11.Bölüm: Okulda Yeni Kız Alarmı... Keiko Dost Mu, Düşman Mı?

1.1K 32 1
                                    

Kızlar bütün günün yorgunluğunu güzel bir uyku çekerek üzerlerinden atmışlardı. Hepsi çok huzurluydular. Okula gitmek için hazırlanmışlardı. ChibiUsa'yı Luna ve Artemis'e emanet ederek evden ayrıldılar. Kızlar dün gece Usagi'lerde kalmıştı. Daha şimdiden düğün hakkında konuşulmaya başlanmıştı. Usagi çok mutluydu. Bu gözlerinden okunuyordu. Kızlar Usagi'nin nedimesi olacakları için çok heyecanlılardı ama bir o kadarda korkuyorlardı. Korkmalarının sebebi bu yeni bilinmeyen düşmandı. Ya mutlu günü katliama çevirirse bu kadar hazırlığı mahvederse tek kaygıları buydu. Usagi'ye belli etmeseler de gerçek buydu.

(Okula gelirler)

Okula geldiklerinde Usagi'nin sınıfında bir curcuna olduğunu gördüler. Usagi içeri girip baktığında herkesin birinin etrafında toplandığını fark etti. İçeride neler olduğunu öğrenmek için Naru'ya sordu.

''Selam Naru. Neler oluyor burada? Bu kalabalıkta ne böyle?''

''Selam Usagi. Aaa bilmiyor musun? Okulumuza ve sınıfımıza yeni bir kız geldi.'' dedi Naru.

''Yok bilmiyordum. Niye şimdi gelmiş ki okulların kapanmasına çok az kaldı.'' diye merakla sordu Usagi.

''Orasını bilmiyorum. Ailesinin işi nedeniyle diye duydum.''

''Bugün mü geldi?''

''Evet, bu sabah Tokyo'ya gelmişler. Biliyor musun çok güzel çello çalıyor...'' derken Naru ''Hadi ya. Çello mu? Başka müzisyen arkadaş daha desene.'' dedi gülerek Usagi.

''Evet canım. Çok güzel çalıyor.'' dedi Naru da gülerek.

''Anladım. Peki, adı neymiş yeni kızımızın.'' derken Naru ''Adı Keiko Nakamura.'' diye cevap verdi.

''Adı Keiko demek. Nasıl biri bu kız anlatsana biraz.'' derken Naru ''Usagi ben de yeni gördüm. Kendin baksana orada.'' diye çıkıştı.

Usagi bu tepkiyle ''Tamam'' diyerek kıza yaklaştı. Karşısında gördüğü kız Mamoru ve kızların anlattığı kıza çok benziyordu. Acaba bu kız o olabilir miydi? Bunu öğrenmenin tek bir yolu vardı... kızları çağırmak ama önce onunla tanışmalıydı.

''Merhaba sınıfımıza hoş geldiniz... Ben Usagi Tsukino'' diyip elini uzattı. Yeni kız elini sıkıp ''Hoş buldum. Teşekkür ederim. Ben de Keiko Nakamura.'' dedi gülerek.

''Tanıştığıma memnun oldum. Size bir soru sormak istiyorum yanlış anlamazsanız.'' derken Usagi ''Tabii ki sorabilirsin. Bu arada sizi de kaldıralım. Sen dersen sevinirim.'' dedi Keiko rahatça.

Usagi onun bu tavrına şaşırıp ''Tamam'' derken sorusunu sordu. ''Okulun bitmesine çok az kaldı ve biz mezun oluyoruz. Peki, neden şimdi geldin okula, çok geç kalmadın mı?'' derken vereceği cevabı merakla bekliyordu Usagi.

Keiko onun bu haline gülüp ''Biliyorum garip bir durum ama koşullar böyle gerektirdi. Biliyorum geç kaldım ama diğer okulum da eğitimi mi tamamladım da geldim. Bu öylesine bir şey sadece boş durmayayım diye.'' diye sonlandırdı genç kız.

''Hıım... anladım. Aramıza hoş geldin o zaman.''

''Teşekkürler.''

O sırada Naru'nun sesi duyuldu. ''Usagi yeter artık. İlk günden kızı sıkmayalım.''

''Haklısın Naru. Ben şimdi kızlara bir uğramalıyım.'' derken Usagi ''Tamam geç kalma ama.'' dedi Naru.

''Tamam geç kalmam.''

Usagi bir hışımla kızların yanına gider. Usagi olanları kızlara anlatmaya başlar.

Rei ''Sakin ol Usagi. Emin misin?'' diye sorarken Usagi ''Eminim ama sizin de görmeniz lazım. Tıpkı sizin anlattığınız gibi.'' dedi.

Sailor Moon Son 1 SezonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin