11. Numero

797 93 31

Kello on neljä, iltapäivällä. Olen maannut koko päivän huoneessani peiton alla katsellen YouTubesta, kaiken maailman videoita. En ole myöskään syönyt muuta kuin yhden leivän ja juonut lasin vettä. Kuulen että ovi käy ja joku tulee sisään. En vain osaa tunnistaa ääntä, koska Tommi kailottaa jostain uudesta pelistä tälle saapuneelle yksilölle, mikä ei ole ihme. Tommi on hehkuttanut uutta pleikkari peliään minulle koko aamun. Mun on kuitenkin nyt pakko tietää kuka meijän asuntoon saapu. Niinpä mä nousen ja meen mun huoneen ovelle kurkistaen olohuoneeseen. Siellä istuu rennosti Miklos, joka tuijottaa televisota jonka edessä Tommi häärrää jotain omaa, jälleen kerran.

Miklos kääntää katseensa muhun päin jollon mä suljen oven mahdollisimman nopeesti kiinni, mulla, kun ei ole muuta, kuin college housut jalassa.

Mun naama helottaa ihan punasena, kun mä kipitän kaapille vetämään valkeen ison t-paidan mun päälle.

Kävelen sitten takaisin ovelle aukaisten sen tällä kertaa kokonaan astuen olohuoneeseen. Tommi kääntää katseensa muhun ja vilkasee sitten Miklosta joka tuijottaa, mua ihan niin, kun mäkin tuijotan sitä.

Ei Miklosta voi olla tuijottamatta...

"Sä päätit vihdoin hilata persees ylös sieltä sängyn pohjalta?" Tommi naurahtaa mulle kävellen sitten sohvalle ojentaen toisen pleikka ohjaimen Miklokselle.

Mistä lähtien noi kaks on ees ollu kunnon kavereita?

"Eli siis. Sä oot pelannu tätä aijemmin vai?" Tommi kysyy vuorostaan Miklokselta joka älyää tässä vaiheessa kääntää katseensa pois musta, jollon uskaltaudun kävelemään keittiöön.

"Joo oon, mä ostin tän ennakkoon ennen, kun tää julkastiin", Miklos vastaa Tommille samalla, kun mä suljen korvani noiden puheilta.

Alan tehdä itselleni munakasta, johon pistän tomaattia, basilikaa ja kinkkua. En yleensä edes syö munakasta, saatikka tallaista missä on muutakin.

Kun saan munakkaan syötyä Miklos ilmestyy keittiöön juomaan vettä. Hän on keittiössä luontevasti, kuin asuisi täällä.

Istun pöydän ääressä tyhjä lautanen edessäni. Miklos kääntyy ympäri juoden vettään katsahtaen jälleen muhun. "Mulla ei oo muuten sun numeroo, nii saisinko mä?" Miklos kysyy multa ihan puskista.

"Joo?" vastaan kurtistellen mun kulmia. "Missä sun puhelin on?" kysyn.

Miklos ojentaa sen ihan uusinta uutta olevan Iphonen johon mä näppäilen mun numeron. Tallennan numeroni nimellä: Veetu🐐.

Miklos kiittää ja kävelee takasin olkkariin sen enempää selittelemättä tätä puhelinnumero juttuaan.

Mua jää vähä häiritsemään tää juttu, mutta en anna sen vaivata mun päätä, tai ainakin uskottelen itelleni etten jää odottamaan muka että Miklos soittaa tai pistää viestiä.

Nousen pöydästä ja vien astiani koneeseen. Kävelen sitten eteiseen, nappaan avaimet mukaan lähtien ulos tuulettamaan mun päätä.

Miksiköhän se halus mun numeron?

Kirjoittaja:
Moi, tää luku tuli vähä myöhässä, lupasin tän eiliselle, mutta sain tän vasta nyt ulos, toivottavasti ei haittaa:)

Luku on taas mitä on, mutta koitan tsempata!

-Kiukku_iita aka Kia:)

Nyt RiittääRead this story for FREE!