43.

921 45 3
                                    

Gigi pov

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Gigi pov.

Laukimas žudo mane. Kaip jis galėjo išeiti ir palikti mane čia viena,sušiktoje nežinioje. Aaaaa. Vaikščioti kampas iš kampo tikrai nepadeda. Aš einu. Koks skirtumas ką sako Niall,nesiruošiu jo klausyti. Nebuvo sunku sužinoti kuriame kambaryje jie bus,kadangi tik iš vieno jų sklido garsai. Šaunu jie pykstasi. Ir ko tu tikėjaisi Gigi, kad jis nueis atsigerti vandens? Naivuolė. Priėjau arčiau durų ir jau geriau girdėjosi jų pokalbis.

- Tuomet gerai,ji aiškiai parodė, jog ji nekenčia manęs. Mergina kuriai pirmai pajaučia šiltus jausmus,pasakė, kad nekenčia manęs, nes ji myli tave.

- Vien dėl to ,kad tau patinka ji tai nereiškia, kad turėtum laikytis šalia ir sušikti jai gyvenimą.

Durys atsivėrė ir pro jas išėjo Niall. Jis pamatė mane. Gerai nepamatė, bet mūsų kaktos praktiškai susitrenkė.

- Aš sakiau tau likti kambaryje. - jis neatrodė labai patenkintas. Tiesiog sugriebė man už riešo ir pradėjo temptis. Man nepatinka piktas Niall,tada jis tampa panašus į ne pikta Harry. Paėmiau jo ranka bet jis atitraukė ja ir vėl laikė man už riešo. Kažkas negerai jo rankai. Pakėliau ja iki savo akių lygiu. Na žinoma, krumpliai raudoni.

- Tu trenkiai jam?

- Ką tu manai aš turėjau daryti? Pasiūlyti jam kavos? Aš trenkiau jam,nes jis nusipelnė to.

- Tau reikia ledo, kur virtuvė?

- Eime. -jis ne be tempė manęs, o supynė mūsų pirštus. Taip žymiai geriau.
Visai nekeista, kad Niall kambarys buvo arčiausiai virtuvės. Pasodinau vaikiną ant kėdės ir nuėjau prie šaldiklio. Jie turi ledukų, gerai. Paėmiau juos ir su koja uždariau šaldiklio duris. Nuo stalo paėmiau rankšluostį ir įvyniojau ledukus į ji. Ny krūptelėjo kai šalti kubeliai prilietė jo paraudusia ,krumplių oda.

- Myliu tave, žinai? - jis paglostė mano skruostą,bet aš vistiek ne pakėliau savo akių į jį. Jam skauda. Skauda dėl manęs,Dieve tikiuosi aš neatnešiu tik skausmo jam.

- Tau skauda, tiesa?

- Man viskas gerai princese. Tiesiog pažiūrėk į mane. Pažiūrėk prašau. - jis pakėlė mano galva ir galiausiai galėjau matyti jo vandenyno spalvos akis.

- Aš myliu tave princesę.

- Aš myliu tave tai pat.

- Ką? - jo mėlynos akys,nebebuvo tokios skaisčios kaip jūros vanduo. Jis sumišęs ir nustebęs manau. Jį stebina jog pasakiau tai. Šaunu. Gal jis tiesiog netiki manim?

- Aš myliu tave Niall Haron.- jo vis didėjanti šypsena rodo koks laimingas jis yra ,gerai nes aš irgi laiminga. Prisiekiu dabar ji pati gražiausia kokia esu mačiusi. Galėčiau suskaičiuoti visus jo dantis.

**-*

Atsikelti vienai nėra labai linksma. Bet aš tikrai nesiruošiu keltis iš pačio ryto jog išlydėčiau Niall. Vakare jiems baigiamasis turo koncertas ,o prieš jį, jie turi sutvarkyti daug mėšlo. Todėl taip aš guliu viena, bet nėra taip jau blogai, rytoj Ny bus visiškai mano. Man nerūpi, jis turės kraustytis į Londoną,arba aš kraustysiuosi kažkur kur bus jis,mūsų nebegali skirti visi tie kilometrai. Man patinka miegoti šalia savo vaikino,o ne vienai apsikabinus pagalve.

Snapchat/BAIGTATempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang