9. Noloin talokierros ikinä

963 85 53

Astelen sisälle taloon Tommin ja Antin perässä. Miklos sulkee oven mun takaa ja tunnen kuinka sen lämmin hengitys kutittaa mun niskaa.

Katson eteistä, joka on todella siisti. Lattia on valkeaa marmoria, seinät ovat hopeat ja lattialla on harmaa matto. Eteisessä on kaappi jossa on liukuovet sekä kenkäteline.

Riisun mun ulkovaatteet ja siinä vaiheessa älyän että tänne asti kuuluu musiikkia jostain päin taloa. Tunnistan biisin, se on Alan Walkerin - Tired. Kyseinen biisi kuuluu lemppareihini.

Kävelemme isona ryppäänä käytävää pitkin suureen olohuoneeseen jossa on kolme isoa sohvaa, piano, valtava televisio ja paljon kirjahyllyjä.

Kaikki kolme sohvaa ovat täynnä poikia ja tyttöjä. Kaikki heistä ovat minulle ennalta tuntemattomia. Kaiken kaikkiaan ihmisiä on ehkä kahdeksan. Plus me kolme. Ja Miklos.

"Tässä on Veetu", Miklos esittelee minut muille paikalla olijoille. Hymy nousee mun huulille ja moikkaan muita nyökkäyksellä.

"Okei nyt pikku nimikierros", Antti sanoo ja rykäisee katsoen muita. Hän osoittaa ensimmäistä poikaa, jolla on tumman ruskeat hiukset. "Tuossa on Amir, Amir sano hei."

Amir nostaa kättään hennosti ja virnistää sanoessaan sanan hei. Hänen ruskeat silmät napittavat minua lempeästi. Amirin kasvot ovat miehekkäät, vaikkei niissä ole edes parran sänkeä. Hänellä on päällä valkea t-paita sekä mustat farkut.

"Ja tässä Amirin vieressä on Nio. Nio sano...jotai", Antti osoittaa seuraavaa kikkarapäistä blondia kundia. "Moro", Nio sanoo naurahtaen jollon sen vitivalkeat hampaat kerkeää näyttäytyä murtosekunnin ajan. Tuolla jätkällä on vihreät silmät ja rennon letkeä tyyli, sillä hänellä on kollarit ja huppari.

"Ja sitte tosa Nion vieressä on Nion kaunis sisko Lisa", Antti virnuilee. Nion siskon - Lisan - kasvoille muodostuu huvittunut hymy. Sen blondit pitkät hiukset on kiharoilla ja sen vaatetus on tyylikäs vaikka onkin aika normaali. Lisalla on siis päällä farkut ja joku croptoppi?

"Lisan vieressä on Aarti sekä Eben", Antti jatkaa osoittaen viimeisiä kundeja. Aartilla on kauluspaita ja farkut sekä aivan pikimustat hiukset. Eben vuorostaan on tummaihoinen ja tuolla on tummanruskeat hiukset. Hänen päällän on pääosin valkeaa.

"Ja toisella sohvalla ovat Jose, Karolai, Gigi ja Olivia", Antti esittelee loput istahtaen sitten sohvalle.

Josen kasvot on just semmoset perus naiset-haluu-mua-ja-mä-tiiän-sen-koska-oon-helvetin-kuuma- tyyppiä. Sen koko olemus huokuu semmosta fuckboy tyypillisyyttä. Se istuu nii rennosti sohvalla itsevarma virne sen pepsodent hampaiden päällä, että mua alkaa ihan ärsyttää sen olemassa olo. Sillä on kaiken kukkuraks ruskeet silmät ja blondi tukka. Yhdistelmä siis jolle naiset sulaa todella helposti.

Karolai vuorostaan on hoikka, ehkä vähän liian tyrkky, mutta kaunis. Sen ruskeenvihreet silmät on hymyssä. Tuon kasvoilla on meikkiä, muttei liikaa, ainakaan mun mielestä. Sen hiukset on mustat ja ne on ylhäällä jollain sykeröllä. Sillä on päällä musta toppi ja farkut.

Gigi on silmälasipäinen ja sen punaset hiukset on auki valtoimenaan sen olkapäillä. Gigin suurehko rintavarustus saa varmasti katseita monelta, ainakin Joselta joka tuijottaa niitä häpeilemättä. Tosin hänen rintavarustuksena erottuu varmaan siksi hyvin, koska tuolla on pieni toppi päällä sekä farkut jotka ovat revityt. Tytön silmät on jotain niin jännää, harmaat, mutta kuitenkin siniset.

Viimeisenä Olivia, ainoo joka ei hymyile. Sen kasvot on vaisut eikä sen kasvoissa ole lainkaan meikkiä. Olivian vaalean ruskeat hiukset on ponnarilla ja sen siniset silmät näyttää aika surullisilta.

Nyt RiittääRead this story for FREE!