37.

1K 57 3
                                    

Sėdėjau namie jau antra dieną ir tiesiog žiūrėjau filmus bei valgiau nesveika maistą. Žinot nelabai ką čia nuveiksi kai raudoni velniai tavo pilve žaidžia futbolą. Viena savaitę mėnesyje ,kai jaučiuosi kaip šūdo krūvą. Taip PMS. Aš tiesiog sėdėsiu visas likusias keturias dienas namie ir verksiu . Man gaila žmonių kai kur nors išeinu. Aš rėkiu ant visų,kartais skraido daiktai. Tiesiog nebevaldau savo nervu sistemos. Nebendravau su nieko, įskaitant ir Niall per pastarąsias dienas. Ypač kai jis pripažino jog myli mane? Wtf per telefoną? Kartais ne aš turėjau tai pasakyti pirma. Žodžių va taip.

Virtuvėje radau paskutinį spragėsiu pakelį ir jį įkišau į mikrobangų krosnelę. Keles minutes palaukiau kol jie iš sproginės ir subėriau juos į dubenį. Grįžusi į svetaine prijungiau savo kompiuterį prie televizoriaus ir pajungiau filmą TUNAS TAMSOJE. Dabar tikrai nesiruošiu žiūrėti kokios komedijos,man ir taip pilvą skauda. Nežinau ar labai geras pasirinkimas tamsiose namuose, vienai žiūrėti siaubo filmą bet niekis. Galiu pasakyti jog pradžia nelabai baisi. Tiesiog tipinės klaidos. Žinot kai žiūri filmą ir ten,guli lovoje mergina su apatiniais, tada ji išgirsta keista garsą rusį ir nusprendžia nueiti patikrinti kas ten?
Bet tu jai sakai, neik ten, tu mirsi!
O ji sako gerai. Bet jinai jau būna mirusi.

Tai ir čia panašiai.

Maždaug filmo viduryje pasidarė nelabai juokinga. Kažkaip žinot šalta, atrodo girdi kaip krebžda duris arba žingsnius artėjančius prie tavęs. Man dabar būtent taip,visi daggtai atrodo nepatikimai keisti,o name pernelyg tylu.
Labai ,labai keista. Aš tikrai girdžiu žingsnius ir lėta kvėpavimą. Tai tikrai ne iš filmo. Esu įsitikinusi ,kad aš name ne be viena, bet bijau atsisukti ir pasižiūrėti kas ten. Šaltos rankos pasiekė mano kaklą ir aš prisiekiu myštelėjau į kelnes.

Visi spragėsiai buvę dubenyje,man ant kelių išlėkė į orą, o aš pradėjau klykti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Visi spragėsiai buvę dubenyje,man ant kelių išlėkė į orą, o aš pradėjau klykti.Po mano klykimo ir bandymo pasislėpti po antklode, name nuskambėjo žiauriai garsus juokas. Prisiekiu dievu aš užmušiu jį. Nuo žemės pakėliau tuščia indą ir mečiau į ta asilą. Kaip sušiktai jis čia pateko?

- Tu nesveikas idiote,aš užmušiu tave! - atsistojau ir pasitvarkiau savo rūbus. Galiausiai sutelkusi visa savo dėmesį pažvelgiau į apsiašarojusi garbanių. Jis juokėsi užverdamas galva atgal ir susiėmęs už pilvo.

 Jis juokėsi užverdamas galva atgal ir susiėmęs už pilvo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Snapchat/BAIGTAWhere stories live. Discover now