24.

1.8K 71 0
                                    

- Ai koks skirtumas, einam miegoti aš labai pavargusi.- bandžiau išsisukti iš šios keistos situacijos.

- Mhm gerai, davai klounai.- Ny atsisveikino su savo draugais. Kai jau išeidinėjom iš kambario dar girdėjo pora replikų tokiu kaip BUKIT TYLUS arba NAUDOKIT APSAUGAS VAIKAI. Nevykėliai.

Kol vis dar ėjom prisiminiau, jog reikę parašyti kažkam, kad atvežtu man naujus rūbus rytojui. Savo rankas įkišau į Ny kišenes ir ištraukiau jo telefoną.

- Ei ,palauk kol būsim kambarį ir negrabaliok manęs.- Ny pakilnojo antakius trumpam atsisukęs bet vis tiek nenustojo eiti.

- Tik nereikia. -pavarčiau akis.- Man tiesiog reik parašyti Kendall, kad ji paduotu rūbus mano vairuotojui, o jis atvežtu juos man.- blondinas nieko neatsakė,o aš išsiuntusi žinutę atidaviau jam jo telefoną.

Kaip tik pravėreme duris ir įėjome į jo milžinišką kambarį, Ny užrakino duris. Kambys tikrai karališkas, o vidurije jo stūkso milžinišką lova.

Pajaučiau dideles rankas ant savo liemens ir jos staigiai mane apsuko jog mano ir vaikino akys susitiktu.

- Aš taip tavęs pasiilgau.- jis sujungė mūsų lūpas taip lauktam aistringu bučiniui. Mūsų lūpos puikei derėjo kartu ir judėjo labai ritmingai lyg būtų skirtos būtent tam. Jo pirštai surado mano palaidinės kraštus ir staigiai nuvilko ja.

Ilgai netruko ir mes abu likome tik su apatiniais todėl besiglamonėdami suradome lova ir aš atsitraukusi nuo blondino pastūmiau ji ir apsižergusi atsisėdau ant jo liemens.

Ilgai netruko ir mes abu likome tik su apatiniais todėl besiglamonėdami suradome lova ir aš atsitraukusi nuo blondino pastūmiau ji ir apsižergusi atsisėdau ant jo liemens

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sujungiau mūsų lūpas dar vienam bučiniui ir toliau kelevau jo žandikaulio linija žemyn, palikdama mažus šlapius bučinukus. Leidausi kaklu žemyn šiek tiek sukasdama jo oda ir pasiekusi krūtinę į darbą pridėjau ir rankas kurios švelniai masažavo jo pilvo presą.

- Gerai pažeidei ir užtenka.- su tais žodžiais nevykėlis apvertė mus ir nieko nelaukęs užkišo savo rankas man už nugaros ir išlaisvino mano krūtinę nuo papų kalėjimo. Jis uždėjo savo dideles plaštakas ant mano krūtų ir kvailai nusišypsojo.

- Tavo krūtinę veda mane iš proto. - atrodo, kad jis net ne su manim kalbėjo, o su mano krūtimis, nes net nebuvo atitraukęs akių nuo jų. Airis apsilaižęs lūpas pradėjo švelniai burna glamonėti mano viena spenelį, o kita krūtį švelniai masažavo delnu.
Iš lūpų išsprūdo dejonė dėl teikiamo malonumo kai Niall savo rankas užkišo už mano apatinių ir pradėjo masažuoti mano vietelę. Pasitenkinimo banga auga ir net nėra geresnio jausmo už tai, tai lyg asmeninis narkotikas kuris priverčia kiekvieną mano kūno dalele dainuoti.
Kai jau buvau pakankamai sudrėkusi Ny numovė mano apatinius ir nieko nelaukęs įkišo savo drauguži į mane.

***-*

Pramerkiau savo akis ir iškart apsiverčiau į kita puse kur turėjo miegoti Niall. Taip turėjo nes dabar tai čia jo nėra. Nu visai šmaikštu. Vietoj mano vaikino ant pagalvės gulėjo raštelis. Paėmiau jį.

Snapchat/BAIGTAWhere stories live. Discover now