42.

1K 48 7
                                    

Stovėjau sustingusi ir nedrįsau net rankų pajudinti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Stovėjau sustingusi ir nedrįsau net rankų pajudinti. Kas čia vyksta? Kodėl jis bučiuoja mane? To negali būti, Dieve,tai klaida. Pagaliau pajudinau savo rankas ir uždėjau jam ant krūtinės, bei pastūmiau jį nuo savęs. Užsimojau ir trenkiau jam antausį. Jo skruostas pasisuko į šoną bet jis greitai grąžino savo žvilgsnį į mane. Matau kaip kas sekundę vis didesnis raudonis atsiranda toje vietoje. Ne Gigi tau tikrai ne gaila jo. Susiimk mulke.\

Mano pasąmonė kalba su manim.

- Ką tu darai ? Tau galvoje negerai?- mano balsas ne skambėjo taip tvirtai kaip tikėjausi.

- Bučiuoju tave.

- Akivaizdu asile,bet kodėl? - atsitraukiau nuo jo dar per žingsnį ir padariau daugiau vietos tarp mūsų. Tai daugiau niekada negali pasikartoti,ką man reikės pasakyti Ny. Nors ši idėja nuo pat pradžių buvo katastrofinė.

- Todėl, nes noriu? Aš tau pasakiau, jog tu man patinki,kas tau dar neaišku. Aš noriu tave bučiuoti ir daryti kitus dalykus su tavo kūnų. Baigi išvaryti mane iš proto Gigi.-jo balso tonas buvo aiškiai per aukštas kas privertė mano kūną įsitempti. Aš sušiktai bijau jo ir nežinau kodėl. Vien tai jog per visą laiką kai pažįstu jį, tai turbūt pirmas kartas kai jis vadina mane vardu sukelia keistas emocijas visame mano kūne.

- Tu negali. Taip negalima, suprask tu man nepatinki, nepatinki man kaip vaikinas. Aš jau turiu vaikiną. Ir... Ir aš myliu jį. Taip aš myliu jį ir tu negali griauti visko kas sieja mus. Tau ne gaila jo? Manęs? Mūsų santykiu? Yra laikas kada turi atsitraukti Haš,tau metas dabar.- aš sušiktai pripažinau tai. Aš myliu jį. Niall. Taip.

- Nedrysk sakyti kad myli jį,nes taip nėra ir tu giliai širdija žinai tai.

- Nustok girdėti tai ką nori girdėti. Aš myliu Niall. Girdi? Myliu! Tavo dėka galiu suvokti tai.

- Koks skirtumas, tiesiog pamiršk tai.- jis šiek tiek mane pastūmė ir išėjo iš mūsų viešbučio kambario. Va štai kas jo problema. Jis nesugeba priimti tiesos, jis nesugeba pripažinti to jog negali turėti visko ko nori ir jis sušiktai nevaldo savo pykčio . Tai taip erzina, jis kaip mažas vaikas. Negaliu pakęsti to, jog nesugebu suprasti jo.

**-*

Dabar arba niekada. Stovėti Čikagos viešbučio aikštelėje yra labiausiai žudantis dalykas mano gyvenime. Mes čia,mes atvykome ir už kokių dešimt minučių aš pamatysiu savo blondiną. Džiaugiuosi? Nelabai. Kaip man išsisukti kai Haš žandą vis dar puošia raudonis,jis susiraukęs ir žiauriai susierzinęs. Faktas kad Ny supras, kad kažkas negerai ir faktas tas ,kad naktis rami nebus. Geriau aš važiuočiau atgal ir kentėsiu ta nejaukią tyla visa kelią ,negu žiūrėčiau Naill į akis kai papasakosiu kas buvo. Dieve tai žudo mane iš vidaus. Einu į vaikinu apartamentus kaip į laidotuves. Išties aš nekalta dėl visko kas įvyko,bet mano vaikinas bus palaužtas aš būčiau. Visu šimtų dešimt procentų esu įsitikinus, kad myliu Niall. Nuoširdžiai taip kaip jis mane, o Haroldui nejaučiu nieko. Manyk taip ir toliau. Visi žinom, kad tau patiko bučinys. Tau patiko pagaliau pajausti jo lūpas ant savųjų. Todėl ir toliau kartok, kad Harry tau niekas. Užsičiaupk tu kalę pasąmone.

Snapchat/BAIGTAWhere stories live. Discover now