34.

1.2K 60 2
                                    

Šalta.  Sušiktai šalta. Pramerkiau akis,nes mano kūnas tiesiog drebėjo. Mes visi užmigome ten kur ir sėdėjome.  Esame sušiktame kažkokio sušikto vandens telkinio viduryje ,dabar naktis,man  šaltą, aš sušiktai neišsimiegojusi . Viskas tiesiog šūdo krūvą. Atsisėdau ir pasitrynusi akis apsižvalgiau. Visi miegojo ,o  lauke tamsu. Švelniai patraukusi Ken nuo savo keliu galiausiai atsistojau. Vienintelio žmogaus kurio čia nebuvo tai garbaniaus,kur tas sušiktai dingęs. Ai koks skirtumas. Atidžiau apsižvalgiusi pamačiau medines duris prie kuriu ir priėjau. Ta jachta milžinišką ir aš tikrai nesiruošiu blūditi visa naktį bei ieškoti kambario. Praeidama kapitono kabina pamačiau ten jau sėdinti vyriškį kuris ko gero pargabens mus namo. Nors Cody ir bando vaidinti čia kažkokį laivo vadą, visi gerai žinom jog mus pargabens pasamdytas profesionalas.

Kad ir kiek kartu aš esu čia buvusi vis tiek nesugebu atsiminti kur kas randasi. Mano laimiai pasisekė, nes medinės durys vedė į miegamąjį. Kambarys tobulas ,medžio imitacijos dizainas ir didžiulė lova. Nusiėmiau visus savo rūbus ir likau tik su burgundiškos spalvos apatiniais. Nors ir taip negaliu pasigirti šilumą,su sintetiniais drabužiais tikrai šilčiau nebus. Mažais žingsniukais priėjau lova.

Sušiktai šūdina naktis atrodo ne nustos stebinti . Kai jau maniau jog viskas taisosi ir pagaliau galėsiu eiti miegoti. Bet ne. Mūsų dingęs rato narys jau užėmė šią lova. Visu gražumu čia miega gandralizdis.
Visai šmaikštu.
Nu ir gerai. Aš  neisiu kitur nes man  nerūpi. Pakėlusi kaldra palindau po ja  ir padėjau savo galva ant didelės minkštos pagalvės.

- Čia užimta dink iš čia.- net neatsimerkęs sumurmėjo garbanius ir nusisuko į kita pusę.

- Man  nerūpi, aš noriu miego .- kai aš pikta,labai dažnai vartoju žodį SUŠIKTAI. Mane absoliučiai viskas erzina.

- Meile ?- Haš atsisuko į mane ir prasitrynė akis.

- Mhm. - sumurmėjau ir geriau įsipatoginau. Jam pilnai atsisukus į mane, jo apsimiegojusios, smaragdinės akys žvelgė į mane.

- Kodėl tu čia?

- Nes man nepatogu miegoti ant sofos su dar šimtu žmonių. Ir man šalta. Aš nesiruošiu čia vaikštinėti ir ieškoti miegamųjų,tiesiog susitaikyk, kad miegosim kartu.

- Man nereikia taikytis. Aš esu nustebęs, jog tu taip greitai atbėgai į mano lova, pati.

- Aha man nerūpi tiesiog miegokime ,gerai? - labiau apsigaubiau savo kūną antklode, kad sušilčiau.

- Tau šalta. Ateik čia .- jis iškėlė viena ranka į orą taip duodamas ženklą jog prisiglausčiau.

- Ne Harry mes tiesiog miegosime vienoje lovoje jokiu glaustymusi.-sumurmėjau.

- Nagi tiesiog ateik čia, aš neprašau tavęs su manim mylėtis,ne dabar. Tiesiog ateik ir aš sušildysiu tave.- šiek tiek apsvarsčiusi viska ,prisislinkau prie jo ir viena ranka apglėbiau jo krūtinę, kol tuo tarpu jis savo abejomis rankomis tvirtai laikė savo glėbyje.

- šiek tiek apsvarsčiusi viska ,prisislinkau prie jo ir viena ranka apglėbiau jo krūtinę, kol tuo tarpu jis savo abejomis rankomis tvirtai laikė savo glėbyje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Snapchat/BAIGTAWhere stories live. Discover now