⚜️9. Unfaitfull boy

774 25 1
                                    

⚜️Lesly⚜️

Ik moet zeggen. Mijn bed ligt echt lekker en zitten ook. Gewoon dit bed is bæ. Misschien ga ik er wel mee trouwen. Sta je daar straks met je bed bij het altaar.

"Neemt u...mevrouw Aylward dit matras tot u man of vrouw".
Geen idee wat het geslacht is. Ik zie het al wel voor me.

Declan staat al een tijdje tegen de muur aangeleund.

'Je staat daar al 10 minuten'. Hij kijkt op en haalt zijn schouders op. 'Ik wacht tot dat jij begint te praten' 'Ja nou sorry hoor. Moet even kijken waar ik begin' 'Is het zo erg en lang ?' 'Als je het niet wilt weten dan ga je toch' 'Ik wil het wel weten. Ben best benieuwd' 'Benieuwd voor wat ? Zeker hoe "fake" het is. Jij lijkt goede vrienden met hem te zijn' 'We zijn vrienden, en vechten samen op het veld. Dat is het enige' 'Oh cool' 'Vertel nou maar' 'Ja ja'

Ik ga in een kleermakers zitten. Net een kleuterjuf die een levensverhaal gaat vertellen over een appel.

'We zijn al beste vrienden sinds we klein zijn. Maar ja...hij vond fake-liefde belangrijker dan zijn beste vriendin. School deed hij of de populairste jongen was en vond het leuk om mij voor lul te zetten. Niet dat het me veel boeide want ik had het even hard terug gedaan. Kregen veel ruzie daardoor. Vaak op school en hij dacht mij bang te maken of iets. Ik was er klaar mee en hij kreeg een klap in zijn gezicht en meer maar dat is verleden tijd. Na de middelbare school kwamen we op het zelfde College en hij was veranderd. Heel erg veranderd. Met mijn domme kop werd ik verliefd en hij ook op mij. 4 maanden later trof ik hem aan in mijn bed met een ander meisje. Ja daar ben ik makkelijk in en dan is het klaar'

'Ja dat doet die vent nog steeds' 'Wat ?' 'Zo'n ontrouwe klootzak zijn maar daar bemoei ik me niet mee' 'Ik moest 6 maanden vast zitten voor wat hij heeft gedaan' 'Wacht ? Jij ?'. Ik knik. 'Hij had een winkel beroofd en iemand zwaar toegetakeld en ik moest er voor opdraaien. Sindsdien is hij spoorloos maar ja blijkbaar zat hij hier'.

Declan fronst zijn wenkbrauwen. 'Hij zei al dat hij "gezocht" werd' 'Tja ik moest een half jaar zitten en toen bekeken ze de camera beelden nog is goed en zagen dat er mee geknoeid was' 'Ja ik snap wel dat je hem haat' 'Haat ?....Is het haat ? Ja het is wel haat. Dus hij moet niet in mijn weg lopen' 'Ik denk dat hij dat ook niet gaat doen' 'Vast wel' 'Anders zeg ik dat tegen hem hoor' 'Agh ik kan hem zelf wel aan hoor' 'Dat weet ik' 'Nou dan' 'Maar alsnog. Hij haalt soms het bloed onder mijn nagels vandaan' 'Kan ik ook heel goed. Niet alleen bij jou'.

Declan lacht kort en schudt zijn hoofd. Mijn handen gooi ik in de lucht. 'Het kan lachen !'. Declan schudt weer zijn hoofd, én hij glimlacht. 'Ja tuurlijk kan ik lachen'. Ik kom van mijn bed af. 'Ik ben niet moe dus wat kan ik doen' 'Oefenen' 'Dat doe ik morgen pas'. Declan slaat zijn armen over elkaar en zijn glimlach is weg.  'Ik kan je wel meenemen naar buiten maar je houdt je mond tegen de rest en Adrian' 'Buiten ?' 'Ja we gaan Brooklyn in' 'En als mensen me zien ?' 'Het is 2 uur 's nachts' 'Hmm ja' 'En Lesly...' 'Ja ?' 'Je ouders gaan we zoeken. Adrian heeft al mensen op pad gestuurd'. Een glimlach kruipt omhoog. 'Dank je alleen...'. Mijn glimlach verdwijnt. 'En Bella dan'. Declan zucht. 'We verzinnen daar wel iets op' 'Er is iets wat je niet weet over haar...' 'Wat ?'. Mijn lippen tuit ik. 'Nou...ze is geen mens' 'Wat dan ?' 'Ja...uhm...als we naar haar huis gaan dan...' 'Nee Lesly' 'Pleaseeee ?' zeg ik met een pruillipje. 'Ik wil niet dat mijn beste vriendin zich klote voelt omdat haar beste vriendin dood is terwijl ik gewoon nog leef'. Declan zucht. 'Misschien ...okay ? Misschien gaan we langs. Eerst gaan we ons klaarmaken om naar buiten te gaan'. Ik knik.

Declan geeft me een jack. Jack ? Jas ? Ik weet niet hoe je het moet noemen. Gewoon een zwarte leren jack. Bij die van mij is die aan de achterkant iets langer. Ik heb nu alleen maar een hemdje aan dus iets erover heen aan is best prettig eigenlijk. Brooklyn is 's nachts best koud. Declan trekt zijn jack aan. Het sluit aan op zijn bovenlichaam en hij doet zijn capouchon op.

'Trek je hem nog aan ?'.

Mijn jack trek ik ook aan net als Declan doe ik ook mijn capouchon op. Bij mij sluit het ook mooi aan op mijn lichaam. Hij geeft me een Katana, die nog in een holster zit.

'Is die uit de oefenkamer ?' 'Nee. Doe hem op je rug en haal hem eruit'.

Ik doe mijn arm en hoofd door de band en de Katana rust op mijn rug. 'Haal hem eruit'.

Ik pak het handvat vast en trek de Katana uit de holster. De Katana gloeit. Wit. Net als bij die bijl van Reccan. Was dat zijn naam ? Ja dat was het.

'Je kan daar iemands Spiritanimal mee vermoorden maar ook Monsters' 'Wat ?' 'Undermythen die hebben een ander soort slaafjes gecreërd. Zo veel verschillende zijn er. Worden ze geraakt door een Rhubon, verbranden ze tot as' 'Beetje laat met dit te laten weten, vriend' 'Dus wees op je hoede' 'Dit is een training of niet ?'.

Een grijns kruipt omhoog bij Declan. 'Zeker' 'Gemeen' grom ik.

Different World (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu