Chapter 19

1.3K 51 0
                                    

Već je mislio da će je poljubiti kada ga je ošamarila i prije nego je uspio završiti rečenicu gurnula u bazen. Zbunjeno je pogledao u ostatak dečkiju koji su mu vratili isti takav pogled. Zatim su vratili pogled na scenu koja se odvijala pred njihovim očima. Sagnula se do njega i šapnula mu nešto, te se okrenula i došla do cura. Već su krenuli prema njima kada se začula vika koja je dolazila od bazena i nepoznatog dečka. Krenuo je prema njoj sa dignutom šakom u zraku. Bez razmišljanja su krenuli prema njima, kada su shvatili da ih je netko preduhitrio. Ispred nje je stao drugi dečko zaustavivši njegovu šaku. Neko vrijeme su se gledali, kada je tip koji je bio mokar kroz zube prosiktao „ti“, a sljedećeg trenutka je bio na podu. Niallu je srce palo u pete. Nije očekivao ovakvo nešto. Harry je prvi progovorio, obrativši se Paulu:-Riješi ga se. Pobrini se da se ne vraća više ovamo. Paul ga je pogledao kimnuvši. Došao je do tamnog dečka i jednim pokretom ruke ga uhvatio te vukao preko dvorišta u kuću.

Otvorila je oči i vidjela visok lik, svijetlo smeđe kose kako zaustavlja Toma, a sljedeće sekunde i kako ga udara te kako ovaj pada na pod. Sve se događalo tako brzo. Srce joj je bilo u peti. Ubrzano dišući gledala je Paula kako ga hvata i vuče preko dvorišta.

Osjetila je nečiji pogled na sebi, a kada se okrenula našla se oči u oči sa Lucasom. Gledala je u njegove smeđe oči, pune usne te nadasve savršeno lice. Sjetila se kako su se nekoliko puta u školi sudarili i kako joj je pomogao pokupiti stvari. Ne trepćući i dalje je gledala u njega.

-"Jesi dobro?" Upitao ju je.

Nije ga čula, jednostavno se izgubila u svojim mislima.

-"Haley?"Pozvao ju je.

-"Ha? Oprosti, zamislila sam se." Rekla je sramežljivo.

-"Jesi dobro?" Ponovio je pitanje gledajući je u oči.

-"Jesam, zahvaljujući tebi. Da te nije bilo.." Nije nastavila rečenicu.

Nije se ni snašla, a već je bila u njegovom zagrljaju.

-"Ne brini, prošlo je." Nježno joj je rekao.

Osjetila je nečiji pogled na sebi. Otvorivši oči, njen pogled je odlutao prema Niallu koji je stajao par metara od nje. Pogled mu nije bio bistar kao prije. Uhvatio je njen pogled te spustio glavu dolje.

Nije znala zašto, ali istig trena se osjetila posramljeno i izvukla se iz Lucasovog zagrljaja.

Pogledao ju je zbunjeno.

-"Što je bilo?" Upitao je gledajući je u oči.

-Prekriživši ruke na prsima, osjećajući  nelagodu zbog zagrljaja i njegovog prodornog pogleda, skrenula je pogled te mu odgovorila:- "Ništa, malo mi je hladno i ovaj..ništa ..idem se malo osvježiti i sabrati."

Prije nego joj je išta uspio reći, okrenula se prema Hanni i Lucy i tiho im šapnula:- "Idem malo unutra, moram se sabrati. Pobrinite se da se svi ponovno vrate zabavi."

One su samo kimnule glavom, a ona je prošla pored njih i pored svih ostalih te ušla u kuću.

Tresući se,popela se stepenicama te ušla u svoju sobu zatvorivši vrata za sobom.

Zapanjeni svime što su vidjeli dečki su stajali i nisu znali što da misle ni što da kažu.

Vidjevši njihove zapanjene face, Hanna i Lucy su im odlučile prići.

-"Jeste dobro dečki?" Upitala je Hanna nesigurno.

-"What the hell was that?!" Uzviknuo je Niall.

It's you. It's always been you (NH  Ff - Book 1) FinishedWhere stories live. Discover now