39.

1K 50 5
                                    

- O Dieve atrodo, kad su pačiu velniu važiuoji. Viskas bus gerai princese,aš lauksiu tavęs. Myliu. Bla Bla Bla.- garbanius atsitraukė nuo mašinos ir išskyrė mus. - Ji nemirs ,nebijok.- jis pažiūrėjo į Niall ir švelniai trenkė jam per skruostą.- O tu lipi į mašina, dabar.- atsisukęs į mane sukomandavo. Norėjau dar kart pabučiuoti savo vaikiną bet tas avigalvis nustūmė mane prie mašinos durelių, atidarė jas ir įstūmė į ja,pats greit grįžo į savo puse ir įsėdo į vairuotojo vieta.

- Prisisek diržą meile, aš pažadėjau ,kad parvešiu tave gyva.- jis atsisuko į mane ir pirštų parodė į saugos diržą. Dieve atrodo jog aš vaikas būčiau. Padariau kaip buvo ,,liepta" ir įsipatoginusi žvelgiau į kelia.

- Tik nebūk užsiraukusi visą kelione, gerai? Mūsų lauke tūkstantis, trys šimtai, aštuom, aštuoni kilometrai. Kelionė bus labai ilga jei tu tylėsi. - jis vis žvilgtelėjęs į mane kai  kalbėjo. Nežinau apie ką galėčiau su juo kalbėti. Jis toks erzinantis, jog viska ką aš pasakau jis apverčia aukštyn kojom.

- Kodėl vadini mane meile?.- atsisukau į jį.

- Yra kelios priežastys. Pirma, todėl, nes tai nervina tave. Antra todėl, nes man patinka.-nepatenkintu žvilgsniu pažiūrėjau į jį.

-nepatenkintu žvilgsniu pažiūrėjau į jį

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Matai ,o tai trečią priežastis.  Tu surauki savo nosyte,prikandi žandikaulį , paputi lūpas.  Atrodai karštai kai pyksti.- Haš nusišypsojo neatitraukęs akių nuo kelio.

- Tai taip kvaila. Kodėl aš. Yra milijonai merginų kurios miršta dėl tavęs. Bet ne tau būtinai reikia tos kuri užimta.- akis vėl grąžinau prie greitkelio stebėjimo.

- Visos kitos tik nuliai ,o tu ta viena.

- Šitas toks senas. Žinai kiek kartu man tai esą kartoje vaikinai? - tokias nesąmones girdžiu visą savo gyvenimą. Galėtų googlei kažko naujo paieškoti.

- Matai tu kitokia,nepuoli ant kaklo kitam, vos proga pasitaiko. Daug įdomiau kai mergina vaidina neprieinama, niekam napatinka ta kuria gali turėti bet kuris.

- Tu toks žaidėjas, negaliu. O aš neapsimetinėju neprieinama,aš ir esu neprieinama tokiems kaip tu.- pavarčiau akis ir sulaukiau iš jo kikenimo. Kas čia juokinga?

- Meile,gyvenimas yra žaidimas.  Arba esi žaidėjas, arba žaislas.

- Čia tavo nuomonė,galvok ką nori. O dabar kai pamatysi artimiausią degalinę sustok, aš noriu valgyti.- galva atsirėmiau į stiklą ir stebėjo pravažiuojančias mašinas. Skauda pilvą. Mes važiuojame dar tik kelias dešimtys minučių ,o aš jau valgyt noriu. Baisu.

- Tau nereikia pasikeisti tampono ar ko ten? Aš tikrai nenorėčiau, jog tu prikraujuotum mano automobilį. - nemačiau jo,bet esu įsitikinusi, kad jis nužvelgė mane nuo galvos iki kojų. Koks idiotas. Tai tikrai nėra tai apie ką norėčiau su juo diskutuoti. Su juo ar apskritai su kokiu nors vyriškos lyties atstovu.

Snapchat/BAIGTAWhere stories live. Discover now