44.

910 43 2
                                    

- Sveikutė

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Sveikutė.- jis pritūpė ir padėjo man susirinkti, pirkinius nuo žemės. Galiausiai atsistojau.

- Ačiū.- dėkingai nusišypsojau.

- Taigi kuo tu vardu nepažįstamoji?

- Gigi.

- Nuostabi mergelė kuria angelai pavadino Gigi,nuostabus vardas,tau puikiai tinka.-prisiekiu jo šypsena kalta dėl globalinio atšilimo žemėja.
Nes aš tikrai kaistu.

- Yahc ačiū.

- Ar tu užimta dabar? Galėtume nueiti išgerti kavos, atrodai miela mergina.

- Aš vis dar nežinau tavo vardo.- priminiau faktą.

- Aš pasakysiu tau jį, jai sutiksi nueiti atsigerti kavos.- tylėjau akimirka. Nežinau ar sutikti,kažin kaip į tai reaguotu Niall. - Klausyk aš kviečiu tave išgerti kavos,nesiūlau tau bėgti iš šalies su manim.- manau jis pastebėjo mano keista veido išraiška.

- Gerai, galim išgerti kavos.- jis atsistojo greta manęs ir dar paėmė keletą krepšiu jog padėtų panešti.

- Taigi aš Dylan.- draugiškai nusišypsojo.-Tu vietinė?

- Ne atvykau čia pas savo vaikiną. Aš iš Los Andželo.

- Vaikiną sakai. Na, o aš iš Niujorko. Štai eikime čia, čia nuostabios kavos.-jis ranka mostelėjo į prekybos centro viduryje stovinčią kavinuke.

- O aš dievinu Niujorką, niekada nemiegantis miestas ,nuostabus. Na tai papasakok man kažką daugiau apie save,jeigu jau žadame gurkšnoti kavą kartu.

- Man dvidešimt treji,aš aktorius ,pradėjau vaidinti būdamas aštuoniolikos ir man neblogai sekasi. Turiu anglų, ispanų, italų, airių kraujo. Tai pat turiu seserį. Moku groti būgnais. Jokios merginos. Nežinau ,man nepatinka kalbėti apie save,geriau papasakok apie save.- mes prisėdome prie galinio stalelio,jis prisėdo priešai mane na, o aš sau iš šonų sudėjau krepšius. Mes abu užsisakėme juodos kavos.

- Aktorius neblogai. Na tu gan įdomi asmenybė, manau šįkart atsitrenkiau į tinkama žmogų. - šyptelėjau. - Aš modelis, jau devyniolika metų. Man dvidešimt vieneri,mano vaikinas airis,mėgstu mėtas ir aukalipta,paniškai bijau laukiniu šunų, naminiu-truputį mažiau, bet vis tiek ehh. -jis tiesiogine to žodžio prasme išsižiojo. Gerai arba jis tikrai geras aktorius arba tai pati mieliausia išraiška kokia esu mačiusi.

 Gerai arba jis tikrai geras aktorius arba tai pati mieliausia išraiška kokia esu mačiusi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Snapchat/BAIGTAWhere stories live. Discover now