8. Seksikäs jumala

854 91 33

Huom!
Sisältää kirosanoja!

Antti saapuu pihaan tasan kello 15.45. Tommi harppoo jo kohti hissiä, kun etsin mun puhelimen laturia, jota luultavasti tarvitsisin tänä iltana vielä. En siis halua että puhelimestani loppuu akku, joten varaudun kaikkeen. Juoksen Tommin perään lopulta löydettyäni laturini.

Istun BMW-merkkisen auton takapenkille moikaten Anttia pikaisesti. Antti on yllätyksekseni blondi, lyhyt ja hänellä on parran sänki. Kokonaisuudessaan hän näyttää kaksikymmentäviisi vuotiaalta eikä kahdeksantoista vuotiaalta. Parran sänki tekee kai paljon?

Tommi alkaa jutella Antin kanssa enkä kiinnitä heihin sen suuremmin huomiota, sillä katselen ikkunasta ulos. Ulkona on alkanut satamaan vettä ja taivas on aivan harmaa.

"Vai mitä Veetu?" kuulen Tommin sanovan ja katsovan minua olkansa yli. Kurtistan kulmiani, sillä olen ihan pihalla mistä tuo puhuu. Näen Antin virnistävän taustapeilin kautta reaktiolleni.

"Mistä te ees puhuitte?" kysyn tietämättömänä mistä on kyse.

"Siitä että sulle pokataan tänään tyttöystävä", Antti vastaa minulle naurahtaen lempeästi. Kulmani kurtistuvat entisestään. Katseeni on hetken molemmissa ja siristän lopulta silmiäni. "En minä tarvitse tyttöystävää... minulla on huonoja kokemuksia parisuhteista", mutisen kääntäen katseeni ikkunaa kohti.

Pojat tuhahtavat etupenkillä ja minä suljen korvani heidän puheiltaan.

Olen seurustellut elämäni aikana viiden eri tytön kanssa. Ihka ensimmäinen kumppanini oli Hanna, hän oli minua vuoden nuorempi. Kerkesimme seurustella neljä kuukautta, kunnes huomasimme ettei suhde toiminut etäisyyden takia, kun välillämme oli tuhansia ja taas tuhansia kilometrejä.

Seuraava kumppanini oli Milla, aka pahimman luokan horo. Olimme yhdessä viikon jonka aikana hän petti minua ainakin kahden eri pojan kanssa. Jätin hänet, heti, kun sain kuulla hänen touhuistaan.

Kolmas kumppanini oli Amelia, minua kaksi vuotta nuorempi tyttö. Olimme yhdessä kolme kuukautta jonka aikana emme olleet oikein koskaan yhdessä missään. Enkä liiemmin pitänyt hänestä, niinpä jätin hänet.

Neljäs jonka kanssa oli yhdessä oli minua vuoden vanhempi, Paula, jonka kanssa olin kaikista pisimpään ikinä eli vuoden. Sitten Paula jätti minut eikä kertonut mulle miksi. Kaiken lisäksi, se jätti mut tekstiviestillä, jonka sen kaveri lähetti sen puolesta.

Viimeinen epäonninen rakkauselämäni viides parisuhde kesti neljä päivää, Madleena nimisen minun kanssa saman ikäisen tytön kanssa. Jätin hänet, koska en viihtynyt hänen seurassaan enkä koskaan varsinaisesti tykännyt hänestä.

Eli kaikkien noiden suhteiden perusteella en välttämättä haluaisi juuri nyt seurustella kenenkään kanssa. Kaiken lisäksi olen pitänyt kaikki ehdokkaat tähän mennessä avoimina että jos tapaan jonkun miespuolisen minun mielestäni ihanan kumppanin, en aijo jättää tilaisuutta väliin vaikka minua haukuttaisiin koko loppu elämäni.

Minusta muutenkin homoudessa ei ole mitään pahaa. Se on vain rakkautta, rakkautta kahden ihmisen välillä. Eikä heidän suhteensa kuulu kenellekkään muulle.

Auto pysähtyy suuren omakotitalon eteen, jonka pihassa on ainakin neljä autoa. Yksi harmaa Lexus, yksi valkea Bugatti sekä yksi keltainen Ferrari ja musta Ragne Rover. Kaiken näkemäni perusteella olen sitä mieltä että talossa asuva illanistujaisten järjestäjän täytyy olla täysi ylimielinen kusipää. Ellei hän ole yhtä mukava kuin Tommi.

Nousen autosta ja katsahdan taloon, suureen omakotitaloon. Jossa on monta kerrosta. Talo on valkea ja siinä on ainakin kaksi isoa partsia.

Antti kävelee mun viereen kattoo taloa ja sitten mua. "Mikä on ensi vaikutelma?" tuo kysyy läpsäisten mua olkapäälle.

Mielessäni pyöräytän silmiäni tuolle. "Iso, iso ja kallis ja iso ja valkea", toistan sanan 'iso' monta kertaa, koska se on päällimäisenä mielessäni, kun katselen taloa kaikessa komeudessaan.

"Odotappa kun näät sen sisältä. Mikloksen perhe tienaa aika paljon, joten niillä on aivan helvetin hieno talo", Tommi yhtyy keskusteluumme kävellen toiselle puolelleni. Nielaisen ja alan miettiä minne helvettiin olen lupautunut tulemaan. Johonkin aatelisten hemmoteltujen kakaroiden tapaamiseenko? Minä rahvaan perheen poika.

Talon ovi lennähtää auki ja ulos astelee pitkä, hyvännäköinen kreikkalainen/roomalainen jumala. Tai siis toisin sanoen itse Miklos. Hänen silmänsä osuvat suoraan omiini ja hän pysähtyy ovelle katsomaan minua.

Puren huultani tajuamattani enkä älyä liikkua. "Onko hän Veetu?" Miklos lausuu nimeni kuin en olisi paikalla. Hänen äänensä on jotain niin samettista. Ja jotain niin seksikästä. Okei mitä helvettiä Veetu?!

Muutun aivan punaiseksi ajatuksieni takia. "On, Veetu, saanen esitellä, Miklos, hän asuu tässä kartanossa", Tommi selostaa vieressäni tarttuen olkapäihini molemmin käsin.

Miklos naurahtaa ja nojaa rennosti ovenkarmiin virne kasvoillaan. "Ei tää mikään kartano oo, pelkkä omakotitalo", tuo sanoo rennosti.

"Ai ei vai? Tää on ihan sairaan hieno ja iso ja kaikkee", puhun ensimmäistä kertaa niin että tuo muukalainen kuulee ääneni.

Mikloksen suupielet menevät entistä isompaan virneeseen. "Tulkaa sisälle."

Nyt RiittääRead this story for FREE!