56.

770 47 4
                                    

Niall pov.

Po pusvalandžio trukusio pokalbio jau sėdėjome ant užpakalinės juodo taksi sėdynės.
Harry atvažiavo pas mane apie dvyliktą valandą nakties. Buvome prie Gigi namo. Nežinau kas gali dirbti tokia valandą, bet policininkai išsikvietė mane būtent dabar. Tiesą jie ieškojo Gigi bet aš paaiškinau jog jos būklė netinkamą, jokiems pokalbiams. Ji kažkokia keista. Viskas pasikeitė per keletą valandų. Viena akimirką ja vos paleidžia iš ligoninės dėl sunkios būklės, kita ji juokęsi iš visko,vartoja žolę ir elgesį nepagarbiai. Prie šito tikrai prisidėjo Harry, esu įsitikinęs, tik dar nežinau kaip.

Nuvykus į įvykio vietą policijos pareigūnai nepasakė nieko naujo,tiesą jie pareikalavo jog Gigi rytoj pasirodytų policijos nuovadoje,o jeigu jai per sunku jie atvyks pas mus patys. Aišku Harry prieštaravo tam,todėl taip nepaklusni blondinė rytoj vyks į nuovadą. Mat nebegalima ilgiau temti,viskas stovi vietoje ir reikia jog Gigi papasakoti viską ką tik žino,kas galėtų padėti pasistūmėti į priekį visą tyrimo procesą. Princesės šeimos žudiko nei pėdsakų, o jis turi būti surastas ir nubaustas.

Net neįsivaizduoju kaip jie sužinojo jog mes susiję su Gigi bet ne svarbu, turiu paruošti ja rytojui. Jokių svaigalų, narkotikų ar kito mėšlo. Jai dabar kažkoks potrauminis sutrikimas ir ji lyg nesava. Šeip ar taip tai tik laikiną, ji pasveiks ,o tada jai viskas bus gerai ,mes vėl būsime kartu. Ji atstumia mane dėl kažko, ir naiviai vysiuosi jog tai nėra Harry. Neguodžia ir tai kad šiandien jie buvo išvažiavę kartu.

- Taigi kaip praėjo likęs vakaras ?

- Normaliai.

- Kaip Gigi?

- Normaliai.

Mano nejaukiai pradėtas pokalbis taip ir baigėsi. Nei aš nei Harry dabar nesame nusiteikę gerai. Aš pavargęs, buvo ilgą diena,todėl visko po noriu miego. Manau princesė taipogi jau miegos tik įdomu kuriame kambaryje. Mes turime keletą svečių kambarių, bet aš aiškiai noriu jog ji miegotų su manim. Mano miegas būna šimtą kartu geresnis kai ji guli šalia manęs.

Visa likusį laiką važiavome tylėdami. Harry sėdėjo spoksodamas pro langą, o aš dalijausi su juo tyla. Buvau su juo, bet kartu jo širdyje jutau ir Gigi. Galbūt tai gerai jam,nes daugiau niekam jo širdyje vietos nėra. Dažnai kalbame apie jo kitokių jausmų trūkumą. Abejingumas. Tuštumą. Atrodė tarsi Harry neturi to,kas verčia mus rūpintis ir jaudintis, aišku jai tai neliečia Gigi. Ji keičia ji,tai matoma net man. Tas dvi savaites kai princesė buvo išnykusi iš mūsų gyvenimo Harry kiekvieną dieną namo vedėsi vis kitą kekše, buvo apsvaigęs nuo narkotikų arba išviso nesirodydavo namuose.

Taksi sustojo netoli mūsų namo ir aš sumokėjau vairuotojui bei padėkojau,Harry vos nepadėkojo jam tai pat, bet iškart prisiminė kas esąs ir tiesiog linktelėjo. Išlipus iš taksi mes nužingsniavom į savo namo kiemą. Tai mano ir Hazzos namas. Įsigijome jį senai,jis nėra kažkokie rūmai ar panašiai. Tai dvejų aukštų namas turintis du miegamuosius ,trys svečių kambarius,keturias vonias, didelę virtuve ir saliona.

Priėjus namo duris su Hariu keistai susižvalgėm ,kadangi iš vidaus sklido keiti garsai. Vos pravėrus duris mūsų ausis pasiekė muzikos garsas,o aplinkui vaikščiojo nepažįstami žmonės. Vos prasibrovėme pro visus žmones ir pasekėme ,vieta kurioje muziką buvo garsiausią.

- Aš ja užmušiu.- Harry sumurmėjo, kai vaizdas priešais iš tiesų pribloškė. Ant stalo šoko Gigi,žmonių dar koks tuzinas ant žemės, tranki muziką plėšė ausis,o girtų žmonių kvapas gniaužė nosį.

 Ant stalo šoko Gigi,žmonių dar koks tuzinas ant žemės, tranki muziką plėšė ausis,o girtų žmonių kvapas gniaužė nosį

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Snapchat/BAIGTAWhere stories live. Discover now