27.

1.3K 67 3
                                    

- Dieve. Ar jam viskas gerai? - kiekvieną akimirka nusiviliu vis labiau tuo vaikinu kaip jis galėjo vairuoti girtas ,jis asilas.

- Jah, jam viskas gerai, keli nubrozdinimai ir tiek, bet to vaikino į kurį jis atsitrenkė mašinai visiškai galas ,na o pats bičas nedurnas nors ir prasikėlė galva į vairą. Jis reikalauja labai daug pinigų, labai, vien dėl to jog nereiktu nepranešti policijai ir visas pasaulis ne sužinoti apie tikrąjį Harry.- Niall raumenis įsitempė ir jis stipriau suspaudė vairą.

- Aš galiu padėti su pinigais jei reikia,tikrai.-na pinigų aš tikrai turiu jai reiks galiu atiduoti visus juos.

- Ne pinigų mums netrūksta,manau užteks dar ir mano vaikams. -nusijuokė. - Tiesiog nusibodo kišti rankas į svetima mėšlą. Na,o padėti tu gali, aišku jei nori.- jis trumpam pasižiūrėjo į mane rimtu žvilgsniu.

- Klausau tavęs.- nežinau ką reiks padaryti bet aš pasiruošusi.

- Tau reikės parvairuoti namo mano mašina ir parvežti skraidūną namo. Kai nuvažiuosim ten man reiks sutvarkyti reikalus su tuo biču ir palaukti Liam kol jis atvažiuos su pinigais. Aš suprasiu jei tu nesutiksi,tu neprivalai jei nenori. Tiesiog jau geriau tau patikėsiu savo mašina negu kažkam kitam.- gerai manau tai neturėtų būti sunku.

- Viskas gerai aš mielai padėsiu.- Ny dar kart man nusišypsojo ir galiausiai pajamė mano ranka nuo jo kojos ir supynė musu pirštus. Po pokalbio pabaigos ilgai nereikėjo laukti kol atvažiuosim. Net nežinau kaip pavadinti šitą vieta... Kraupus vaizdelis. Aplinkui daug sportinių prabangių mašinų ir prie jų nederančių trumpasijonių kekšių,butelių nuo alkoholio ir girtų vaikinu ,kurie vos ant kojų pastovi. Toliau buvo matyti sambrūzdis žmonių ir lyg ir trasos kraštai, ten ko gero avarijos vieta.

Pasistatėme mašina netoli susibūrimo vietos ir patraukėme visi į šito šau centrą kur ant įdaužtos mašinos kapoto sėdėjo apsvaigęs garbanius.

- Tu nesveikas idiotas!- Niall prisiartino prie gandralizdžio ir šiek tiek ji pastūmė. - Tu šūdo krūva Hari, negali tiesiog nustoti elgtis kaip vaiką...- Ny ne už baigė savo sakinio nes gavo stiprų smūgį iš kumščio į dešinį žandą.

- Niekas nevadina manęs šūdo krūvą ir man nerūpi, kad tu mano draugas.- garbaniaus visas dėmesys buvo sutelktas į mano vaikiną kuris valėsi tekanti kraują iš lūpos. Gerai dabar mano eilė. Man sušiktai nusispjauti jog tai smūgis iš pasalų, bet aš mergina man galima. Greitu žingsniu atsiradau pieš gandralizdžio ir iš visų jėgų užsimojusi trenkiau jam iš alkūnės į veidą.

 Greitu žingsniu atsiradau pieš gandralizdžio ir iš visų jėgų užsimojusi trenkiau jam iš alkūnės į veidą

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kadangi jis buvo nepasiruošęs tam ir plius girtas, susvirduliavo ir krito ant žemės.

- Tu kale! Kaip tu drysti!- jis prilietė savo nosį iš kurios bėgo kraujas. Man už nugaros girdėjosi nuostabos šūksniai bei palaikymo komentarai.

- Aš tave užmušiu kal...Gigi? Ką jinai čia veikia? - jis turbūt nematė prieš tai apskritai manęs, nes dabar jo nuostabos veidas lakstė ties manimi arba Niall.

- Mes buvom pasimatyme pusgalvi, kur aš turėjau palikti ja? Sėdėti viena restorane? Aš ne tu. - Ny suburbėjo.

- Galėjai ja palikti namie o ne atsivežti čia.-tai pat burbėjo atsistodamas ir rūbus apsivalydamas Harry.

- Tu nevadovauk šunie. -pavarčiau akis ir atsisukau į blondiną. - Aik greičiau ir užbaik tai, o aš važiuoju. - priėjusi jį pabučiavau. Tada pagriebusi girtuoklio riešą tepniausi prie mašinos.

- Ir mane pabučiuosi?- jis nusivaipė.

- Užsičiaupk. - aš net nenoriu pažiūrėti į jį, jis toks šlykštus, nedėkingas subingalvis. Priėjau į Ny mašinas ir atsisėdau prie vairo. Aš net neturiu čia savo teisių,palikau jas viešbutyje.

- Tu ir vairuoti moki,kaip blondinė tai daug sugebėjimų turi.- Haš tai pat įsėdo į mašina ir prisisegė saugos diržų kaip ir aš. Gerai,bent jau ginčytis nereiks.

- O tu ne pagal plaukų spalva durnas.- suburbėjau užkurdama mašina.

- Kokia pikta. Nejaugi princese ištraukiau iš jos puotos.- gerai tas jo vaipymasis jau nervina.

- Tiesiog užsičiaupk. - iš visų jėgų stengiausi būti rami, bet labai sunku norisi tiesiog trengti jo galva į stiklą.

- Be to geras smūgis iš alkūnės, nedaug truko ir būtum nosį sulaužiusi.- jis apžiūrėjo savo nosį veidrodėlis. Jis atrodo prastai,džiaugiuosi savo darbu.

- Du metai bokso treniruočių kartais praverčia. - fokusavausi į kelia.

- Tau ką nešalta. Tu tik su vaikišką suknelę.- jis nužiūrėjo mane.Jis keičia tema po temos. Blemba kaip girtas jis pastabus,o galbūt jis jau šiek tiek įsiblaivė.

- Man sušiktai šalta, bet ką aš galiu padaryti,turėčiau dabar mylėtis su savo vaikinu,o ne vežti tave namo.

- Pirmą tai tavo VAIKINAS mulkis jok nedavė tau savo švarko, antra tai mes galim pasimylėti jog tu sušiltum, ir trečią aš jau ne be girtas.- viską aiškindama jis lenkė rankos pirštus ir vaipėsi kaip mažas vaikas. Jis jau nebegirtas bet tas vaikinas rimtai traumuotas.

- Tavo svajonėse...

- Kiekviena naktį. - jis užbaigė mano sakinį.

- Tu tikras idiotas žinai? - trumpam atsisukau į jį. - Taip norėčiau jog čia butu Niall... - tikrai to vaikino įkūrimas veda iš proto.

- Abi akis į kelia. - jis suburbėjo,kas privertė pavaryti akis. - Niall. Ką tu apskritai matai jame,jis liurbis.

- Jis tavo draugas avigalvi. Be to jis gražus, mielas, rūpestingas,supratingas,draugiškas,nuoširdus, geras,mylint...

- Gerai užsičiaupk.- jis pertraukė mane. - Tai nėra jis ,tokiu apskritai nėra, anksčiau ar veliau pamatysi koks jis yra, jis tik toks pats vyras kiaulė kaip ir kiti.

- Jis ypatingas.- namo pyktis šiam vaikinui vis auga rimtai aš nežinau kaip pakęsiu ji apskritai.

- Dieve tu tokia naivi. - pavartė akis.- Kažkam reikėtų paduoti į teismą Disney už tai, kad privertė mažas mergaites tikėti princu ant balto žirgo. Viskas ką jos gaus tai kažkokį nevykėlį su pilvu nuo alaus sėdinti ant klozeto.

- Gerai ,tu tikrai turi problemų žmogau. Nenori tu pas daktarą nueiti? O gal tu vaikystės neturėjai?

- Buvau,sakė sveikas.- patrūkčiojo pečiais.

- Nueik dar kart ,gerai? Žinai jie irgi žmonės ,kartais klysta, kaip tavo atveju.- sumurmėjau.

- Mhm. Man skauda galva.-jis susiėmė už galvos ir kelias minutes ja nelenkus patylėjo,gaila tai netruko ilgai.- Gali man papasakoti apie save? - Haris patraukė rankas ir patogiau atsisėdęs atsisuko į mane.

- Tau juk galva skauda?-ne atitraukiau akių nuo kelio.

- Tavo balsas man kaip muzika.

- Gerai, gerai - pasakiau, nes galbūt tik taip jis nutils. - aš iš Los Andželo.
Man nepatinka geltona,oranžinė ir rožinė spalvos. Mano laiminga spalva juoda. Aš bijau šunų. Man nepatinka katės. Beyonce yra Dievas. Nekenčiu melo. Miegas yra vienas svarbiausių dalyku mano gyvenime, jai kas nors mane pažadintų ne laiku galėčiau su kėdę ,galva suskaldyti.
Labai mėgstu viska kas susieja su mėtomis ir eukaliptu ,dievinu jų kvapą bei skonį.-visą laiką kol kalbėjau net ne pažvelgiau į jį ,bet jaučiau jį žiūrint į mane. Aš nenoriu matyti jo šuo metu, tiesiog esu pasimetusi,jis yra visiškai kitoks nei apsimeta.

Snapchat/BAIGTAWhere stories live. Discover now