38.

1.1K 62 0
                                    

- Jis pasakė ką?! - Kendall užspringo mėtiniu saldainių kurios atnešė man Pasikviečiau ja nes jaučiuosi žiauriai.keistai. Mano svetainėje sėdi du vaikinai ir žiūri futbolą.

- Jis pasakė kad myli mane.- įsidėjau dar viena mėtinuką į burna.

- Per snapchat? Kaip lėkšta.- ji nusivaipė.

- Tada visa mūsų draugystė tokia,mes susipažinom per ta programėlę. Ir be to kita diena jis viska metęs atskrido pas mane ir rėžė širdį veriančia kalba.

- Mhmm ir jis atsivežė savo žiauriai keista draugą, kuris tai pat pripažino, kad tu jam patinki. Gal Niall aklas? Kaip jis gali nepastebėti Hario žvilgsnio į tavę,atrodo, kad tu valgoma ar panašiai. - aš labai nenoriu pripažinti to. Nenoriu manyti, jog tikrai patinku Haš. Būtų žiauriai awkward jai tai tiesa. Kaip aš turėčiau su juo elgtis tuomet? Geriau manyti, kad jis žaidėjas.

- Aš net nepatinku tam vaikinui . Ken, jis žaidėjas. Kažin ar jam patinka kažkas kas nėra jis.

- Tau labai palanku taip galvoti. Bet pripažink jis nerealiai karštas. Visos tos tatto. Deam. Niall neturi kokios slaptos tatuiruotės ant užpakalio?

- Ne kam jam to?

- Jis nuobodus .- Ken patogiau įsitaisė kėdėje ir stebėjo vaikinus. Dabar ji atrodo kaip kokia maniakė. Apsimeta ,kad bendrauja su manim nors iš tikro akliai stebi tuos du.

- Atsiknisk nuo jo, Niall karštas ir be jokiu tatuiruočių.- apgyniau savo vaikiną ir pažvelgiau į ji. Blondiniški plaukai, žydros akis,graži figūra, šypsena. Tobula. Nieko geriau negalėjau rasti. Jis idealas man. Jis mano.

- Bet Haris karštesnis.

- Tai eik ir kabink ji. Jis laisvas. - numojau jai ranka kaip kokiam šuniukui.

- Aš nepatinku jam. Garantuoju, jog jis būtų su manim,kad paerzintu tave, o paskui mestų kaip šiukšlę. Nesu kvaila . Matau  tau jis nepatinka,dėl jo kitokio, gyvensenos būdo ir tu tikrai neleistum man su juo būti, todėl be šansų.- mano geriausia draugė nusipelnė medalio . Ji gerai mane pražysta.

- Būtent, todėl net nemėgink nieko sukti su juo nebent koki viena nakties reikalą. Be to šiandien naktį aš išskrendu su jais į Čikaga .

- Ką tu ten veiksi? Tau nėra kokiu fotosesijų ar panašiai?- mažos raukšleles atsirado ant jos kaktos ir ji aiškiai buvo nepatenkinta.

- Man nusibodo visos tos fotosesijos. Be to ir taip esu atšaukus visus reikalus visai savaitei. Nenorėjau eiti niekur tik miegoti bet aš turiu vaikiną su kurio turiu miegoti, todėl negaliu palikti jo kai turiu laisvo laiko . Čikagoje jie bus apie savaite ir viskas baigtas jų turas, išeina vaikai atostogų. Noriu būti su Niall kai tai įvyks. Gal netyčia fanės iš pasiutimo susprogdins vaikinu viešbutį, tai savo blondino nebe pamatysiu.

- Jau susidėjai daiktus? - kalbėjau kokias penkias minutes, o ji gali paklausti tik to. Nu visai šmaikštu.

- Naup. Nori tai padaryti už mane? - vos man pasakius tai ji intensyviai palinksėjo galva. Leidus man ji nužingsniavo į mano kambarį. Ehh, Atsikračiau šūdiniausio darbo. Pasiėmusi kelis mėtinius saldainius ,nuėjau pas vaikinus.

- Kas laimi? - paklausiau susmukusi sofoje viduryje abejų.

- Hario kamanda.- Niall nepatenkintas sumurmėjo. Dieve dabar jis atrodo kaip nepatenkintas vaikas, kuris negavo saldainio. Taip miela. Įdėjau viena saldainį jam į burną ir sulaukiau bučinio į skruostą.

- Duok ir man.- išgirdau nepatenkinto garbaniaus balsą.

- Nueik į virtuve ir pasiimk.- Haš dar labiau susiraukė ir bandė atimti iš manęs saldainį, bet aš greitai ji įsikišau sau į burna.

Snapchat/BAIGTAWhere stories live. Discover now