50.

769 53 11
                                    

Kažkas baksnoja man į šoną. Man atrodo aš minėjau jog man nepatinka kai esu žadinama.

- Kas? -suzirziau ir pasimuisčiau.

- Tu turi keltis meilę, seselė turi patikrinti mane ,o tu jai maišai.- čia ne Niall. Šūdas užmigau pas Harry. Prisiminimai smogė į mano galva. O Dieve. Aš pabučiavau Harry. Pramerkiau sunkias akis. Šūdas čia stovi nepatenkinta sesutė.

- Aš atsiprašau,turbūt jau eisiu. - nejaukiai pasikasiau susivėlusius plaukus. Ir atsistojau. Dieve man skauda visus kaulus. Taip nepatogiai nemiegojau jau seniai.

- Jau išeini? Pabūk dar.-Hazza jau atrodo pasitaisęs. Ir manau man laikas grįžti pas Niall. Kaip aš turėčiau dabar jiems abiems į akis pažiūrėti. Bučiuoju viena, draugauju su kitu. Aš toks blogas žmogus.

- Negaliu, reikia pažiūrėti kaip Niall.-Harry veidas pasikeitė, vos pasakius ,kad išeinu pas Ny.

- Tu dabar eini pas ji? Rimtai? Po to kas vakar buvo? - venos ant jo kaklo ryškėjo. O sesutė atrodė labai pasimetusi.

- Jis mano vaikinas Harry. Tai kas buvo, neturėjo būti. Aš myliu jį. O skaudinu jus abu.

- Tau nieko nereiškia mano žodžiai? Neapsimesk, kad nieko nejauti kai bučiuoji mane.- kokie žodžiai?Kaip aš galiu pripažinti jog aš jaučiu kažką. Aš negaliu. Taip nėra teisinga. Negaliu skaudinti jų abejų.

- Aš myliu Niall. Suprask. Tau aš nejaučiu nieko. Tarp mūsų niekada nieko nebus Harry. Mes galim būti draugai ir nieko daugiau. Pasiduok ir paleisk mane.-jo antakiai susiraukė ,o akys klaidžioja po mano veidą. Atrodo įskaudinau jį. Jis atrodo įskaudintas ir sumišiąs.

Matant jį tokį man pačiai darosi sunku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Matant jį tokį man pačiai darosi sunku. Sunku įskaudinti žmogų kuris tau rūpi. Taip jis man rūpi.

Ir aš negaliu to pskeisti,ir jis negali to žinoti.

Ką jis galvojo jog pasakysiu jam? Pabučiavau ir turiu palikti Ny? Mes niekada negalėsim būti kartu.

- Tu negali žaisti su mano jausmais. Aš tokiu neturiu.-jo veidas iš įskaudinto greitai pasikeitė į visiškai nesuprantama. - O dabar dink iš čia.- jis nusuko savo akis nuo manęs. Gerai aš nusipelniau to. Bet kodėl jaučiuosi blogai? Tiesiog apsisukau ir išėjau iš palatos. Jaučiuosi taip blogai. O kelias nuo Hario iki Niall palatos tapo nerealiai trumpas. Bijau pažiūrėt Niall į akis kai pasakysiu tai. Viena yra kaip Harry bučiuoja mane ir kita kaip aš jį . Aš būčiau sugniuždyta jai Niall taip pasielgtų . Aš tokia kalė Dieve.

Stovėti prie baltų palatos durų ir trypčioti nepadeda.

Susiimk baile tu.

Taip gerai. Pravėriau duris ir radau Niall jau normaliai apsirengusį. Jis pajutęs, kad yra ne vienas atsisuko.

- Gigi. Princesę aš atsiprašau aš atstūmiau tave. Aš taip darau kaip bijau.- jis priėjo arčiau manęs. Šūdas kodėl tu turi būti toks geras.

Snapchat/BAIGTAWhere stories live. Discover now