⚜️8. "Bitch" is my second name

731 22 1
                                    

⚜️Lesly⚜️

'Wat doe jij hier ?'. De Katana's beginnen al te zweven. 'Lizzy laat ze liggen' 'Niet zeggen wat ik moet doen. Iedereen moet kappen met te zeggen wat ik moet doen' 'Luister...' 'Kennen jullie elkaar ?' 'Nee Declan...daarom reageert ze zo boos' mompelt Max.

Hij legt zijn sporttas neer en loopt naar me toe.

'Blijf uit mijn buurt' 'Lizzy luister...' 'Stop met me zo te noemen. Wat doe jij hier' 'Dat kan ik ook aan jou vragen' 'Dat moet je aan Declan of Adrian vragen. Zij hebben mij hier naar toe gebracht'. Max kijkt naar Declan. 'Ik had gezegd dat je haar hier niet mee in moet betrekken' 'Haar ouders zijn meegenomen door Reccan. Je weet wel....Eerste Mythen ?' 'Slaafje van Helius ?'. Declan knikt. De Katana's laat ik zakken. 'Dan weet ik dan ook weer hoe hij heet' 'Nee Lesly je gaat niks doen' zegt Declan fel en hij staat zo weer voor mijn neus. 'Kalm aan...zeg ik dat dan ?' 'Nee maar ik dacht...' 'Als ik uberhaupt wat probeer ben ik straks weer dood' 'Weer ?' mompelt Max. 'Ja weer. Dat hoor je toch ?' zeg ik fel. 'En daarom trainen wij' zegt Declan kalm.

Niet eng kalm, maar geruststellend kalm. Ik kijk hem aan. Zijn bruine ogen boren in die van mij. Zijn blikken zijn intimiderend. Nou ja zo zouden ze moeten over komen. Als hij me zo aan blijft kijken wekt het alleen maar irritatie op.

'Prima. Maar we beginnen morgen'. Ik kijk naar mijn hand en de diepe wond is weg. 'Je kan snel helen' 'Ja dat wist ik al. Als ik al uit de dood kan stappen is dit niks'. Mijn arm en hand zitten nog onder het bloed. 'Ik ga dit wassen en ga denk slapen'. Ik kijk Max aan. 'En nee. We gaan straks niet praten. Hebben we vaak genoeg gedaan en het is nu niet oppeens anders'. Max tilt zijn tas weer op. 'Mij prima' 'Je komt straks toch langs, watje'. Hij haalt zijn schouders op en loopt de kamer uit.

Okay kalm aan Lesly. Ga je nu niet kwaad maken over een klootzak.

Mijn ogen sluit ik en zucht diep.

'Dat was leuk'. Declan kijk ik vals aan. 'Grappig' 'Klopt. Waar ken je hem van en waarom haat je hem ?'. Ik zucht diep. 'Heerlijk. Oude koeien uit de sloot halen' mompel ik zacht. 'Goed dan vertel ik zo wel maar eerst ruim ik dit even op' 'Ik haal wel even wat water en een dweil' 'Waarom ?' 'Om het...op te ruimen ?' 'Kan ook zo'. Het bloed verdwijnt langzaam in de grond en de donkere houten vloer komt weer in zicht. 'Zie je ?'. Ik kijk Declan aan. Hij kijkt verbaasd naar de grond waar net nog mijn bloed lag. 'Staren is slecht voor je' 'Moet wel zeggen...wat je kan...je verbaasd me elke keer' 'Oh dat is iets nieuws. Jij....verbaasd '. Hij zucht en kijkt me aan. 'Ja je gedrag verbaasd me niet. Je bent een kleuter' 'Als je 19 bent ben je geen kleuter maar haal je het bloed onder mijn nagels vandaan dan kan ik best irritant zijn ja. Net als een kleuter' 'Dat heb ik gemerkt' 'En jij bent al heel je leven gewend dat iedereen maar doet wat je zegt'. Zijn ogen staan op vuur. Er komen net geen vlammetjes uit zijn pupillen. Een grijns kruipt omhoog.

Even nog een schepje boven op Lesly.

'Dat iedereen maar neer buigt voor je. Want ja...je hebt de looks dus mensen zijn al snel overgehaald' 'Nu is het genoeg' 'Nee' lach ik. Mijn armen sla ik over elkaar. 'Volgens mij zeggen mensen dat niet vaak tegen je. Of misschien nooit en dat kan meneertje niet handelen'.

Zijn hand wikkelt om mijn keel en knijpt er lichtjes in. 'Kappen. Nu'. Zijn ogen gloeien. Fel blauw. Net als de adelaar. 'Je ogen' zeg ik met moeite.

Ik pak zijn arm vast en zorg dat zijn hand ver weg is van mijn nek. Hij werkt zelf mee en zijn hand gaat langaam weg. 'Sorry' mompelt hij.

Zijn pols heb ik nog vast. 'Ja zal wel'. Ik hoest flink. 'Ik meende het echt; je leert maar te leven hoe ik ben'. Ik laat zijn pols los en ga rechtop staan. 'Jullie houden me hier. Niet ikzelf'

'Wil je nog weten over Max ?'. Declan knikt. 'Hup dan'.

Different World (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu