⚜️32. Pure heart

409 16 0
                                    

⚜️Lesly⚜️

Ik loop naar buiten en rits mijn jack dicht. Mijn lichaam verstijft helemaal. Monsters vliegen hier rond en mensen hoor je vanaf hier al gillen. De brok in mijn keel slik ik weg en kijk rond. 'Schakel ze uit' 'Zal goed komen Meesteres. Blijf in leven' 'Geldt ook voor jou'. De draak vliegt boven me langs en valt al snel zo'n monster aan. Zo zijn kop eraf en valt naar beneden. Cerberus komt aanrennen en zijn ogen gloeien.

Ik ren weg en klim op de rug van Cerberus. Ik laat een boog in mijn handen verschijnen. 'Dat is lang geleden' fluister ik. Een pijlenkoker verschijnen op mijn rug. Ik pak een pijl en maak de boog gereed. Ik schiet een pijl en doorboort een monster en veranderd in as.

Hoe gaan we dit doen ? We zijn met een stuk of 30 mensen maar er zijn zo veel monsters. Niet normaal. Ik spring van de Cerberus af en hij rent verder. Ik kijk rond en de mensen hoor je hier gillen. Langzaam loop ik door. Dit is de schuld van Hilius. Door hem raken de mensen hier gewond, door hem zit de stad vol met monsters. Door hem is dit alles gebeurd. Door hem ben ik mijn ouders kwijt maar door mijn ouders is mijn leven zo'n puinhoop. Door mijn moeder moet ik achter dingen komen die ik eigenlijk al wist, maar mijn ma blokeerde het. Wat als anders was ? Geen Creacties, geen Monsters, een Spiritanimals. Niks. Gewoon het mensen leven. Geen strijd om dingen. Mijn ogen sluit ik en ik sta midden in de stad. Bloed ligt op de straten. Mensen van de Base liggen gewond en sommige dood op de grond. De Monsters verscheuren iedereen en alles.

Inderdaad, wat als anders zou zijn ? Geen verschillende werelden. Maar nu ik in deze wereld zit, wil ik eruit ? Gaat het erom wat ik wil of wat het beste is. Mensen zeggen dat verschil goed is maar...dit soort verschil in deze wereld.

Nee

Het is geen gevaar. Hilius zorgt daarvoor.

Mijn ogen open ik en ik adem diep in en uit. Ik voel mijn ogen gloeien en mijn handen tintelen. Dit moet stoppen. Dit alles. Het gevaar dat Hilius met zich meeneemt.

De stad ziet er erger uit dan ik had gedacht. Ik wil iedereen helpen maar ik kan dat niet. Mijn hart begint sneller te kloppen en bloed stroomt sneller door mijn aderen. Heeft hij het Portaal geopend ? Nee dit zijn Monsters die ik vaker heb gezien. Ik loop langzaam door en ga een linkse straat in. Aan de einde van de straat gloeit een gigantische paars iets. Is dat het Portaal ? Langzaam loop ik er heen alleen ik word op de grond gedrukt. 'Blijf daar van weg !'. Ik gooi Declan van me af en kom omhoog. 'Wat is dat ? Het Portaal waar Adrian het over had ?'. Ik help Declan omhoog. Hij knikt kort en veeg zijn bebloede neus af. 'Moeten we dat niet dichtdoen ?' 'We ? Jij kan dat alleen' 'Ja dat weet ik...'. Ik kijk naar het Portaal. 'Hoe dan ?' 'Met onze hulp'. Verbaasd draai ik om en Edward komt aanlopen en een groep volgt hem. Een groep van 10 mensen. 'Hoe dan ?' zeg ik verbaasd. 'Je bent sinds je geboorte al een Heks Lizzy'. Carl komt aanlopen. 'Huh ?' 'Ja' 'Maar ik heb nooit magie gebruikt' 'Je leert snel, maar we hebben alle krachten nodig. De sterkte Heksen uit Brooklyn hebben we nu nodig' 'Maar waarom hebben jullie mij nodig ?' 'Een Volbloed moet het sluiten. Wij verzwakken het alleen, we moeten nu gaan want ze komen erraan'. Carl pakt mijn hand en sleurt me mee. 'Wacht !' hoor ik Declan roepen. Carl laat mijn hand los en ik draai verbaasd om. Declan komt naar me toerennen en als hij bij me staat trekt hij me naar zich toe en kust me. Wat doet hij nou ? Wacht. Ik trek me terug. 'Ik overleef het misschien niet of wel'. Declan fronst zijn wenkbrauwen. 'Doe niet of je verbaasd bent'. Ik loop langzaam achteruit. 'Als ik er aan ga, maar de rest kan leven. Daar heb ik het wel voor over'. Zijn frons verdwijnt. 'Daar ben ik er niet mee eens' 'Dat weet ik Declan. Dat weet ik...' 'We moeten gaan' zegt Edward zacht. Ik knik en loop weg. 'Je weet dat ik van je hou' krijg ik in mijn hoofd te horen. Mijn ogen sluit ik en loop vlug door. Ja dat wist ik al. Hij hield vroeger al van me maar nu anders dan anders. Carl pakt voorzichtig mijn hand en knijpt er lichtjes in. 'We halen het' zegt hij kalm. 'En je gaat het uit praten met hem'

'Als ik het haal' mompel ik. 'Mijn leven voor miljoenen andere. Nee. Dan die van mij'.

Different World (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu