⚜️22. Love is dead for me

492 22 0
                                    

⚜️Lesly⚜️

Ik kan niet zien of de aderen weggaan. Me ergens ander op focussen is best lastig als je aan het zoenen bent en handen je stevig vast houden. Mijn handen rusten maar wat nutteloos op zijn armen.

'Het werkt' hoor ik Edward zeggen.

Ik voel dat het grip van Declan verlicht en me anders vasthoudt. Snel wring ik me los en veeg mn lippen af. Ik vermijdt de blik van Declan en loop de kamer uit.

'Gaat het ?' mompelt Dorothea. 'Ik moet gaan' 'Lesly'. Declan verschijnt voor mijn neus. Meteen duw ik hem opzij en schiet zelf ook weg. Maar als snel staat Declan voor mijn neus. 'Loop niet weg' 'Het was maar een zoen Declan. Ik moest je daaruit halen en het heeft gewerkt. Niks meer niks minder' 'Waarom loop je dan weg en heb je zo'n rode gloed op je wangen' 'Ik vind je niet leuk. Totaal niet. Dat is het niet alleen ik vind het gewoon akward om mensen te zoenen...die ik amper ken' 'Je hielp me' 'Dat weet ik. En dat is ook het enige. Ik merkte dat je al terug was en je trok je niet echt terug' 'Nog steeds een jongen' lacht hij. 'Zal wel. Goed dat je terug bent'.

[*]

Ik trap de boksbal hard en natuurlijk vliegt hij van de haak. Met een zucht laat ik me vallen en ga languit op de grond liggen.

'Lesly !'. Dat is Mila's stem. 'Wat ?' 'Je hebt gezoend met Declan !' 'Nieuws verspreidt zich snel' 'En ?'. Mila gaat op mijn buik zitten. Verbaasd kijk ik haar aan. 'Als ik het niet deed werd die opgeslonden door de Zeemerminnen' 'Kan die goed zoenen ?' 'Prima Mila. Kan je nu van me af gaan ?'. Voordat ze ubehaupt kan bewegen gooi ik haar er van af. 'Het was nodig, anders werd zijn ziel meegenomen'.

Ik ook omhoog en doe mijn hemdje weer goed. Als ik gespierder ben dan ga ik alleen topjes dragen, met natuurlijk een broek. Nu vind ik mijn buik gewoon plat.

'Hij werd in de Zielenkamer gezet, heb ik van Edward gehoord'

'Klopt'

'En met Edward is er niks aan de hand ?'

'Klopt. Die had zichzelf beschermd'

'Maar Declan...hoe zag die eruit of...'

'De aderen in zijn nek waren donker, en paar aderen op zijn hoofd ook'

'En toen zoende je hem zomaar'

'Nee nee. Ik zei; als hij niet uit de hypnose stapt is die voorgoed weg. Ik ging zijn dierbaren opnoemen. Jij, zijn ouders, mijn ouders, Adrian, Max alleen dat werkte niet'

'En toen noemde jij jezelf op...?'.

Ik knik. 'Met teegenzin en de aderen op zijn hoofd gingen weg, en toen dacht ik....dan zoen ik hem maar en het werkte'

'Oh dus je wilde het zelf eigenlijk niet ?'

'Nee' 'Oh ook niet omdat je er zin in had ?' zegt ze met een kleine grijns. 'Nee dan zoen ik wel iemand anders'. Mila knikt. 'Okay ik ga even douchen en slapen want ik ben kapot. Zie je morgen' 'Tot morgen'.

Ze loopt de Oefenkamer uit. De boksbal raap ik weer op en hang hem aan de haak.

'Ik weet dat je daar staat Declan'. Hij komt de kamer inlopen. 'Zit het je zo dwars ? Het was maar een zoen' 'Nou en'.

Ik bekijk mijn knokkels. Ze liggen helemaal open. 'Elke keer als je frustratie hebt , sla je heel je handen kapot' 'Wat moet ik dan doen ?' zeg ik fel en kijk hem aan. 'Praten weet ik veel. Ben hier niet goed in'

'Nee dat weet ik. Probeer het ook niet dan'

'Doe niet zo man'

'Hou je bek. Zo ben ik gewoon. Jij verwacht dat iedereen maar doet wat je zegt, en net zo harteloos en dapper is als jij. Nee Declan dat ben ik niet. En die kus...zoen...whatever. Daar heb ik allemaal geen tijd voor. Liefde en al die dingen zijn dood voor mij. Als ik mijn behoefte wil doen ga ik wel naar een fuckboy. Die neuken toch alles wat ze zien en dan heb ik mijn behoefte ook gehad. Liefde is niet belangrijk en dat zou jij ook moeten denken. Met je "Ik heb wel emoties maar niet de zelfde als jij". Hou je daar ook aan'

'Je bent boos dat ik je doorzoende of niet'

'Het hoefte niet en dat is niet de hoofdreden. De hoofdreden ligt bij mezelf' zeg ik wat kalmer.

Ik ga door mijn haren heen en laat mijn armen met een zucht hangen. 'Ik ga slapen'. Ik loop de kamer uit alleen Declan sleurt me weer terug en duwt me tegen de muur aan. Hij laat de deuren sluiten.

'Hoezo bij je zelf ?' 'Precies wat ik zeg' 'Vertel op' 'Nee'. Hij drukt zijn arm tegen mijn keel. 'Vertel'

'Liefde is gevaarlijk ja'.

Ik geef hem een hard knietje in zijn ballen. Meteen laat hij me los en krimpt een beetje in elkaar. Ik duw hem hard zodat hij op de grond valt.

'Liefde is verdomme gevaarlijk. Ik val te snel voor mensen. Slechte mensen. Te snel en te makkelijk. Wat echte liefde is weet ik niet'. Declan komt omhoog. 'Jij en Max 'kreunt hij.

'Liefde ? Dat dacht ik. Seks was goed alleen hij mishandelde me en ging aantal keer vreemd. Als dat liefde is...'

'Nee' zegt Declan zacht.

'En daarom wil ik er van wegblijven. Ik wil niet weer in zo'n situatie belanden'

'Wie zegt dat alle jongens of mannen zo zijn ?' 'Alle jongens zijn hetzelfde. Allemaal agressie in hun bloed'

'Jij niet dan ?'

'Dat heb ik ook ja. Maar het komt niet echt "gevaarlijk" over als een meisje een vent in elkaar slaat'

'Ligt erraan'

'Het zal wel. Ik ben te makkelijk en mensen maken gebruik van me. Daarom blijf ik er gewoon van weg....'

'Dus ik moet uit je buurt blijven ?'

'Vrienden prima. Niks meer en ik weet gewoon dat ik uiteindelijk voor je ga vallen, dat gebeurd altijd. Maakt niet uit waar. Films, boeken, en in het echte leven. Het gebeurd gewoon, en dat wil ik niet. En nu met Hilius. Hij zal jou tegen mij gebruiken en mij tegen jou maar als we dingen gaan voelen'

'Voel je dan wat voor me'

'Nee Declan. Maar jij wel voor mij. Dat weet ik. Je gedachte moet je leren onder controle te houden. Als ik dat niet wist, zou ik nu niet zo heftig reageren. Het is een hint en ik snap dat je er wat mee doet'

Zijn bruine ogen kijken me verschrikt en verbaasd aan. 'Hoe..?' 'Jouw gedachte is een rotzooi. Eerlijk waar' 'Mijn gevoelens voor jou zijn raar' 'Dat weet ik. Doe ze weg. Stop ze weg. Het zorgt alleen maar voor problemen' 'Hoe kan je al gedachte lezen ?' 'Hoe ik dat kan ? Dorothea stopte een flesje bloed in mijn jaszak voordat we weggingen en nu stroomt dat door mijn aderen. Gedachte lezen is net als koek eten. Te makkelijk en ik word er nu al schijtziek van'

Different World (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu