60.

779 46 6
                                    


Niall pov.

- Ji negrįžo jau dvi paras. Manau reikia skambinti policijai.

- Mažiausiai reikia kišti į tai policija.  Viskas jai bus gerai. Eik miegoti.

- Negaliu,mintis jog jai kažkas negerai žudo mane. Šią naktį, vidurnaktį, nesakyk jog nieko nepajutai. Lyg kažkas būtų atėmęs ja iš mūsų, toks keistas jausmas.

- Tai dėl pilnaties. Niall  aik miegoti.- Harry vėl su bambėjo ir panardino savo galvą tarp pagalvių. Numojęs ranka apsisukau ir trenkias durimis išėjau.  Netrukus kritau į savo lova. Sušikta pilnatis. Gigi turbūt stogą susuko. Ji negrįžta jau antrą parą, kaip skradžiai žemę prapuolusi. Ir dar telefoną namie paliko. Kokias dvi valandas bandžiau atspėti atrakinimo kodą bet niekaip nepavyko. Iš bandžiau turbūt visus galimus žodžius bet slaptažodis tai žodis kurio niekaip nepavyko atspėti. Kas per žmogus dedasi tokį  slaptažodį. Tas kuris turi ką slėpti.

**-*

Užmigau. Pamiegojau. Pagaliau dabar po devynių dvidešimt ir aš pagaliau bet kažkiek pamiegojau. Išsiridenau iš lovos ir užsimovęs pilkas treninginęs kelnes, ėjau į virtuvę. 
Vos negavau širdies smūgio kai nusileidęs laiptais, virtuvėje ant stalo radau sėdinčią Gigi. Su liemenėlę ir rožiniais šortais. Jog dabar rytas, o ji pusnuogė tikrai nepadėjo nuraminti rytinį Horan . Jos veidas buvo  skaistus kaip ryto saulė ,o plaukai žvilgėjo.

- Kur tu pogalais buvai?- sustojau priešais ja ir bandžiau nutaisyti piktą veido mimiką, bet man aiškiai nepavyko nes aš tiesiog laimingas ,kad ji grįžo. O nepabėgo į kokia Meksika.

- Nebūk toks susiraukęs tau netinka. Nusišypsok ,aš pasiilgau tavo šypsenos. - žiūrėjau į ja be žado, kai ji pasidėjo jogurtą ant stalo ir pradėjo daryti kažkokius keistus dalykėlius mano veidui. Nesusilaikiau is nusišypsojau jai.- Na va nebuvo taip sunku. Dievinu tavo šypsena. - ji mirktelėjo ir pabučiavo mano skruostą ,o tada įsidėjo dar vieną šaukštelį jogurto sau į burną. Taip keista. Ji nebuvo tokia, jau nežinau. Begalę laiko. Keistai nužvelgiau ja ir nuėjau prie šaldytuvo.

- Aš paruošiau jums sumuštinių. Turiu pasakyti,tai pirmas maistas kurį aš kada nors gaminau todėl, ehh. Jūs privalėsit juos suvalgyti.- ji dar kart nusišypsojo, o aš apsisukau ir pamačiau ant stalo didelę lėkštę su sumuštiniais, kurie atrodė visai gerai.

- Kas čia vykstą?- į virtuvę įžengė ir apsimiegojęs Harry. Jis tai pat buvo tik su sportinėmis kelnėmis. Lopas rūbų neturi.

- Labas rytas. - Gigi pamačius jį pasisveikino ir nusišypsojo, šypsena kurios senei nemačiau.

Nekenčiu fakto ,kad ji skirta ne man

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nekenčiu fakto ,kad ji skirta ne man. Gigi nušoko nuo stalo ir išmetė tuščia pakuotę į šūkšlių dėžė, o šaukštelį į kriaukle. Priėjo prie Styles ir pabučiavo jo skruostą.

Snapchat/BAIGTAWhere stories live. Discover now