23.

1.8K 84 7
                                    

Jasss pagaliau baigiau darbą. Taip skauda kojas, vaikščiojau visa suknista dieną. Dabar su KJ varom namo, aš susiruošiu ir keliausiu pas blondiną .

Nuėjau į vonia nusiprausiau, pasidariau neryškų makiažą, o plaukus surišau į aukštą uodega. Iš spintos užsitraukiau juoda odinį sijoną, juoda palaidinę ir odinį diržą su gražia sagtim,apsimoviau ilgus virš keliu juodus ant kulno batus ir užsidėjau ilga juoda švarką. Ha juoda mano laiminga spalva.

Parašiau tam nevykėliui,kad žinočiau kur važiuoti, gavus adresą išsikviečiau savo asmeninį vairuotoją į sėdau į mašiniuka, pasakiusi viešbučio atdresa išvaževau iš savo laikinos gyvenvietės

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.


Parašiau tam nevykėliui,kad žinočiau kur važiuoti, gavus adresą išsikviečiau savo asmeninį vairuotoją į sėdau į mašiniuka, pasakiusi viešbučio atdresa išvaževau iš savo laikinos gyvenvietės.

Važiavome gera pusvalandį kol galiausiai sustojome prie prabangaus penkių žvaigždučių viešbučio. Kažkaip nenustebau. Gi tokios "žvaigždės "

Nors buvo velus vakaras prie viešbučio durų stovėjo keletas, susigrūdusiu merginu kurios rankose laikė plakatus,o ant marškinėlių buvo jai neklystu Niall grupės nuotraukos.

Fanės. Eh. Tai pat čia trynėsi keletas paparacų. Oh jų reikės vengti. Visgi nenorime dar vieno skandalo.Tik vairuotojas atidarė man duris ir mano ilgos kojos pasiekė žemę , paparacų akys nukrypo į mane, merginos pradėjo klykti ir bėgti link manęs ,laimei mano vairuotojas mane šiek tiek užstojo nuo jų. Kai merginos truputį nurimo aš su jomis pasisveikinau,nusifotografavau, pasirašiau, man juk tikrai nesunku. Bet dabar šūdiniausę dalis. Pribėgo tos beždžionėlės su blykstėmis ir pradėjo klausinėti visokių pievų "Gigi kodėl taip vėlai atvykai į viešbutį, kur apsistoja 1D?"  "Gigi ar tu susitikinėji su kažkurio iš vaikinų?!" "Gigi!!"  "GIGI!!".

Tiesiog praėjau pro juos su šypsena veide ir greitai įėjau į viešbutį. PAGALIAU. Nuėjau prie registratūros kur sėdėjo jaunas vaikinukas.

- Sveikas. -pasisveikinau,jis lėtai pakėlė galva ,ant veido buvo keletas plaukų kurie turėtų imituoti barzda ar ūsus ką žinau,žodžių kraupų.

- Laba diena panelę, kuo galiu padėti .

- Norėčiau sužinoti kokiame kambaryje apsistojęs Niall Horan.-nusišypsojau.

- Atleiskite panele mes neteikiam informacijos apie viešbučio svečius. Viskas yra konfidencialu.- vaikis pasikasė pakaušį.- Ypač apie tokias įžymybes. patikėkit jus ne vienintelė kuri nori pas juos pateikti.

- Gerai tu paklausyk manęs. Nueik į google ir pasigūglink kas aš esu.- apėjau jo stalą ir atsukau jo kėdę į save. Atsisėdau jam ant keliu ir paglosčiau jo koja. - Dabar taip branguti,tu pasakai jo kambario numerį.- mano ranka staigiai nuslydo iki jo klyno ir iš visų jėgų suspaudžiau jo draugužį. Berniuko veidas paraudonavo ir jis išleido skausmo dejonė.- Na tai ar galiu sužinoti savo vaikino kambario numerį? -jis staigiai palinksėjo galva ir aš atsistojau. Jis nuėjo prie kompiuterio ir kažką sumaigęs pasakė man vaikinų kambario numerį ,mirktelėjau prieš nueinat.

Snapchat/BAIGTAOnde as histórias ganham vida. Descobre agora