⚜️10. Bangshees and Hippogriffs...what's next ?

724 26 2
                                    

⚜️Lesly⚜️

Waar ik verblijf weet ik ook weer. Het is net buiten Brooklyn, ondergronds en dat verklaart het ook waarom er geen ramen zijn. Er komen ook niet veel mensen want het staat echt afgelegen.

Brooklyn is dood. Normaal is het springlevend maar het is inmiddels al 3 uur 's nachts dus dat verklaart het ook wel.

'Klim'. Ik kijk omhoog.

Het is zeker 20 etages hoog. En 20x3 is...GAST. 60 meter. Is hij gek in zijn hoofd. Als ik Superman was, okay. Maar ik ben Lesly Aylward. Een Myth met een verneukt leven.

'Daarop ?' 'Ja' 'Ik heb niet zo'n goede conditie' 'Je bent een Myth' 'Dus ? Ik ben geen jouw noch geen Superman dus' 'Nou en' zucht hij.

Hij slaat zijn arm om mijn middel en trekt me tegen zich aan.

'Hey wat...NEE !'.

Hij springt omhoog. Door de wind wappert mijn haren alle kanten op. Gelukkig komen we ongedeerd boven aan.

'Je leeft nog' 'Dat weet ik. Dat wat eigenlijk best cool. Kunnen we nog een keer gaan ?' 'Je doet het zelf maar'.

Hij geeft me een harde duw maar natuurlijk ik sleur hem mee. Wat dacht je dan ? Hij duwt mij en misschien val ik wel dood. Hij mag dan mee dood met mij. Dat is wel zo eerlijk.

Net voor ik te pletter knal op de grond grijp ik snel de brandtrap vast en pak de hand van Declan vast. Nou brandtrap. Heb eerder de rand van een balkon vast alleen de brandtrap zit er aanvast. En nu ga ik de slimme nerd uithangen. Het is best handig dat ze na 6 meter een balon plaatsen zodat je niet in een stuk door hoeft te klimmen. Na ja Declan springt in een keer, als een hele grote kikker, en dan heb je mij. Die niet hoger komt dan 30 centimeter.

'Hebbes' 'Laat me is los' 'Gast' 'Het is maar 6 meter ...ongeveer' 'Maar 6 meter zegt die dan' 'Doe nou maar'. Ik laat hem met tegenzin los en hij valt verder naar beneden en komt neer op de grond. 'Laat is los en daarna spring je net als wat ik net deed omhoog' 'Dat kan ik toch niet' 'Laat los ! Anders kom ik je halen' 'Nee'. Ik trek me zelf omhoog en klim over de rand. 'Ik klim wel'. 

Ook al wil ik dat niet, maar ja. Zo hoog springen kan ik toch niet.

Ik draai om en knal tegen Declan aan. Weer is hij zo snel. Dat wil ik ook.

'Spring' 'Kan ik niet' 'Als je uit de dood kan stappen dan kan je ook simpel springen'.

Ik kijk omhoog.

'Nee dit is te hoog' 'Gewoon doen. Niet denken. Gewoon doen' 'Ja dat doe ik zo wie zo al maar ja' 'Nou dan. Doe nu dan ook'. Ik kijk hem aan. 'Nee'. Declan haalt zijn schouders op en springt zelf weer zo hoog. 'Ik wacht hier wel op je of ik ga alleen naar Arabella' 'Nee ! Ze kent je eens niet !'. Declan gaat op de rand zitten. Zijn benen bungelen erover. 'Ze kent me, en heeft me al een keer gezien dus...' 'Maakt niet uit !' 'Het duurt te lang. Doei Lesly'. Hij staat op en loopt weg. 'Nee !'.

Zonder dat ik het zelf echt besef sta ik al op de rand. Verbaasd kijk ik naar beneden. 'Oh' 'Hè hè eindelijk. Kom dan gaan we je vriendin bezoeken en daarna gaan we verder'. We lopen over het dak heen. 'En je weet toch niet waar ze woont'. Declan kijkt me aan. 'Zeker ?' 'Ja ?' 'Ik weet ook waar jij woont' 'Zeker onderzocht toen ik 5 dagen sliep'. Hij knikt en trekt me naar achteren. Verschrikt kijk ik rond. 'Altijd uitkijken waar je loopt'. Ik wring mijn arm los. 'Ik lette ook op' 'Je viel bijna' 'Niet' 'Dan niet' 'We moeten deze kant op'. Ik zet af en spring naar een ander gebouw voor ons. 'Je leert snel' 'Weet ik'. Ik kijk over mijn schouder en Declan springt zelf ook. 'Waar moeten we heen ?' 'Deze kant op' zeg ik trots.

Different World (DUTCH)On viuen les histories. Descobreix ara