7. Illanistujais kutsu

971 89 20

Huom:
Tossa ylhäällä on mun upea piirros Tommin kämpästä jonka siis piirsin puhelimella. Toivottavasti saatte selvää siitä, mutta siis tommoseks mä oon sen kuvitellu. Törmääkö meillä yhtään teidän kanssa mielikuvat yhteen? Miten sä aattelet ton kämpän?

Pahoittelen että uutta lukua ei ole ilmestynyt vähään aikaan, koska yksinkertaisesti olen addiktoitunut Dimily-trilogiaan jonka siis ostin itelleni tossa viikonlopun aikana/sen jälkeen. Eli en oo tehny muuta kun koulu juttuja ja lukenu.

Kohta kuitenkin oon lukenu noi kirjat, koska oon nyt jo viimesessä kirjassa menossa. Eli kun saan ton luettua niin lukuja alkaa luultavasti tulla enemmän.

Ei mulla muuta, alkakaa lukemaan:) Tai ne siis jotka edes luki tän tekstin:D tyyliin kaikki vaa hyppäs suoraan itse tekstin kimppuun:D mutta ei se mua haittaa, kunhan ilmotin.

Eilisen keskustelumme jälkeen, minä ja Tommi olemme jutelleet avoimemmin. Välillämme ei ole ollut kiusallista kitkaa tai mitään vastaavaa. Tommi on kuitenkin päättänyt aloittaa aikaisen heräämisen sillä että menee ennen kello seitsämää aamulla 'aamutupakalle' näin Tommin sanoja lainaten. Jonka vuoksi mäkin aina herään. Jätkä ei siis osaa olla ikinä tarpeeks hiljaa "hiipiessään" parvekkeelle, joten minä mun unenlahjoilla en voi nukkua sen metelöinnin yli vaan mun pitää herätä.

Oon huomannu että nykyään, kun herään oon äkänen kuin ampiainen jos en saa kahvia. Niinpä kipitän keittiöön kellon lyödessä varttia vaille seittämän aamulla keittämään kahvia itelleni. Tommi on edelleen parvekkeella. Se on ilman paitaa, pelkät flanelliunihousut jalassaan poltellen aamuista tupakkaansa rennosti nojaillen parvekkeen kaiteeseen. Ei sillä että mä sitä kattelisin tai mitään.

Pian parvekkeen ovi aukeaa ja sisälle tulvii kylmää syys ilmaa. Kylmäviima viiltää lattian poikki suoraan mun paljaitten varpaiden luo. Pidän ihmeellisen äännähdyksen kylmyyden takia jollon Tommin pää kurkistaa keittiöön kulmat kurtussa.

"Mitä sä täällä vingut?" tuo kysyy naurahtaen astellen keittiöön itsevarman tyyneästi välittämättä vähäisestä vaatetuksestaan. Ei siinä, on minullakin vain bokserit ja t-paita jonka löysin pahvilaatikosta silmät kiinni. Paita on muutenkin väärin mun päällä enkä jaksa vaivautua kääntämään sitä ympäri.

"Ton sun parvekkeen oven avaamisen takia, mun varpaat koki hetkellisen hypotermian", vastaan tuon kysymykseen joka vaikutti toteamukselle.

"No sori", Tommi mutisee kävellen mun viereen kurkotellen lautasen kaapista. Vilkasen sitä merkitsevästi katseella joka kertoo voisko se kattaa pöydän. "No hyvä on", se mutisee ottaen mullekkin lautasen sekä kahvikupit.

Puolen tunnin päästä me ollaan syöty aamupala ja juotu kahvia kokonainen pannullinen. Tunnen kuinka kofeiini herättää mut hiljalleen. Kävelen kylppäriin venytellen. Käyn pikasessa suihkussa jonka jälkeen kipitän mun huoneeseen pukemaan vaatteita.

"VEETU!" kuulen Tommin huutavan olkkarista ja pian mitään varoittamatta se avaa mun huoneen oven, kun seison mun huoneessa pyyhe vaa lanteilla. Alan heti häpeillä mun vartaloa, koska se on niin oleton Tommin jumalan vartaloon verraten.

Tommin katse ei kuitenkaa oo mussa vaan sen puhelimen näytössä. "Meijät on molemmat kutsuttu viettää iltaa sen mun kaverin Mikloksen luo", kertoo tuo virne kasvoillaan.

Siis mitä? Mutkin on kutsuttu?

"Me mennään sinne neljältä", Tommi sanoo nostaen katseensa vihdoin muhun jollon mulle tulee pakkomielle peitellä itteeni enemmän joten käännyn selin siihen.

"Okei, mennään vaan, mut saisinko mä pukee nyt rauhassa?" kysyn edelleen hieman hämmentyneenä äskeisestä uutisesta.

Tommi jättää mut pukemaan jollon mä alan heti miettiä niitä illan kemuja samalla, kun mä puen.

Kello on kolme, kun mä alan valmistautumaan tähän tulevaan iltaan. En tiiä yhtään millanen meininki siellä tulee olemaan, meen kuitenkin aivan tuntemattomien keskelle.

Mulla kestää tasan kahdeksantoista minuuttia pukea, pistää hiukset kuosiin ja suihkuttaa jotain Tommin lainaamaa partavettä.

Päädyin hetken pohdinnan jälkeen mustiin farkkuihin ja keltaseen kauluspaitaan jossa on lyhyet hihat. Olen jättänyt paidan kaksi ylintä nappia auki ihan vain jotta asusteeni olisi rennompi. Vedän vielä päähäni mustan NY-lippiksen jossa on valkealla kyseisen merkin logo.

Katon lopputulosta mun huoneen peilistä jonka sain asennettua sinne päivällä. Kuulen koputuksen mun huoneen ovelta, kunnes Tommi astuu mun huoneeseen melkein samanlaisessa asukokonaisuudessa kuin mä. Tommin farkut on myös mustat, sen paita vaan on valkea ihonmyötänen t-paita joka myötäilee täydellisesti sen lihaksikasta kehoa. Tuo on vetänyt hiuksiaan hieman taakse jollain geelillä tai vahalla. Koko kokonaisuus on rento, mutta tyylikäs, just semmonen kuin mitä Tommilta vois oottaa.

"Lähetään kohta, Antti hakee meijät. Mut siis tota. Tiiäthän sä että sä voit jäädä tännekkin jos sä et halua tulla", Tommi sanoo kattoen mua peilin kautta lempeä hymy sen täyteläisillä huulilla.

"Kyl mä tuun. On hyvä tutustua uusiin ihmisiin ja miten mä voisin kieltäytyä mukavasta ajanvietosta?" kohotan kulmiani tuolle virneen ilmestyessä mun kasvoille. Tommi pyöräyttää sen silmiä dramaattisesti virnistäen. "Oo valmis viiden minsan päästä", se jatkaa vielä ennen kun katoaa taas olkkariin.

Katon itteeni peilistä ja hengitän syvään. Viisi minuuttia on vähän aikaa kerätä itsensä, mutta mä uskon että saan itteni tarpeeks kasaan ennen kuin tää Antti saapuu hakemaan meitä.

Kirjoittaja:
Nii sori edelleen että luvussa kesti, mutta tässä se nyt oli. Tosi lyhyt johtuen siitä että oon väsyny ja että seuraava luku jatkuu tästä hetkestä eli ne on ns. "Samaa lukua" joten odottakaa hetki niin kirjotan sen:)

-Kia aka Kiukku_iita

Nyt RiittääRead this story for FREE!