47.

989 48 4
                                    

- Ką,ne Harry,aš nevažiuosiu su tavim. Mes puikiai prisimenam kas buvo ana karta.- sumurmėjau ,o man prieš nosį buvo padėta kiaušinienė.

- Nurimk meile juk mes važiuosim pas mano senelį kas gali nutikti. Tai viso labo tik pusvalandžio kelionė nuo čia.- jis prisėdo greta manęs ir iškart pradėjo valgyti maistą. Gerai tai nėra taip jau blogai. Netgi skanu sakyčiau. Dėjau kąsnį po kąsnio į savo burna.

- Turėtum valgyti lėčiau. - jis priminė man.

- Aš nueisiu pas Niall, pakalbėti dėl viso šito reikalo.

- Mhmm.- jis nieko ne be sakė todėl galėjau ramiai pabaigti savo kiaušiniene. Jis nėra labai kalbus kai pokalbyje paminiu Niall.

- Jeigu tavęs nebepykina, tada sveikinu pagirios baigtos. O jeigu pykina vemsi valandą, bet tada pagirios irgi baigsis.- jis paėmė mano tuščia lėkštę kaip ir savąją ir nunešė į indaplovę.

- Aš jaučiuosi gerai.- nusišypsojau ir atsilošiau savo kėdėje. Kažin kas bus toliau kur keliaus Ny, aš turėsiu išvykti į Los Andželą susitikti su tėvais. Manau blondinas tai pat turėtu keliauti į Airija pas savo šeima. Vis dėlto jis jų nematė taip ilgai.

- Jeigu tu važiuosi su manim ,turėtum eiti ruoštis. Po dvidešimt minučių laukiu tavęs prie savo mašinos,jai nebūsi važiuosiu vienas.- jis pasakė ir paliko mane viena. Okey. Atrodo jog labai norėčiau važiuoti. Man tiesiog nebus ką veikti vienai. Nuėjau prie Niall kambario durų ir tyliai jas atidarius bei tai pat  uždariau. O Dieve kaip čia dvoke. Tuoj apsivemsiu. Pirmas dalykas kurį padarysiu tai išgelbėsiu tiems dviems gyvybes. Atidariau langą bei užtraukiau užuolaidas.

- Myliu tave.- Niall atsisuko į mane ir truputį pramerkė savo akis.

- Aš važiuosiu su Harry pas jo senelį tu nieko prieš? Man vis tiek nėra ką veikti be tavęs. - pritupiu prie lovos.

- Jeigu tu tik nori aš nieko prieš. - jis nusišypsojo tingia šypsena.- Palauk važiuosi pas Hario senį?

- Nežinau, turbūt. O kas? - esu įsitikinusi, kad ši išsireiškimą naudojo ir Haš pokalbyje su Liam.

- Ne nieko, jis įdomus žmogus. Apsireng padoriai.

- Gerai, be to aš irgi myliu tave. -pabučiavau jam į lūpas kelis bučinius. Ką reiškia apsirengti padoriai? Ir aš apskritai tokį išsireiškimą girdžiu pirma karta iš jo. Tyliai atsegiau savo lagmina ir ieškojau kažko ką galėčiau apsirengti. Gerai džinsai ir džinsiniai marškiniai turėtų tikti. Tai pat pasiėmiau smailianosius batelius ir kosmetinę.

Išėjau iš kambario ir viska apsirengusi tualete,kadangi Niall kambarį vis dar miega Ly

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Išėjau iš kambario ir viska apsirengusi tualete,kadangi Niall kambarį vis dar miega Ly. Pasileidau plaukus ir sušukavau juos. Bus gerai. Reikia tik susirasti savo plyta ir eiti pas garbanių. Aš žinau, kad jis turi būti kažkur svetainėje. Todėl ten ir ėjau, o pirmiausia kur patikrinau buvo sofa. Man tikrai reikia išmokti pasidėti daiktus į vietą. Atsiklaupus ant keliu ir pažiūrėjau po ja. Na štai ir tu. Mano telefonas visada būna ten kur neturėtų būti.

Snapchat/BAIGTAOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz