Chapter 1

1.9K 74 3
                                    

Kada je došla kući, prvo mjesto na koje je otišla bila je kuhinja. Nije bila toliko gladna, koliko je željela jesti. Na frižideru ju je dočekala poruka.

„ Ja i tata smo vani. Dolazimo kasno.“

-"Nisam ni mislila da ste kod kuće." Rekla je glasno sama za sebe.

Otkako je pamtila, bila je sama. Oni su uvijek imali posla. No, nedjelja je bila njihov dan. Tada su svi bili na okupu. Tako je bilo i one nedjelje prije 2 godine, kada je tata tokom nedjeljnog ručka objavio da se sele iz New Yorka u London. Prvo joj je bilo užasno teško. Ali, kada je došla, upoznala je Hannu i Lucy i od tada su nerazdvojne. U školi su ih vrlo brzo prozvali fantastičnim triom. Nije im smetalo. Jedući sendvič izašla je iz kuhinje i popela se na kat. Otvorila je vrata sobe i izvalila se na krevet. Soba je bila velika, ljubičaste boje. Imala je jedan kutak u kojem je držala plišane igračke. Na zidu nasuprot vrata se nalazio veliki krevet, do njega, ispod prozora radni stol, sa druge strane veliki ugradbeni ormar. Lijeno se ustala sa kreveta te stala ispred ogledala i promatrala svoj odraz. Imala je smeđu kosu do ramena, smeđe oči, mala punašna usta. Nije bila ni blizu Hanni i Lucy. Nije bila pretjerano zgodna. Imala je šira bedra, ravan trbuh, poveću stražnjicu.  Nikada nije bila prezadovoljna svojim izgledom, ali je bila prelijena da išta poduzme u vezi toga.

-"Znaš li ti da si prelijepa, baš takva kakva jesi?" To joj je on rekao prije dvije godine. Još jednom je bacila pogled na svoj odraz i glasno se nasmijala.

Tada je bila niska, debeljuškasta. Sada je izrasla i dobila kakvu takvu figuru. Bila je zadovoljna, većinu vremena, a kada bi bila nezadovoljna, sjetila se te rečenice i nasmijala se. Tražila ga je, našla, izgubila i sad ga opet traži. U razmišljanju ju je prekinuo mobitel.

-"Molim?"

-"Imam iznenađenje za tebe!" Rekao je netko uzbuđenim, skoro vrištećim glasom.

-"Lucy?"

-"Zašto se čudiš?"

-"Nisam ti prepoznala glas. Što je bilo? Zvučiš uzbuđeno."

-"I ti ćeš biti. Dolazim po tebe." Rekla je i prekinula vezu.

It's you. It's always been you (NH  Ff - Book 1) FinishedWhere stories live. Discover now