55.

852 48 0
                                    


- Tiesiog išsirink vieną.- Harry sumurmėjo ir vartė vieną tatuiruočių žurnalą ,o aš kita. Niekaip negaliu išsirinkti.- Va šitą, galėtum pasidaryti šitą. - Hazza atkišo man didele kaukolės tatto.

- Fu ne.- toliau varčiau žurnalą, kol mano akys užkliuvo už vienos. Kažkokia keista. Net nežinau kas čia ,o jos pavadinimas prestižiškas prisilietimas. Taip aš noriu jos.

- Noriu šios. - pagaliau su pergalinga šypsena veide iškėliau į viršų piešinėlį.

- Puiku kokioj vietoje? -paklausė meistras.

- Šitą? Kažkokia keista.- Harry pasižiūrėjo keistu žvilgsniu , aš pavarčiau akis. Gerai kokioj vietoje turėčiau darytis ja? oh.

- Jau žinau kur.-atsegiau savo suknelę ir nuleidau ja taip kad apnuogintų mano kūną iki pusės. Iškart sulaukiau garbaniaus žvilgsnio.

- Ką tu darai? - jis paklausė uždengdamas mane savo kūnų, nuo to bičo.

- Ruošiu vieta piešiniui ant savo kūno. - o tada savo rankomis atsegiau liemenėlę ir ji nukrito ant žemės. Hario akys nuo mano akių iškart nukrypo į mano krūtis.

- Tu neg...Aš... Leisk dar truputį pažiūrėti.-sukandau savo žandus tam ,kad juokas nepaliktų mano lūpų. Jis kaip mažas vaikas pirmą kartą gavęs saldainį. Taip mielą.

- Gerai traukis. - nusišypsojau ir bandžiau praeiti pro jį. Deja jis užstojo kelią ir vėl.

- Tu.- jis gyliai įkvėpė. -Tu negali rodytis tam vaikinui be viršutinių rūbų. - ir labai nenorom savo akis vėl grąžino prie mano akių.

- Tu negali man aiškinti. - stipriai jį pastūmiau ir greitu žingsnių nuėjau ir atsisėdau į tatuiravimo kėdę.

**-*

Po varginančio sėdėjimo kėdėje, pagaliau baigta. Hario reikalavimu mano krūtis buvo užklijuotos kažkokias šūdais. Priėjau prie veidrodžio ir nuplėšiau tas nesąmones. Dievinu ja ,ji nuostabi.

Pilnai apsirengiau ir priėjau prie meistro

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pilnai apsirengiau ir priėjau prie meistro.

Sumokės mano vaikinas.- nusišypsojau.- Iki. - ir išėjau. Naudojuosi proga kol Haris tuolete. Išėjau į lauką ir atsirėmiau į sieną. Ilgai laukti nereikėjo kol iš pastato greitu žingsniu išėjo ir Harry. Jis lengviau atsikvėpė pamatęs mane.

- Kodėl nepalaikiai manęs? Čia nesaugu tau vienai.- jis priėjęs paglostė man skruostą. - Tu man lieki skolinga paslauga meilę. Nori man paaiškinti visą spektaklį kuris ten įvyko?

- Nelabai. Aš tiesiog norėjau pasidaryti tatto.- gūžtelėjau pečiai.

- Nedryk daigiau nusirenginėti prieš kitus vaikinus,nedrysk flirtuoti su jais. Nes kitaip aš nužudysiu juos visus ,o tau užpakalį išpersiu.

Snapchat/BAIGTAWhere stories live. Discover now