64.

707 55 16
                                    

Atgal į Los Andželą važiavau traukiniu. Vaizdas pro langą vis keitėsi. Medžius ir miškus keitė dikynės,dikynęs pastatai. Mano galva kažkokia šiukšledežė. Pamatyti draugus buvo verta. Liga vis blogėja. Kas dien vemiu krauju,jis bėga iš nosies. Liga blogėja, man reikia vaistų. Ir tai buvo tinkamiausias laikas susitikti su jais. Viskas ką draugai man pasakė yra visišką tiesą. Kendall man kaip kokia guru. Jos žodžiai stipriai paveikė mane. Galbūt aš tikrai turėčiau daryti tai ką noriu. Niall turėjo progą, mes turėjom progą. Aš pabučiavau jo draugą,jis metė mane. Galbūt taip lemta. Bet jeigu man lemta būti su Harry,kodėl taip sunku pamiršti Niall. Tą naktį ligoninėje kai mes su Niall išsiskyrėme prisimenu kaip vakar. Skausmą,atrodo dar dabar galiu jausti tai.

- Man jau gana. Aš akivaizdžiai maišau tam kas tarp jūsų vyksta. Tu bėgi pas ji silpnumo akimirka. Gali aiti ir dabar.

- Ką? Ne. Aš myliu tave Niall. Viskas ko man reikia tavęs šale manęs.

- Tai baigta. Tarp mūsų viskas baigta Gigi.

Akimirką kai ištarė tuos žodžius galvojau jog širdis plyš, tai buvo taip sunku,aš mylėjau jį, vis dar myliu. Bet tai man padėjo suvokti kai ką,kai ką, ką galbūt jaučiau visą laiką tik neigiau. Visos tos akimirkos kai pasaulis sustoję, akimirkos kai būnu su Styles yra kažkas ko paaiškinti vis dar negaliu.

**-*

Žinot ką suprantu? Aš net neturiu raktų nuo namų kuriose dabar gyvenu. Kaip aš apskritai gyvenau visą šitą laiką. Atsisėdau ant laiptų, prie pagrindinių durų. Mano gyvenimas knisa.

Rimtai.

- Ahhhh.- garsiai suurzgiau.

- O žvėris vėl namie.- pakėliau nuleista galvą ir pažvelgiau į iš kažkur išdygusį Harry. Žema rudaplaukė stovėjo jam iš dešinės. Ką ji čia veikia.

- Aš neturiu raktų. - sumurmėjau ir praleidau juos.

- Pati kalta.- Harry tai pat sumurmėjo todėl man teko pavartyti akis.

- Sveika Gigi,kaip laikaisi? - fėja vėl demonstravo savo dantis. Prisiekiu galėčiau suskaičiuoti visus juos. Negaliu paaiškinti to kaip man ji nepatinka. Net dabar. Tiesiog didelė antipatija žmogui.

- Ačiū blogai.- vos durys buvo atrankintos į bėgau į namus. Harry prakeiktas idiotas, kaip jis sako esąs mylintis mane, o kitą dieną vėl būna su ta fėja. Išviso kaip jis susirado ja, ji jam turbūt vos pečius sieke,trolis kažkoks, gnomas vapšie. Labiausiai nervina tas faktas ,kad man tai taip stipriai rūpi. Kai buvau su Niall niekad nejaučiau tokio jausmo. O dabar,kai mes ir Harry net nesam kartu aš. Aš... Aš sušiktai pavyzdžiu. Taip aš pavydžiu jog kažkokia baltadantė būna šalia jo. Negaliu pakęsti to jausmo. Niekada nebuvau pavydi,o dabar tiesiog raudonuojiu iš pavydo. Man sakė, jog pasikeisiu, turbūt todėl taip ir jaučiuosi. Ehhh būkim teisingi tai tikrai niekuo nesusija aš tiesiog pavydžiu. Aš tokia savanaudė.

- Gal tu pagaliau užsičiaupk, negaliu girdėti televizoriaus.- prakeita fėja sėdi Styles ant kelių ir nuolat pliurpe kažkokias nesąmones. Drugelius ir gėlytes.

Mano komentaras nieko nereiškė jai todėl tiesiog spyriau jai į šoną, o ji išsiteškė ant žemės.

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.
Snapchat/BAIGTAOnde histórias criam vida. Descubra agora