49.

897 60 9
                                    

O Dieve Harry ridenosi mašinos kapotu ir paskui dar buvo nublokštas gal dar penkiasdešimt metrų

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

O Dieve Harry ridenosi mašinos kapotu ir paskui dar buvo nublokštas gal dar penkiasdešimt metrų. Bėgau visu greičiu kokiu galėjau. Suklupau prie jo nubrozdinto kūno.

- O Dieve Harry. Harry atsimerk!- pradėjau ieškoti pulso ant jo kraujuoto kaklo. Šūdas čia tiek kraujo man sunku susikaupti. Pulsas. Pulsas yra... jis gyvas.

- Šūdas kas čia buvo. Jis gyvas? Ar yra pulsas! - atbėgo ir prie manęs atsiklaupė Louis.

- Man viskas gerai.- iš Hario burnos išėjo žodžiai. Bet netik ,jam kalbant tekėjo kraujas.

- Tau nėra gerai. Dieve tu visas kruvinas,kažkas iškvieskit greitąją!-mano balsas darosi vis kimesnis, o akys pildosi ašarų vis dar negaliu patikėti kas čia ką tik įvyko.

- Jau iškviečiau, jie tuoj bus čia.- atsistojau ir pažiūrėjau į savo kruvinas rankas ir paskui į Liam kuris stovėjo prie automobilio kur prie vairo be sąmonės gulėjo tai pat kraujuotas vyras. Čia tiek daug kraujo Dieve padėk jiems. Mano kvėpavimas padažnėjo, o skruostų nusirito ašara.

 Mano kvėpavimas padažnėjo, o skruostų nusirito ašara

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Vienintelis kuris atrodė kitaip buvo Niall. Jis sėdėjo ant asfalto ir tuščių žvilgsniu žiūrėjo į gulintį Harry.

- Viskas gerai Gigi. Jam viskas bus gerai. Jis kalba, reiškia nėra taip blogai kaip atrodo.- Louis priėjo ir apkabino mane. Aš pasidaviau ir visiškai sukūkčiojau jo glėbyje. Netrukus pasigirdo įvairios sirenos ir tuščia aikštelė prisipildė įvairių žmonių, bei spalvotų mašinų. Visi rėkė vienas ant kito, lakstė ir stumdėsi. Kol galiausiai Hario kūnas buvo įkeltas į greitosios mašina. Deja vaizdas iš automobilio buvo žiauresnis. Vyras buvo iškeltas ir įdėtas į juoda maišą. Jis mirė. O mes stovėjome ir laukėme pagalbos. Tragiška diena. Kažkas neteko vyro,tėvo ir sūnaus. Žmogaus gyvybė užgeso prieš mano akis, mano draugas sužeistas prieš mano akis.

- Viskas bus gerai nurimk. Manau turėtum nueiti prie Niall. Jam reikia tavęs. - Louis ranka parodė į blondiną vis dar sėdinti ant žemės ir žiūrintį į kraujuota dėmė ant pilko asfalto, kur anksčiau gulėjo Harry.

- Mažutį pažiūrėk į mane.- priėjau prie savo vaikino ir atsiklaupiau prieš jį. Jis vis tiek išliko sustingęs ir neregvo į mano buvimą.- Branguti pažiūrėk į mane. Viskas bus gerai. Tai tik nelaimingas atsitikimas.-delnais suėmiau jo skruostus ir truputį patryniau,kol galiausiai jo akys pažiūrėjo į mane.

Snapchat/BAIGTAOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz