg het alleen' 'En ik laat andere jongens dat ook niet doen' 'Dat is lief maar het lukt me wel' 'Ja daar geloof ik niks van, maar veel plezier deze avond'.

Hij gaat met zijn hand over mijn been en verdwijnt de menigte in. Mijn lippen tuit ik en ga door mijn haren. Dit word een leuke avond.

Wejow. Okay okay okay okay ! Lesly zit eindelijk, op een barkruk natuurlijk. Ik probeer goed op de stoel te zitten en strijk mijn rokje glad. Het boeit me eens niet dat hij omhoog kruipt, ik heb billen en die mogen gezien worden. Nee laat maar. Ze mogen niet gezien worden. Dan is het boze Declan en een Lesly die is verkracht.

'Wat kan het zijn ?'. Ik kijk de barman aan. Het is Edward.

'Oh HEY !' lach ik. 'Uhm...doe maar een cola. Ik heb al genoeg op en ga denk zo slapen want ik kan...'. Een hik volgt. '...amper op mijn benen staan' 'Dat is wel slim ja. Heb je hulp nodig om naar je kamer te gaan en rustig maar...ik doe je niks' 'Dat weet ik wel, niemand zou hier dat uh... doen'. Edward trekt zijn wenkbrauwen op. 'Je bent een mooie dame, denk je niet dat de zatte jongens van je af zullen blijven ?' 'Jawel, kijken mag wel, dan zie ik het zelf niet en ik weet toch wel dat ze kijken. En als ze me aanraken , sla ik ze en ga ik hééél hard gillen. Als een klein meisje'. Edward schuift een glas naar me toe. 'Drink op'. Ik drink de ijskoude cola helemaal op. 'Heerlijk' mompel ik. 'Zeker geen hulp nodig ?'. Ik kijk Edward voor even aan en daarna volgt er een hik. 'Misschien' mompel ik. 'Wacht kom erraan. Eerst even opruimen'.

Ik knik en draai om. Meteen komt een jongen naar me toegelopen en hij staat al te dicht bij. 'Jij viel meteen al op toen je hier kwam'. Ik draai me met de rug naar hem toe en sla mijn armen over elkaar. 'Oh een bijdehande dame. Mag ik wel'. Zijn hand gaat over mijn kont. Meteen haal ik uit naar achteren en een kleine grom verlaat mijn mond. Mijn ogen beginnen te gloeien.

'Heftige dame' hoor ik hem zeggen. Ik draai om en kijk hem fel aan. 'Loop nu weg, voordat je straks klappen krijgt' 'Je bent te zat, dus veel kan je niet doen'. Hij stapt weer naar me toe alleen iemand gaat voor mijn neus staan. Max. 'En nu heel snel oprotten, Jeremy ,voordat ik straks klappen uitdeel'. Jeremy heeft bruin kort haar en is stevig gebouwd. 'Prima'. Hij loopt weg en verdwijnt in de menigte. Jeremy liep zelf amper recht. Max draait om en gaat met zijn hand over mijn arm. 'Gaat het ?'. Ik knik. 'Sorry Jeremy is...slecht in meisjes' 'Jij ook' lach ik. Max rolt lachend met zijn ogen. 'Volgens mij hebben we best lang gehad ?' 'Verleden tijd' zeg ik oogrollend.  'Dat is waar'. Hij trekt me naar zich toe en slaat zijn armen om me heen. Verbaasd sla ik mijn armen om zijn middel. 'Ga slapen, je hebt echt te veel op'. Ik knik. Max laat me los en helpt me van de barkruk af. 'Ik breng haar wel naar haar kamer'. Edward komt naast me staan. 'Doe dat' zegt Max lachend. Edward pakt mijn arm lichtjes vast en begeleidt me door de kamer. Mijn hoofd is al iets...helderder. Soort van. Nee gewoon niet. Als we bijna de zaal uitgelopen zijn , houdt Declan ons tegen. 'Ik breng haar wel naar haar kamer ' 'Laat het mij doen' mompelt Declan zacht. Ik doe wel of ik het niet heb gehoord. 'Dan kan ik met haar praten. Nu is ze zat, en zatte mensen zijn eerlijk' 'En hoe ver ben jij ?' 'Pittig ver, maar ik loop nog recht. Soortg'. Edward knikt en laat me los. 'Succes' lacht hij. 'Komt goed'. Ik geef hem een vage knuffel. 'Dank je voor de hééérlijke drankjes en de cola en de vriendelijkheid' 'Geen dank' lacht hij. 'Ga maar slapen'.

Declan legt zijn drankje weg en legt een arm op mijn schouder. Mijn arm sla ik maar om zijn middel en we lopen de zaal uit. Beide lopen we niet echt recht. Het ziet er best comisch uit. Het laat me lachen en ik stop met lopen.

'Wacht wacht' lach ik. Ik wring me los en doe mijn hakken uit. 'Dat is beter'. Ik loop door naar de lift.

'We moeten nog wel praten' 'Het kan, moet niks, vriend' 'Lesly' 'We praten al te vaak' 'Alsjeblieft' 'Goed dan, jankerd'

Different World (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu