54.

883 55 11
                                    

Gigi laidotuvių suknelė.

Niall pov

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Niall pov.

Neradai jos? - paklausiau į viešbučio kambarį grįžusio Hario.

- Ne, nežinau kur ji.- kas per velnias Gigi. Laidotuvės už poros valandų ,o jos dar nėra.

- Kur mano princesė?!-surėkiau per kambarį, taip išgąsdindamas kelias merginas. Jeigu jai kažkas nutiks kaltinsiu save visa gyvenimą. Nereikėjo ligoninėj leisti jai išeiti.

- Eikit rengtis. Nurimkit, jai viskas bus gerai. Aš pažįstu ja, ji nieko sau nepasidarys.- Kendall pastūmė mane prie mano kabančio kostiumo. Aš pasiėmiau jį ir nepatenkintas palikau kambarį. Kaip aš galiu būti ramus. Būsiu ramus tada kai ji sėdės prie manęs bažnyčioje. Aš apskritai nežinau kaip aš įeisiu ten. Suknista baimė mirti ir viskam kas susije su tuo. Manau nualpusiu bažnyčioje.

Kai visi susiruošė mes pajudėjome juodomis mašinomis į bažnyčia kur laukia keturi karstai. Jaučiu kai prakaitas pradeda kauptis po mano rūbais, o delnai šlampa.

Ir mes vietoje. Kaip? Kaip su kokia juodąją skilę, per sekundę atsiradome bažnyčioje. Išlipau iš automobilio dairydamasis aukštos, šviesiaplaukės merginos bet Gigi tarsi skradžiai žemę prapuolusi.

- Einam į bažnyčia. - Harry mostelėjo ranka į balta pastatyta priešais ir aš nuryjau susikaupusių seilių gumulą.

- Ne aš negaliu.

- Susiimk žmogau. Galbūt viduje yra Gigi.- jis truktelėjo pečiais. Ir taip, dėl jos ir į pasaulio kraštą. Įžengėm į bažnyčia ir mano nosį iškart pasekė kvapas. Mirties kvapas. O Dieve.

- Nurimk biče.- Harry keistai nužvelgė mane ir atsisėdo paskutinėj eilėje. Aš persižegnojau ir pasekiau ji.

- Nesuprantu kaip gali būti toks ramus biče.

- Neturiu dėl ko verkti. Aš gyvas tu irgi, Gigi tai pat. Man to užtenka, jog būčiau laimingas.

- Žiauru žmogau. Tau nerūpi jog jos šeima čia guli nužudyti?

- Man rūpi, jog Gigi nėra viena jų.- man rūpi kad Gigi nėra viena jų. Kvailai nusišaipiau savo galvoja. O man rūpi kur Gigi dabar. Kodėl jos nėrė čia, su mumis. Jos šeimos laidotuvės, o jos nėra čia. Bet manau kad dėl to kaltas Harry. Nežinau kodėl. Tiesiog. Jis per daug ramus. Ir jis visada kažką padaro. O tai mano princesė, ir jis nori ja atimti iš manęs.

**-*

Laidotuvės ėjo į pabaigą. Žmonės atsisveikina su Hadid šeima,aš aišku likau sėdėti, nes tikrai nualpsiu prieisiu arčiau. Haris nuėjo sakydamas, jog nori atsisveikinti su uošviene ir uošviu,koks idiotas. Na, o mažės taip ir nebuvo. Vos mano kojos peržengs bažnyčios išėjimo, slenkstį aš surasiu ja ir Harry turės man pasakyti kur ji.

Snapchat/BAIGTAOnde histórias criam vida. Descubra agora