Chapter 65

885 42 2
                                    

Sredina  studenog je. Sunce se rijetko pojavljivalo iza sivih, teških oblaka. Većinu dana je kišilo, a kada nije kišilo, bilo je hladno i vjetar je nemilosrdno puhao.

Sjedeći na klupi u dvorani, promatrala je Nicole koja je pokušavala zavesti Chrisa. No, Chris se nije dao.

Pogled joj je zatim pao na Lucy i Jima. Jim joj je pokazivao jedan od koraka koje nije mogla zapamtiti. Pokušavajući ga ponoviti, izgubila je ravnotežu i našla se na podu, smijući se. Jim ju je uhvatio za ruku, povukavši je na noge, smijući se.

Zatim se zagledala u jednu točku ispred sebe. Misli su joj lutale.

Falio joj je Niall, falili su joj njeni. Bila je sretna što je dopustila Chrisu da je nagovori da dođe, jer inače bi poludjela od razine stresa kojeg je imala u zadnje vrijeme.

Bližio se kraj semestra, ispiti su bili tu i uz to sve, završila je nekoliko puta na naslovnicama svih novina u državi, vjerojatno i u svijetu. Najčešće su to bile slike nje i Nialla kako izlaze iz restorana ili ulaze u restoran ili slika nje i njega  te tipična izjava: „ Čini se da se je zgodni Irac Niall Horan našao ljubav u kćerki poznatog odvjetnika, Haley Scott. Za sada nema komentara u vezi ovoga, no ako je suditi po slikama i izjavama  ljudi koji su ih vidjeli zajedno, sve se čini da nisu samo prijatelji. „

Nekolicina fanova ju je prepoznala na ulici nedugo nakon tog članka. Prišle su joj i bile su drage. No, neki od njih nisu bili tako dragi. Uvrede i prijetnje koje je dobivala su je ponekada užasno plašile. Sva ta silna mržnja, kao.. kao da ne žele da bude sretan. Ne bi li im to trebao biti prioritet? Njegova sreća? No, imala je Lucy, Chrisa i Amy te Nialla, pa se trudila blokirati te komentare.

Niall, sama pomisao na njega i osmijeh bi se pojavio na njenim usnama. Način na koji je pričao, njegov zarazni smijeh, njegove krupne plave oči u kojima bi se izgubila, njegovi poljupci, dodiri.

Zbog njega bi napravila sve. Zbog njega i za njega. Nije bila sigurna voli li ga, ali bila je sigurna u to da ga ne želi izgubiti. Ne opet. Ovaj puta to ne bi mogla preživjeti.

Još dva tjedna, podsjetila je sama sebe, još dva tjedna i bit će kod kuće. A onda, nakon Božića, kada se vrati iz Irske, napokon će moći provesti više vremena zajedno.

Osjetivši lagano gurkanje sa desne strane, podigla je pogled, našavši se oči u oči sa Chrisom koji se smiješio.

-"Malo si odlutala ha?" Nasmiješio se, gledajući je.

-"Jesam da. Jesi mi nešto govorio?" Pogledala ga je zagrizavši donju usnicu.

-"Ništa bitno, samo da je proba gotova i da ćemo izgleda imati nastup za novu." Spustivši pogled, nasmiješio se.

-"Čekaj, šta? Nastup? Kakav? Gdje?" Otvorivši širom oči, gledala ga je očekujući odgovor.

-"Smiri se. Ništa još nije sigurno. Otvara se neki novi klub u Londonu i traže plesače. Točnije, grupu koja bi otvorila događaj plesnom točkom te izvela možda još jednu ili dvije tokom noći." Nasmiješio se pogledavši je.

-"Pa to je fenomenalno." Zagrlivši ga, nasmijala se.

Izašavši iz zgrade, duboko je udahnula. Mahnula je Savanni te Amy prije nego je krenula.

Prešavši ulicu, duboko je udahnula, stavljajući ruke u džepove traperica. Hladan vjetar joj je mrsio kosu, no nije joj smetalo. Zatim ju je uhvatio čudan osjećaj, osjećaj kojeg nije mogla razabrati. Nesvjesno, ubrzala je korak. Ulica je bila skoro pa mračna, jedina svjetlost je bila ona koja je dopirala od visokih uličnih svjetiljki. Znala je da u ovom dijelu grada nema puno ljudi. Ulicom bi tu i tamo prošao poneki auto.

It's you. It's always been you (NH  Ff - Book 1) FinishedWhere stories live. Discover now