28.

1.3K 63 0
                                    

Haš į viešbutį parvežiau apie pirma nakties,gerai bent tiek jog jis po mūsų pokalbio užlūžo mašinoje, o kai atsikėlė jau buvo visiškai išsiblaivęs ir man nereikėjo jo temti pačiai

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Haš į viešbutį parvežiau apie pirma nakties,gerai bent tiek jog jis po mūsų pokalbio užlūžo mašinoje, o kai atsikėlė jau buvo visiškai išsiblaivęs ir man nereikėjo jo temti pačiai. Aš pasilikau dar vienai nakčiai pas juos nes nusprendžiau palaukti Niall, tai pat atšaukiau rytojaus planus bei skrydį, na tai neturės didelės įtakos mano darbui, bet fotosesijos užsakovas nebuvo labai laimingas. Aš tiesiog noriu išsimiegoti ir apgalvoti viską kas čia vyksta. Visa ta nesąmonė su garbaniumi ir visi įvykiai mane šiek tiek sukrėtė. Aš tiesiog noriu pasislėpti Ny kambarį ir laukti jo, ta žadu ir padaryti. Vos įėjome į jų apartamentus aš nieko nelaukiau ir nubėgau į vaikino kambarį, taip elgiuosi vaikiškai . Blondino kambaryje, paėmiau jo marškinius ir nuėjau apsiprausti bei pasiruošti miegui,galiausiai po neįtikėtinai varginančios dienos kritau į lova ir visi mano planai laukti nevykėlio žlugo nes aš užlūžau.

**-*

Pabudau nes kažkas man glostė šlaunį, tikiuosi jog ten Ny,nes dabar tikrai nenorėčiau kažkam trenkti į galva. Apsiverčiau į kita puse ir pramerkiau akis. Ačiū dievui jog manosios ir Ny akis iškart susitiko ir aš tiesiog džiaugiuosi pagaliau jį matydama.

- Tu pažadinai mane,juk žinai, kad dabar galiu tave nužudyti. - pakilau iš lovos ir apsižergusi jo liemenį atsisėdau.

- Aš visiškai pamiršau jog nekenti kai tave žadina, nepyk princese.- jis nusišypsojo ir uždėjo savo delnus ant mano nuogu šlaunų bei švelniai paglostė. - Be to aš nepiktybiškai, ne norėjau pažadinti.

- Ehh šįkart tau atleisiu . Taigi ar buvo kažkokia priežastis dėl kurios pažadinai mane? - pabučiavau jo skruostą ir vėl pažiūrėjau į jo akis.

- Norėjau pažiūrėti į tavo akis, norėjau išgirsti tavo balsą,norėjau pasikalbėti apie vakarykštę naktį. Ar tiek užtenka?

- Taip,be to aš tavęs tai pat pasiilgau.-mūsų lūpos vėl susitiko ir šįkart tai buvo mielas, saldus bučinys. Stengiuosi pamiršti faktą jog neišsivaliau dantų. Jah.

- Taigi,kaip vakar sekėsi su Hariu, jis nedarė nieko kvailo?- kai atsitraukėme vienas nuo kito ir kelias akimirkas tiesiog pažiūrėjome vienas į kita Niall paklausė.

- Nežinau jis tiesiog buvo savimi. Nuolatos flirtavo, kalbėjo nesąmones ir panašiai, žinai tiesiog tipinis Haš.

- Jis nelietė tavęs? - mačiau koks jis įsitempęs dabar yra.

- Ne netgi ne pavadino manęs MEILE kaip nuolat daro.- patrūkčiojau pečiais. Iš tikrųjų mano vaikinas nebuvo labai nustebęs ar sunerimęs dėl šių dalykų.

- Jis nuolat elgesį taip. Kaip tik kuris nors vaikinas iš grupės susiranda kokia mergina jis bando ja nuvilioti. - gerai tas vaikinas tikrai nesveikas.

- Bet kodėl, jis ką negali pats susirasti merginos?

- Jis tikrai gali,dažnai parsiveda kažkokias barakudas. Jis yra žaidėjas,supranti merginos kurios būna su mumis būna užimtos,nepasiekiamos jam. O tai jau tampa žaidimas. Jis nori visko kas nepriklauso jam. - blondinas paaiškino visa tai ir tai dar labiau apgailėtina nei aš tikėjausi. Juk jie jo draugai kaip jis gali taip elgtis.

- Jis mulkis,tikras idiotas. Bet kodėl jus taikotės su tuo?

- Kad ir koks jis yra jis mūsų draugas. Mes jau seniai susitaikėme su tuo. Žinai dažniausiai su merginomis nieko rimto nevyksta todėl mes taip nesureikšminam to. Na iki dabar, iki tavęs. Mes kartu jau pusę metų, todėl manau tai rimta. Tad tiesiog pasisaugok jo,gerai?- ir į ką aš įsivėliau.

- Aš tai pat manau jog tai rimta,viskas kas vyksta tarp mūsų tai kažkoks stebuklas,tu esi stebuklas.- jam padovanojus man šypsena aš pasilenkiau ir savo nosimi pakutenau jo.

- jam padovanojus man šypsena aš pasilenkiau ir savo nosimi pakutenau jo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

**-*

Rytas prasidėjo išties gerai. Aš ir mano vaikinas pagulėjome lovoje dar gal valandą ir tiesiog kalbėjomės apie nereikšmingus dalykus,aš prasitariau jam jog noriu padaryti pertrauka nuo buvimo medelių ir jis buvo laimingas dėl to, jis žino jog jeigu aš nustosiu dirbti man nebereikės tiek daug keliauti ir aš galėsiu dažniau atvykti pas Ny. Niall tai pat sakė jog visa grupė jau seniai svarsto šį klausimą dėl pertraukos jų dainavime. Žodžių viskas klostosi gerai,iš tikrųjų per gerai. Jau seniai gyvenime buvau tokie laiminga. Man patinka jaustis laiminga,kartu su juo.
Atėjau į virtuve iš kur jau geras dvidešimt minučių  negrįžta tas nevykėlis. Įžengus į Niall tvirtove mane pasitiko dvi poros akių ir vienos iš jų visai nedžiugino. Nesistebiu jog dabar į mane spokso esu šlapiais plaukais ir tik su trumpais blondino marškiniais. Nuėjau ir atsisėdau prie savo vaikino,o garbaniaus buvimą čia visiškai ignoravau.

- Tikiuosi palikai man maisto? - paklausiau Niall kol jis kimšo. - Nes tuomet suvalgysiu tave.- po mano žodžių užspringo netik Niall bet ir Haris. Dieve jų abiejų mintys tokios pošlos. Aš pavarčiau akis nuo tokios jų reakcijos. Kol tuo tarpu Ny pradėjo kikenti.

- Labas rytas beje.- gurkšnodamas kava pasisveikino garbanius.

- Labas.- atsakiau jam net ne pažvelgusi į jį ir nuėjau prie šaldytuvo. Atidariusi jį nudžiugau nes ta šventykla buvo visiškai pilna. Ilgai neieškojusi susiradau savo pusryčius, o tai buvo, didelė keke raudonų vynuogių. Nunešusi vynuoges prie kriauklės ir nusiplovusi įdėjau į dubenį ir grįžau pas Ny.

-O dar maisto. - jo akys sublizgėjo, rimtai. Galėtų jis taip atrodyti ir žiūrėti į mane. Ir vėl pavarčiau akis,bet vis tiek daviau ir jam. Kol aš suvalgiau gal dešimt vynuogių tas besotis suvalgė visas likusias. Kur jam tiek telpa,jis turėtų būti toks nutukęs, bet ne jis net pilvuko neturi.

- Gerai aš pilnas to turėtų užtekti kokiam pusvalandžiui. - atsilošė kėdėje ir paglostė pilvą.

- Rimtai pusvalandžiui? Tu suvalgei maisto kurio užtektų metams.

- Hahaha. Gerai aš einu į dušą.-jis pasilenkė ir pabučiavo mano kaktą ,o tada dingo už durų. Nieko nelaukiau ir nunešiau savo lėkštę į indaplove.

Galiausiai išėjau iš virtuvės ir nuėjau į Ny kambarį pasiimti savo telefono, bei grįžau į svetaine ir sukritau sofoje. Man reik parašyti savo vairuotojui, kad atvežtų man naujus drabužius. Tai bus kiek nejauku nes Kendall jau išvykusi todėl drabužius turės išrinkti jis, ehh. Sėdėjau svetainėje ir naršiau savo telefone nes daugiau neturėjau ką veikti kol negrįžo tas blondinas. Susitariau su savo vairuotoju bei viešbučio kuriame esu administratore, kad įleisti jį į mano kambarį, o paskui jis atvežtu man mano drabužius. Kol sėdėjau ir praktiškai nieko reikšmingo neveiku, kažkas įėjo į svetaine ir aš naiviai tikėjausi jog tai bus mano vaikinas bet ne,tai garbanius. Tai nesukėlė man jokiu emocijų todėl tiesiog grįžau prie šūdo malimo.

- Gerai ar tu vengi manęs? - galiausiai neiškentęs ir sunaikinęs tyla tarp mūsų prakalbo.

- Naup. - net nepakėlusi akių atsakiau.

- Taip tu vengi. Ar tai dėl vakarykštės nakties?- aš net nenoriu liesti tos temos, žinau jog galiu pratrūkti. Tai nemano reikalas,jis nemano draugas ir tai ne mano gyvenimas todėl aš negaliu kištis. Bet jis yra kiaulė ir tikras nesubrendėlis. Kaip suaugęs vyras gali elgtis taip,bandyti nuvilioti savo draugų merginas,lenktyniauti ,keisti kekšes kaip kojines, vartoti narkotikus ir kita mėšlą. Aš suprantu jis nėra koks senis, bet jis jaunas vyras,vis tiek turėtų būti protingesnis. Atsilaiduoti norim visi bet nereikia būti donžuanu.

Snapchat/BAIGTAWhere stories live. Discover now