⚜️28. Vampires are next

483 19 0
                                    

⚜️Lesly⚜️

Ik laat me op het bed vallen en strek mijn armen uit. 'Ik ben zo moe' lach ik. 'Ja dat snap ik. Ga douchen en ga dan naar bed. Ik ga dat zelf ook even doen of ik ga misschien terug. Geen idee' 'Dus niet meer praten ?'. Ik duw mezelf omhoog en ga in een kleermakers zit zitten. 'Oh nee wacht'. Snel strek ik mijn benen want ik heb en jurkje aan. 'We hebben genoeg gepraat, maar stop met zo kinderachtig te doen alsjeblieft. We vergeten het gewoon' 'Zeker ?'. Declan knikt. 'Zeker'. Ik kom van mijn bed af en kijk een beetje verdwaald rond. 'Wat is er ?' 'Mijn hoofd draait' 'Ga slapen dan sukkel' lacht hij. Ik kijk Declan aan. Hij staat tegen de muur aan. 'Jij hebt ook moeite met staan' lach ik. Hij knikt. 'Ik ben morgen echt brak' 'Ik ook'. Ik rek me uit en smak een aantal keer met mijn mond. 'Ik heb nu al na-dorst' 'Ik ook'. Declan glijdt via de muur omlaag en sluit zijn ogen. 'Hoeveel heb je op' lach ik. 'Te veel' grinnikt hij. Ik loop naar hem toe maar als ik bijna bij hem ben val ik op de grond. 'Auw' lach ik. Ik ga op de grond liggen en lach kort. 'Mijn knie' 'Sukkel'. Ik kijk Declan aan. 'Ik heb zin' grinnikt hij. 'Waarin ? Meer drank' 'Ook en seks' 'Oh ik haal wel iemand' lach ik. 'Jij niet ? Heb jij dat niet als je dronken bent' 'Jawel. Op dit moment niet' 'Ik zorg wel dat je zin krijgt' zegt hij met een grijns. Hij opent zijn ogen. 'Grappig' 'Grapje jonge' 'Natuurlijk' 'Als je wilt, ben ik hier' 'Uh nee' lach ik. Ik ga rechtop zitten en kijk Declan aan. Hij slaat zijn armen over elkaar, sluit zijn ogen en zucht diep.

Ik ben zat, en ja ik heb zin. Hoe dan ? Ik ben 19-jarig meisje met hormonen. Woorden van mama. Maar wat boeit het ? Het is maar seks. Heel veel Lesly. Het word zo akward tussen jullie. Dat is het toch al toch ? Maar ik heb zin, en kan het nu krijgen.

Ik kruip al zijn kant op en ga op zijn schoot zitten. 'Lesly ?...' 'Hou je bek' fluister ik. Ik leg mijn handen in zijn nek en ik kus hem. Zijn handen gaan om mijn middel en trekt me dichter naar hem toe. Zijn handen gaan naar mijn kont en blijven daar hangen. 'Wil je dit echt ?' fluisterd hij. 'Ik ga er spijt van hebben, maar ik heb zin' fluister ik tegen zijn lippen. 'Beloof me 1 ding...' 'Wat ?' 'We houden onze monden tegen de rest, en je gaat me niet negeren' 'Beloofd. Kan je nu je mond houden ?'. Ik druk mijn lippen weer op die van hem. Mijn jurk is al omhoog gekropen maar het boeit me helemaal niks. 'Ooit seks gehad op de grond' lacht hij. 'Misschien' 'Dat meen je niet' 'Grapje. Als je op het bed wilt prima' 'Dit is prima hoor'. Hij geeft me een kus. 'Dit is helemaal prima' 'Wat ik al zei...je krijgt altijd je zin' 'Jij begon' 'Oeps' mompel ik. Weer krijg ik een kus. Zijn warme handen gaan over mijn lichaam. Toch voelt dit vertrouwd. Raar. Ik trek zijn shirt uit en gooi het weg. Ik kan het niet weerstaan om zijn buik te zitten. Declan pakt me stevig vast en kust mijn nek. Kippenvel krijg ik over heel mijn lichaam. Mijn nagels boor ik in zijn bovenarmen. Hij reageert er op en pakt me steviger vast. Hij staat oppeens op en drukt me tegen de muur aan. 'Declan' fluister ik. Hij kijkt me aan. 'Jij maakt niet ook niet akward tussen ons' 'Deal'

[*]

Ik word wakker en ik voel een arm om me heen. Oh ja gisteravond. Zijn arm haal ik van me af en ga rechtop zitten. Geen kleren. Toppie. Ik kijk naar de plek waar we seks hebben gehad. Gewoon de hele tijd op de grond en de muur. Ik ben onder de indruk van mezelf en ook van Declan. Declan schiet omhoog en kijkt verward rond. Zijn haar zit helemaal verward. Ik denk dat mijn haar er ook niet al te best uit ziet en waarschijnlijk zit er overal make-up op mijn face.

'Oh ja we hebben seks gehad. Voor je het straks vergeten bent. Je weet wel...piemel in vagina...' 'Ja weet ik' mompelt hij. Hij laat zich naar achteren vallen en gaat met zijn handen over zijn gezicht. Hij heeft geen shirt aan, volgens mij heeft hij ook niks aan. 'Spijt ?' lach ik. Hij schudt zijn hoofd. 'Tuurlijk niet, alleen voel me brak'. Komt nog wel. Nadeel als je gevoelens hebt voor iemand, en je hebt er seks mee maar ja kutte is dat zij niet hetzelfde voelt. De seks was goed, sta versteld van Declan. Maar ja, niet dat ik zelf een nette maagd ben.

'Wat is er ?'. Verschrikt kijk ik hem aan en bedek met de deken mijn borsten. 'Niks ?' 'Ja dat heb ik al gezien' zegt hij zacht lachend. 'Ja ik heb ook dingen van jou gezien'. Hij haalt zijn schouder op en zucht diep en sluit zijn ogen. 'Ik schaam me er niet voor'. Ik rol met mijn ogen. 'Ik ook niet...' '....ook niet doen' '...maar gisteren heb je er al van kunnen genieten. Nu blijven ze lekker bedekt. Het was alleen maar seks'. Declan knikt. 'Weet ik. Is het erg als ik ga douchen ?' 'Je gaat je gang. 5 minuten en dan ga ik' 'Prima'. Hij gooit de deken weg en meteen kijk ik weg. Hij stapt uit bed en loopt richting de badkamer. Nu kijk ik wel en bekijk hem van top tot teen. Jongens kunnen ook mooie billen hebben...mja....dat heeft Declan gewoon. Ben er misschien jaloers op. Ik laat me naar achteren vallen en kijk naar het plafon. 'Declan ?' roep ik. 'Ja' klinkt er vanuit de badkamer. 'Hebben we het wel veilig gedaan ?'. Het is even stil in de badkamer. 'Nee...' 'Hmmm, daarom voelde het al anders...' 'Je bent toch aan de pil' 'Dus ? Maar ja' 'Dan is de kans kleiner dus' 'Alsnog' 'En het voelde anders omdat die van mij gewoon...' '...GA DOUCHEN !'. Je hoort hem lachen en de douche gaat aan. Sukkel.

Ik heb het shirt van Declan gepakt want die bedekt teminste mijn kont en mijn prive terrein van voren. Ik loop de badkamer in en Declan staat met een handdoek in de badkamer. Nog waterdruppels op zijn lichaam. 'Dat was snel' 'Ja ben geen meid. Heb geen lang haar en lichaamsbeharing boeien ons niet' 'Ja dus dan weet je dat meisje zijn best lastig is' 'Leuk shirt' 'Dank je. Vond het in mijn kast' 'Oh ja ? Ik heb precies hetzelfde' 'Oh das toevallig' 'Ja toch ?'. Hij gaat door zijn natte haren. 'En wat moet ik aan dan ?' 'Je loopt maar zonder shirt door de gangen'. Ik ga in de douche staan en sluit het gordijn. Het shirt trek ik uit en kijk naar het shirt. 'Hier'. Ik gooi hem over het gordijn. 'Dank u'. De douche zet ik aan maar als de straal contact maakt met mijn lichaam spring ik meteen naar achteren. 'Fuck !'. Ik kijk naar mijn schouder en een brandbrond verschijnt op mijn linker schouder. 'What the fuck...' 'Gaat het ?' 'Mag ik je shirt weer ? Alsjeblieft'. Declan steekt zijn hand in de douche en ik pak het shirt van hem aan en trek hem aan. De linkermouw rol ik op. 'Kan ik kijken of ?' 'Ja...'. Hij opent het gordijn en zijn blik is strak en fronst zijn wenkbrauwen. 'Wat is er ?'. Hij zet de douche uit en trek me uit de cabine. 'Soort zoutzuur' 'Zou mijn arm dan niet helemaal wegbranden' 'Nee deze niet. Deze soort is voor brandwonden'. Ik probeer het te helen maar het lukt niet echt. 'Waarom kan ik het niet helen' 'Vampieren' mompelt Declan. 'Wat ?' 'Vampier gif' 'En waarom hebben ze dit gedaan ?' 'Andere Creacties doen het met visioenen. Vampieren vinden het leuk op het een andere manier te doen' 'Laat me raden. Ze willen hun Gouden Steen aan me overhandigen?'. Declan knikt. Ik bekijk mijn ring van de Wolven. Deze draag ik wel want dit vind ik wel wat hebben.

'Ze zijn er al..' 'Waar ?' 'Hier'

Different World (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu