57.

780 45 8
                                    

Niall pov.

Rytas prasidėjo nekaip. Gigi visą laiką vėmė,o kai sužinojo jog važiuosim į policijos nuovadą, vėmė dar labiau. Ji nėra labai nusiteikusi kalbėtis apie visą ta įvyki.

Po trijų valandų, Gigi blaivinimo ir visų barnių mes sėdėjome biure su Princesę, Hariu ir pilkaveidžiu vyriškiu, vilkinčių tamsiai mėlyna kostiumą. Kabinetas buvo viršutiniame Los Andželo nuovados aukšte, vyriškis išblyškusiu veidu -detektyvas Džordžas Merdonas.

Buvo penktadienis, antrą valandą dienos.

Su detektyvų Merdonu susitikome ne pirmą kartą. Trečiadienio rytą, kai Kendall pranešė mums apie tragedija,atvykus jis šiek tiek šnekėjo su Gigi. Ketvirtadienį ligoninėje apsilankė dar kartą, kai Gigi jau ruošėsi išeiti, tada jis kalbėjosi su visais. Pasakojo kas nutiko,kas bus toliau, ir kas gali būti. Klausinėjo. Sakė, kaip jam gaila. Bandė guosti visus. Labiausiai norėjo paguosti Gigi,bent pabandyti. Deja ta dieną jiems neteko susitikti,todėl jis davė lankstinukų ir skrajučių,pasakojo apie konsultacijas netekusiems artimųjų,aiškino šimtus kitų dalykų apie kurios nei vienas nenorėjo girdėti.

Detektyvas atrodė pavargęs. Susikūprinęs,akys pavargusios,o veido išraiška sakyti sakė, kad jis mieliau būtų kažkur kitur. Kol detektyvas iš spintelės traukė kartoninį aplanką, spėjau suvokti - jis bando nustatyti deramą išraišką.

- Taigi, Gigi,- pagaliau prabilo liūdnai šyptelėjęs princesiai.- Kaip laikotės?

Gigi tik spoksojo į jį.

- Mano šeima žuvo. Kaip, manote aš galėčiau laikytis?

- Atleiskite, nenorėjau... - Jis susigėdo,šypsena persikreipė. - Turiu omenyje žiniasklaidos dėmesį ir visa kita. Girdėjau šiandien rytą kilo bėdų? - Gigi nusišypsojo ir nieko nesakė. Merdonas žvilgtelėjo į Harry ,o tada vėl pasisuko į Gigi.- Televizijos žurnalistas tvirtina,kad buvo užpultas.

- Jis atėjo į mūsų kiemą.- paaiškinau. - Harry jį išspyrė.

- Aišku. -detektyvas vėl pažvelgė į Harry. - Geriau būtų tokius dalykus palikti mums. Žinau,nenorite,kad kas landžiotų ar trainiotusi aplinkui,bet spauda kartais būna ir naudingą. Geriau su žurnalistais nesipykti. - Harry nieko nesakė tik žiūrėjo į Gigi. Merdonas tebežvelgė į jį.

- Jai kas bus pernelyg įkirus ,tiesiog praneškite man.-jis šyptelėjo. - Nežadu stebuklų...

- Liepkite jiems laikytis atokiau nuo mūsų, -pro dantis iškošė Harry.- Jei jie dar kart ateis į mūsų kiemą, išspardysiu subinę.- Merdono šypseną nublanko.

- Klausyk, Harry, aš kaip įmanydamas bandau kuo mažiau įtraukti jus į tai,stengiuosi išlaikyti jūsų visų asmeninio gyvenimo privatumą, tačiau nuoširdžiai patariu nesigriebti panašių veiksmų...

- Na taip, be abejo.

- Aš kalbu rimtai...

- Aš irgi.- detektyvas žvelgė į Harry,detektyvo veide atsispindėjo sutrikimas. Harry tai pat nenuleido akių, tiesiog spigino į jį. Merdonas dar žadėjo kažką sakyti, bet, išvydęs keistą Hario žvilgsnį, staiga apsigalvojo.

 Merdonas dar žadėjo kažką sakyti, bet, išvydęs keistą Hario žvilgsnį, staiga apsigalvojo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Snapchat/BAIGTAWhere stories live. Discover now