Chapter 26

1.1K 48 0
                                    

-"Evoo me!" Niall je viknuo dotrčavši do stola.

-"Ma daj? Da nam nisi rekao, uopće te ne bi skužili." Prasnula je Hanna.

-"Hanna!" Siknula je Haley i pogledala ju prijekorno.

-"Možemo li jesti?" Upitao je Liam sjedajući.

-"Naravno. Navalite narode." Veselo je uskliknuo Zayn.

Nakon doručka, svi su se ustali i otišli u dnevni. Lijepo su se zavalili u naslonjače i na kauč i jednostavno su šutili.

Haley je osjećala neku nervozu. Znala je da je samo pitanje minuta kada će netko od njih reći da moraju ići. Nije to željela, ali znala je da je neizbježno.

-"Imam ideju!" Rekla je Lucy sjedajući.

-"Koju?" Upitao ju je Louis gledajući je.

-"Pa, nismo se slikali jučer, možda bi mogli sada imati neki photosession?" Upitala je nervozno grickajući donju usnicu, gledajući u dečke.

-"Što se mene tiče može." Uzviknuo je Liam, spustivši dlanove na koljena.

Lucy je otišla po fotoaparat i slikanje je počelo.  Svi su se slikali sa svima i u svim pozama. Radili su gluposti i puno se smijali.

Gledajući slike, nisu mogli a da se ne smiju. Niall se toliko smijao da je pao sa kauča što je izazvalo opću navalu smijeha.

-"Vidi ovu! Kako je slatka." Rekla je Hanna gledajući jednu sliku.

-"Koja?" Upitala je Haley naginjući se prema fotiću da je vidi.

Srce joj je skočilo u pete kada je vidjela o kojoj se slici radi. Njena i Niallova. Iz bazena. Trenutak kada joj je bilo hladno i kada ju je on zagrlio. To je bio jedan od onih zagrljaja za koje poželiš da nikada ne završim. A k vragu, to je bio jedan od onih trenutaka koje bio stavio na replay i ponovno proživljavao.

Sklanjajući pogled sa fotoaparata, primjetila je da su sve oči uprte u nju. Počela se crvenjeti i spustila je pogled prema podu.  Nije mislila da će netko to slikati. No, na neki način, iako joj je bilo neugodno i željela je da se zemlja otvori, bilo joj je drago što ima takvu, neplaniranu spontanu sliku s njim.

-"Haley?" Zazvala ju je Lucy.

-"Molim?" Protresla je glavom i podigla pogled prema Lucy.

-"Jesi dobro?" Upitala ju je.

-"Jesam, samo sam se malo zamislila." Rekla je nasmiješivši se.

-"Ovaj, bilo mi je jako drago što sam te upoznao i što sam prisustvovao tvom rođendanu, ali mi bi sada trebali krenuti." Rekao je Liam ustajući i gledajući u dečke.

-"Zar već?" Upitala ga je Haley mičući pogled sa Lucy na njega.

-"Nažalost. Sutra krećemo  na turneju po Americi." Odgovorio joj je Louis.

-"Aha. Ovaj, drago mi je što ste došli, hvala vam." Rekla im je ustajući.

-"Hej! Ovo nije zbogom, u to budi sigurna." Rekao joj je Harry namignuvši joj.

Istog trena se zacrvenila.

Kada je Liam rekao da bi trebali krenuti, Niall se naglo vratio u stvarnost. Vidjevši izraz na Haleyinom licu, srce mu je potonulo. Izgledala je kao da ne želi da odu, da je samo znala koliko on nije želio otići. Da može, zauvijek bi ostao tu, s njom. Sam sebe je prekorio u glavi. O čemu on to razmišlja? Ta ona je samo cura. Da, samo cura. Cura pored koje bi se sav crvenio, zbunio, cura koja je činila da njegovo srce brže kuca, cura za koju bi se zakleo da je zna od nekud. Cura sa najljepšim očima, predivnim osmijehom. Da, ona je samo cura.  No znao je da mora to izbaciti iz glave. Mora je zaboraviti. No kako?

It's you. It's always been you (NH  Ff - Book 1) FinishedWhere stories live. Discover now