14.

2.2K 94 0
                                    

Gigi pov.

Dūstu, karšta,trūksta oro.

Pramerkiau akis nesuprasdama tokios temperatūros. Ir tada suvokimas pasiekė mano blondiniškas smegenis.

Aš guliu ant karšto blondino kūno ,o jis yra stipriai apkabinęs mane savo rankomis. Aš šiek tiek pajudėjau norėdama ištrūkti ,bet Ny tik dar stipriau mane prispaudė prie savęs.

Kankinausi dar keletą minučių kol galiausiai pavyko ištrūkti iš to šilto meškino glėbio.

Labai tyliai,ant pirštų galiukų nuėjau ir susiradau sau naujus baltus apatinius ir greit tipenau į vonia.

Apsipraususi ir atlikusi visus rytinius reikalus išėjau iš vonios. Nesidažiau ir taip esu graži. HA.Išeidinėdama iš kambario sustojau ir pažiūrėjau į dar mieganti nevykėlį, eh jis toks gražus ir mielas ir MANO. Nuėjau į virtuve ir manau reiktų paruošti kažko valgomo juk mano lovoj miega maisto demonas.

Bet aš nemoku gaminti. Šūdas. Skambinsiu Karlui.

Karlas tai toks ,kaip čia gražiai pasakius . Nu žodžių, vaikinas jaučia stiprius jausmus man, o aš ne. Na ir jis turi kavine kurioje nesveikai skanūs pyragaičiai, bandelės ir kitoks mėšlas. Kartais kaip aš labai tingiu, tai kaip ir pasinaudosiu jo simpatija man, ir gaunu maisto nemokamai. (iš tiesų truputi per daug iškreipta ta jo simpatija man,bet kažkaip stengiuosi nereaguoti) Negerai, bet kartais galima. Suradau savo telefoną ir surinkau jo kavinės numerį. Atslėpė kažkokia mergina, o aš už sakiau du latė,žalios,juodos,vaisinės arbatos ir juodos kavos kadangi nežinau ką jis mėgsta gerti. Tada dar daug visokio maisto.

Atsisėdau ant virtuvinės spintelės ir naršiau telefone,parašiau KJ, ji mano bff. Myliu ta debilę labiau nei savo sese. Skaudi tiesa.

- Labas rytas mažytę. - į virtuve atėjo apsimegojas Niall.

- Labas blondę.- jis tuoj pat priėjo prie manęs ir atsistojęs man tarp kojų, pabučiavo.

- Pasinaudojau tavo dantų šepetėliu.-truputį atsitraukęs pasakė ir vėl įsisiurbė man į lūpas.

- Ir aš išbadėjau- Ny kalbėjo per bučinį,kol mus pertraukė durų skambutis, o mano meškinas suurzgė.

- Kas čia?

- Tavo maistas,- vos ištarus žodį maistas jo akys sublizgėjo. Pastūmiau jį nuo savęs ir nuskubėjau prie durų, jas atvėrusi pamačiau maisto išvežiotoje Bry.

- Sveika, štai tavo užsakymas.- ji man padavė sunku didelį krepšį.- Spėju tu ir vėl ne mokėsi?

- Naup, perduok jam linkėjimus.- nusišypsojau.

- Man atrodo jis viena diena labai supyks. ŽINAI jam truputį stogas dėl tavęs pačiuožęs.- ji nutilo ir sustingusi vietoje, žiūrėjo išplėtusi akis į kažką už manęs. Atsisukau ir pamačiau į sieną pasirėmūsi Ny kuris buvo tik su bokseriais.

- O DIEVE negali būti!!!! NIALL!!! - suriko Bry ir aš krūptelėjau.

Visai pamiršau jog jai gal aštuoniolika metų ir ji turbūt pamišusi fane.

Pamačiusi mane pirmą karta ji klykė. Vis dėl to esu pakankamai garsus modelis.Tai taip keista, mes jug tokie patys žmonės. Eh.

- Gerai, užeik duosiu jums kelias minutes.- pasakiusi tai atsitraukiau, taip leisdama jai įeiti į vidų. Ji tiesiog įbėgo. Aš apsisukau ir ėjau virtuvės pusėn,mestelėjau akį į Niall kuris žiūrėjo į mane maldaujančiu žvilgsniu. Manau jam jau nusibodo visos fanės. Aš jam tikrai nepadėsiu. Be be be.
Kai galiausiai pasiekiau virtuve ir išėmiau visa maistą, o pati pasiėmiau puodelį latė, išgirdau artėjančius žingsnius.

Snapchat/BAIGTAWhere stories live. Discover now