Zessenzeventig

505 39 7
                                    

Dinsdag, Brisbane

Lizzy's POV:

'I don't want you to leave.' Katherine trekt me dicht tegen zich aan als we met zijn viertjes een film kijken. 'I'm sorry.' Glimlach ik. 'It's okay beautiful, Robert, help me in the kitchen please.' Ze staat op en gaat naar de keuken met Robert achter zich aan. Kaj schuift direct tegen me aan. Hij drukt constant kusjes op mijn wang. Ik moet lachen. 'Hou op.' 'Pas als je met me mee gaat.' 'Waar naartoe?' 'Slaapkamer.' 'Jij bent echt erg!' Lach ik. Hij tilt me over zijn schouder. 'We're in our room!'

'Lieffie.' Kaj veegt een pluk haar uit mijn gezicht en duwt zijn heupen dan stevig naar voren. Zijn handen glijden soepel over mijn lichaam. Ik bijt kort op mijn onderlip en kijk hem aan.

'Dinner is ready!'

Ik zucht diep en rol uit Kaj zijn armen. 'Hey, kom terug jij.' Grijnst hij. 'Kom mee, voor dat ze dingen gaan denken.' Zeg ik terwijl ik me weer aankleed. 'Je denkt dat ze dit niet gehoord hebben?' Vraagt hij flauw. 'Hou op.' Ik geef hem een speelse duw en sleur hem mee naar de keuken.

'The food is amazing, again.' Zeg ik als we het eten ophebben. 'Thank you honey.' Ik krijg een warme glimlach terug. Wat een geluk dat ik deze mensen heb leren kennen. 'Get some sleep, I'll wake you guys up at 5.' Zegt Robert als we de tafel afgeruimd hebben. 'Good night.' Ik glimlach naar ze en loop dan achter Kaj aan naar ons eigen plekje. We hangen nog wat op de bank maar al gauw besluiten we om in bed te gaan liggen. Onze koffers staan al klaar, morgenochtend vroeg gaan we naar Sydney.

'Kom je lieverd?' Kaj ligt al uitgebreid in bed en trekt voorzichtig aan mijn trainingsbroek terwijl ik nog wat dingen aan het opruimen ben. 'Ja, ja.' Ik doe de gordijnen dicht, poets mijn tanden, kleed me uit en ga dan tegen hem aan liggen. Zijn huid voelt warm aan tegen de mijne. Hij streelt over mijn rug terwijl ik mijn hoofd op zijn borstkas laat rusten. 'Jammer dat we weggaan, hé?' Vraag ik zacht. 'Ja, maar er wacht weer een nieuw avontuur op ons.' Ik knik instemmend en zeg niets. Ik sluit mijn ogen en denk aan mama.

'Waar denk je aan?' Klinkt het na een poosje. 'Aan mama. Zou ze er nog wel zijn?' Mijn stem trilt. 'Ach, liefje.' Zijn armen trekken me omhoog, veilig op zijn schoot. Ik snik zacht tegen zijn schouder. 'Ik wou dat ik het wist, het spijt me.' 'Jij kan er niks aan doen.' Hij geeft me een kus op mijn haren. 'Ik blijf altijd bij je.' 'Dat weet ik.' Hij veegt de tranen van mijn wangen en dwingt me om hem aan te kijken. 'Samen komen we er wel uit.' Ik glimlach en geef hem een kus. We gaan weer liggen en ik zucht diep. 'Slaap lekker Liz.'

Ik ben al wakker als er 's morgens vroeg zachtjes op de deur geklopt wordt. 'Guys?' 'Yeah, I'm awake.' Antwoord ik. 'Okay.'

Ik leun op Kaj zijn bovenlichaam. 'Word wakker.' Zeg ik zacht. Langzaam gaan zijn ogen open. 'Hmm.' Kaj trekt me tegen zich aan, iets wat hij altijd doet als we samen wakker worden. 'Dag, mooi meisje.' Ik glimlach en sluit nog even mijn ogen terwijl Kaj door mijn haren kriebelt.

'Kom, we moeten er uit, we gaan douchen.' Kaj slaat de dekens van ons af en ik ril. Snel volg ik hem richting de badkamer waar hij de warme kraan opendraait. Ik doe de deur dicht, pak zijn hand en ga onder de warme stralen staan. Kaj houdt zijn armen om mijn middel terwijl ik tegen hem aanleun. Beide zeggen we niks, het is ook niet nodig.

'There you are.' Beide schuiven we aan de gedekte ontbijt tafel. Het is nog vroeg, maar Katherine en Robert zijn beide wakker. 'Robert, go get their bags.' Katherine neemt nog een slok van haar koffie. Ik grijns in mezelf en eet mijn ontbijt op.

'God, there goes our little girl again.' Lacht Katherine als we op het punt staan om afscheid te nemen. Robert brengt ons naar het vliegveld.  Ik wring me in haar armen. 'I will miss your pretty face and your lovely laugh so much.' 'I will miss you too, thank you for everything.' 'It was a pleasure darling.' Ze geeft me een laatste kus op mijn wang voordat ik achter in de auto stap. 'Bye bye!'

'Lizzy, we zijn er.' Geschrokken word ik wakker. Ik rek me uit en gaap. Kaj staat al buiten de auto en ik volg hem. Met onze koffers lopen we naar de ingang van het vliegveld.

'Well, Lizzy, enjoy your trip.' 'Thank you and thank you for everything.' 'It's no big deal, we love you as our child and you know that, don't you?' Robert glimlacht naar me. 'I do, I love you guys too.' 'Bye Lizzy, bye Kaj!'

In het vliegtuig vallen Kaj en ik vrijwel direct in slaap. Het waren drukke dagen met weinig slaap en de gedachtes over mijn moeder hebben me gesloopt. Een paar uur later word ik door Kaj gewekt als we landen in Sydney. 'Kom lieverd.'

Als we onze bagage verzamelt hebben lopen we naar buiten en houdt Kaj een taxi aan. Samen gaan we op de achterbank zitten nadat we het adres doorgegeven hebben. We gaan eerst naar een hotel om daar te overnachten zodat we vanuit daar met een huurauto naar het adres kunnen gaan dat we gekregen hebben van Kyle zijn voormalige werkgever. Zodra we dat gedaan hebben gaan we naar mijn oom en tante. Dat er een kans is dat ik Ethan tegen kan komen is al meerdere malen in mijn hoofd opgekomen, maar ik probeer het te onderdrukken.

Een uur later stappen Kaj en ik een luxe hotelkamer binnen. 'Een bad!' Roep ik enthousiast als ik de grote, ronde badkuip midden in de kamer zie staan. We zetten onze spullen op de grond en ik pak iets te drinken. 'Laten we daar maar in gaan.' Kaj glimlacht, gooit een heel flesje badschuim leeg in de kuip en draait de warme kraan open.

Terwijl ik me uitkleed volgen Kaj zijn ogen me aandachtig. Ik schud lachend mijn hoofd en stap in het warme water. Ik ga met mijn rug tegen Kaj zijn buik aan liggen en laat mijn hoofd tegen zijn borst zakken. Hij geeft me een kus op mijn haren. 'Dit had ik nodig.' Zucht ik tevreden terwijl Kaj mijn lichaam streelt. Ik krijg er kriebels van in mijn buik.

'Zeg, Liz.' 'Hmm?' Ik draai me om en ga tegenover Kaj zitten. Hij kijkt me twijfelend aan. 'Wat is er?' Vraag ik. 'Nou, die gast..' Begint hij. 'Ethan.' Onderbreek ik hem. 'Whatever.' 'Daar hoef je je geen zorgen over te maken.' Zeg ik. 'Hoezo niet? Hij woont toch vlakbij je oom en tante?' 'Ja, dus? Je hoeft echt niet bang te zijn dat ik naar hem toe ga, ik heb jou toch?' 'Je weet het maar nooit met hem.' Snauwt Kaj. Ik leg mijn handen op zijn knieën. 'Geloof me, ik wil alleen jou.' Ik kijk hem aan. 'Sorry, ik weet het. Het zit me gewoon dwars.' Ik buig me voorover en ga op hem liggen. 'Ik weet het, maar dat hoeft niet.'

'Beloofd?' 'Beloofd.'

All around the worldDove le storie prendono vita. Scoprilo ora