18. Täydellinen rikkinäinen hetki

972 114 56

Sisältää:
Kirosanoja, sekä alkoholin käyttöä. Sisältää myös seksuaalista sanastoa.

Istun sänkyni reunalla miettien mitä pukisin päälleni. Heräsin tänään, jo tunti pari sitten, kun Miklos soitti minulle ja kertoi että tänään on bileet hänen luonaan. Sinne tulisi, Mikloksen kavereita sekä kaverin kavereita. Kerkesin jo hetken miettiä pyydänkö Pepin sinne, mutta päätin etten pyydä, koska siellä kuitenkin juodaan alkoholia. Ja jos Pepin isä saisi kuulla siitä, niin Peppi ei enää koskaan saisi lähteä kotoaan ulos. Ainakaan ilman jotain GPS-paikanninta.

Nousen ylös ja alan tonkia vaatteitani läpi. Vedän mustat revityt pillifarkut jalkani ja jotkut pitsakuvioiset sukat. Otan valkean kauluspaidan ja alan napittaa sitä päälleni katsoen itseäni peilistä. "Onkohan tämä liian juhlallinen?" mietin ääneen.

"Ei ole, tuolla saat varmasti jonkun täksi illaksi kanssasi sänkyyn", kuulen Tommin sanovan oveltani. Tuo jätkä tosiaan osaa säikytellä ja ilmestyä kuin tyhjästä.

"Tommi, enkö mä saa olla koskaan rauhassa?" kysyn häneltä kohoittaen toista kulmaani tuolle. Tommin kasvoille nousee virne, kun hän poistuu päätään pudistellen huoneeni ovelta, kuitenkaan sulkematta sitä uudelleen.

Minun tekisi mieli mennä ja ostaa tuohon oveen lukko jostain. Siinä, kun ei sellaista ole.

Kävelen keittiöön huomaten Tommin olevan taas tupakalla parvekkeella. Tällä kertaa hän kuitenkin on puhelimessa. Hän varmaan puhuu tyttöystävälleen tai jotain.

Alan keittää itselleni kahvia samalla, kun hakkaan sormieni sivuilla keittötasoa, kuin sormeni olisivat rumpukapulat. Tommi astelee pian äreänä sisälle paiskaten parvekkeen oven perässän kiinni. "NO VITTU HYVÄSTI SITTEN!!" Tommi huutaa viimeiset sanat puhelimeen vasta sisälle päästyään.

Tuon kävellessä keittiöön käännän katseeni hänen hurjaan katseeseensa. Jokin tuossa äskeisessä puhelussa muutti kivan kämppikseni yht'äkkiä vihaiseksi. Enkä tiedä uskallanko kysyä kuka soitti tai että miksi hän on tuollainen.

"Siis ihan oikeesti. Janna on vittu sitä mieltä että mä petän sitä. Siis vittu onko se muija tosissaan?! Vittu sunko kanssa mä sitä saatana petän?!" Tommi karjuu minulle nojaten seinään. Minun arvaukseni meni siis oikeaan. Se oli Janna.

"Miks se niin luulee?" kysyn paljon rauhallisemmin, verrattuna Tommiin ja tuon kiihtyneisyyteensä. Mä en tosiaankaan joskus ymmärrä naisia, ne alkaa epäilee kaikkee tollasta tosi pienestä. Ihan niin ku me petettäs niitä...

"Sen mielestä mä oon ollu siihen yhteydessä vähemmän kuin aijemmin. Vittu ihan niin, kun mä olisin muka koko ajan puhelimessa sen kanssa! Ei tollasen saatanan valittamisen takia sitä jaksa aina kuunnella, oon mäki ihminen, Jeesus sentään!" tuo on edelleen kiihtyneessä tilassa, enkä usko omien sanojeni parantavan tuon oloa, mutta yritänpähän edes.

"Mulla on elämä täällä enkä mä voi helvetti soikoon olla koko ajan puhelimella! Vittu, kun naiset osaa olla niin saatanan vaikeita välillä! Sillä on tietysti jotku vitun kuukautiset tai jotain! Tämmönen paska alkaa oikeesti särkee mun päätä. Vittu mä tarviin kohta toisen röökin...", Tommi jatkaa katsoen välillä kattoa, minua sekä lattiaa. Hän ei tosiaankaan kaipaa enempää nikotiinia tuohon ärtyneisyyteen. Kohta hän rikkoo kuitenkin jotain tuossa mielentilassa.

En mä silti viiti ehottaa mitään rauhottamista, toi jätkä tappais mut jos sanoisin mitään rauhottumiseen viittaavaa.

Nyt RiittääRead this story for FREE!