15. Viaton suudelma?

882 103 35

Kirjottaja:
Tässä mun pieni myöhänen joululahja teille! Ja oisko teillä itellä ehottaa mitään hyviä kirjoja täältä, kun haluisin alkaa lukee jotain:) mielellään Fantasia, teen fiction, werewolf tai romance osioista:)

Sisältää kirosanoja!

Vasta, kun rekisteröin Mikloksen kysymyksen johon liittyy minä, Miklos, yksi peitto, kaksi tyynyä, yksin nukuttava sänky, sekä pimeä huone jossa on ovi kiinni, avaan suuni.

"Miksi?" kysyn koittaen nähdä Mikloksen huoneeni pimeyden lävitse. "Usko tai älä, nukun mielummin sinun kuin sen Antin vieressä", Miklos toteaa ja odottaa selvästi että myönnyn. Siirryn sivuun ja painan pääni tyynyyn, annan siis hänelle käytännössä luvan nukkua kanssani samassa sängyssä.

Miklos tulee mun viereen ja tunnen sen ihon vasten mun omaa. Kuulen mun kiihtyvän sydämmen sykkeen ja Mikloksen rauhallisen hengityksen. Mä oon varma ettei se nuku.

Hivuttaudun hitaasti lähemmäs sitä, jotta peittoa riittäisi tarpeeksi molemmille. Miklos on lämmin, jonka vuoksi mä haluisin painautua ihan sitä vasten. Mun ei onneksi tarvitse tehdä sitä, kun Miklos ottaa mut halaukseen ja alkaa hiljaa tuhista siinä mussa kiinni. Me ollaan siis lusikassa, ilmeisesti.

Mun sydän hakkaa lujaa vauhtia mun rinnassa ja alan hiljalleen pelätä että se kovalla tempollaan aiheuttaa mulle jonkun sokki tilan. Koitan sulkee mun silmät, mutta jotenkin Mikloksen lähes alaston vartalo mua vasten on liikaa mun aivoille, jotta saisin rauhoituttua.

Käännyn vaivalloisesti Miklokseen päin ja tuijotan sen rintakehää. Mun jalka on niin lähellä sen jalkoja ja sen alapäätä että tunnen sen boksereiden karhea pinnan mun jalkakarvoilla, okei mitä vittua?!

Koitan vaihtaa mun asentoa paremmaksi ja lopulta mä oon ihan siinä kiinni. Meidän boksereiden kankaat koskettaa toisiaan ja jalat on solmiutuneena toisiinsa kiinni. Meidän kasvojen välillä ei oo varmaan, kun kaksi senttiä ja voin tuntee sen lämpimän hengityksen mun kasvoilla. Mulle tulee vaan jotenkin mieleen se että voisin suudella sitä. Sen huuletkin on siinä just niin sopivasti.

Painaudun vielä lähemmäs ja yhdistän meidän huulet. Miklos kai havahtuu siihen, kun liikutan mun huulia vasten sen huulia. Mun yllätykseks, se ottaa paremman otteen mun alaselästä ja vetää mut kokonaan vasten sitä. Se vastaa mun suudelmaan, jollon mun sydän meinaa ylikuormittua tästä kaikesta.

Se on kuitenkin vain viatonta suutelua vai mitä? Ei kumpikaan muista tätä aamulla.

Herään aamulla siihen että joku aukasee mun huoneen oven ja sen jälkeen ikkunan. "Huomenta!" Tommi kailottaa jollon mä avaan mun silmät. Katon Mikloksen yli suoraan Tommin alapäähän, ihan vahingossa, joka on virhe, koska se on alasti. Suljen mun silmät äkkiä ja koitan unohtaa äskeisen. "Tommi! Mitä helvettiä sä teet mun huoneessa alasti?!" huudan, jollon Miklos naurahtaa vasten mun rintakehää.

Tommi alkaa nauraa ja lähtee mun huoneesta sulkien oven perässään. Mä en todellakaan voi uskoa että mun aamu alkaa sillä, että näen mun kämppiksen sukukalleudet.

Lasken mun katseen Miklokseen joka nousee istumaan. Se kattoo mua hymyillen ennen kuin se nousee ja kävelee ikkunalle, ihan niin kuin kaikissa elokuvissa, boksereillaan tietty. Mulle itelle tulee aika alaston olo, joten peitän mun kropan mun peitolla. En kuitenkan käännä mun katsetta Mikloksen kropasta, jota voisin katsella ikuisesti.

Nyt RiittääRead this story for FREE!