Kas liko juodraščiuose:

170 14 0
                                    

Keletas faktų apie šią istoriją:

1. Tai iš tiesų nebuvo mano pirmoji istorija. Prieš ja rašiau, viena nevykusia darbelį apie Selene gomez ir 1D vaikinus. Tai buvo kvaila istorija ir tada aš dar visiškai nemokėjau naudotis Wattpad. Istorija buvo ištrinta ir po daug laiko atsirado Snapchat.

2. Itorija turėjo nesibaigti taip greitai. Aš paskubėjau ir paskui ilgai gailėjausi to. Norėjau pratęsti šia istorija, tačiau laimingos pabaigos jai neplanavau niekad.

3. Harry neturėjo egzistuoti. Ši istorija turėjo būti tik apie Gigi ir Niall. Horan turėjo turėti Harry charakterį ir visus tuos blogus dalykus turėjo daryti jis. Bet laikui bėgant aš persigalvojau ir įtraukiau Harry. Maniau meilės trikampis bus kur kas įdomesnis.

4. Pabaiga rašiau neturėdama nei menkiausio supratimo, ką darau. Žodžiai ir sakiniai pylėsi savaime ir negalėjau to sutaisyti. Tik parašiusi tas lememas dalis ( gaisro sceną)  suvokiau, kad neįsivaizduoju kaip tai turėjo įvykti. Laimiai idėja pakišo vienas iš skaitytojų  komentarų, kur rašė: kad galbūt turėtų sugrįžti vienas iš senesnių veikėjų ir būti atsakingas už Gigi šeimos mirtį. Taip prisiminiau pradžioje aprašyta tipelį, kuris jautė stipriausius jausmus pagrindinei veikėjai. Apibendrinat: sukūriau tobulą drama, to pati net nesuvokdama.

5. Pagrindinė veikėja turi mano charakterio bruožų. Keletas jos dalykų buvo mano, tarkim: eukaliptiniai saldainiai (dievinu juos) arba šunų baimė.

6. Kai kurie dalykai atsiranda ir pasibaigė istorijoj ir niekas net nepastebėjo.

7. Kai rašiau istorija net nesidomėjau 1D grupe ir tik laikui bėgant juos įsimylėjau.

8. Įkvėpimo sėmiausi iš jūsų. Iš kitų istorijų,knygų,filmų,bet daugiausia iš gražių komentarų. Atvirai,niekas taip neįkvepia kaip skaitytojai.

9. Vasara iš tiesų mano namai sudegė, tai ir paskatino baigti istorija.

10. Kartu su jumis verkiau per epilogą ir jo rašymą.

Snapchat/BAIGTAWhere stories live. Discover now