Negen

893 59 24
                                    

Vrijdag

Lizzy's POV:

Het is kwart over 11 als ik wakker word. Meteen zit ik rechtop in mijn bed, vandaag gaan we naar Hockeyloverz! Ik moet om 2 uur bij Feline zijn dus kan ik nog even in mijn bed blijven liggen. Ik zet mijn tv aan en pak mijn telefoon.

23.57 - Kaj: Fijne momenten met je, ik mis je als je niet bij me bent

Aahhh! Ik word zo blij van hem..

08.15 - Nova: BITCHES
09.30 - Feline: Waarom ben jij zo vroeg op?
09.45 - Nova: Gesport met m'n vader. Feeling OK?
09.50 - Feline: Zoiets. Zoveel zin in dit weekend!
10.15 - Nova: Waarom slaapt Lizzy altijd zo lang uit?
10.24 - Feline: Ze was tot gisteravond laat nog bij m'n broer, spannend!!!
10.45 - Nova: Naughty girl

11.10: Ook goeiemorgen vriendinnetjes!

Na een aflevering Gossip girl zet ik de tv uit en verlaat ik mijn warme bed om te gaan douchen.  Als ik klaar ben smeer ik me in met mijn favoriete bodylotion en trek ik basic zwart ondergoed aan. Ik moet echt nieuwe gaan kopen, dat standaard zwart en wit is niet genoeg meer.

11.45: Iemand die even met me naar de stad gaat?
11.48 - Feline: Ikke! Waar moet je heen?
11.50: Hunkemöller, ASAP!
11.56 - Nova: Things are getting serious in here

Ik grijns en leg mijn telefoon weer op mijn bed. Ik trek een spijkershort aan en een lichtblauwe blouse. Borstel mijn natte haar, trek mijn witte Allstars aan en doe wat make-up op. Ik pak mijn tas en telefoon en ga naar de keuken. Snel smeer ik een broodje voor mezelf en ik schenk een glas melk in. Als ik aan de keukentafel zit gaat de bel. Ik open de deur en wacht op Feline.

'Ready to get you some sexy underwear!' Ik schiet in de lach. Ik eet snel mijn broodje op en sla het glas melk achterover. 'Even mijn tanden poetsen en dan gaan we.' 'Yo!' Ik prop de vaatwasser vol en poets daarna mijn tanden in de badkamer. 'Let's go!'

'Dus, waarom dit ineens?' Vraagt Feline nieuwsgierig als we de winkel in lopen. 'Ik heb alleen maar van dat standaard suffe ondergoed.' 'En..' 'Ja ja, en als het er ooit van komt met Kaj..' Mompel ik. 'Woohoo! Kom, we gaan wat uitzoeken.' Na een halfuur ben ik zo'n 10 strings in allerlei verschillende kleuren en stofjes en 3 BH's rijker. Samen lopen we terug naar huis. 'Hij zal het vast leuk vinden.' 'Hou op.' Lach ik. 'Ik ga m'n tas nog even inpakken, zie je over een uur bij mij thuis.' 'Tot straks!' We vertrekken beide naar ons eigen huis. Ik zet een grote weekendtas op mijn bed en begin hem in te pakken. Trainingsbroek, vest, spijkerbroek, zwarte en witte broek, topjes en t-shirts, wat blousjes, een bikini, sokken, slippers en schoenen, mijn make-up en andere toiletartikelen en een paar stukken van mijn nieuwe ondergoed. Ik kleed me uit en besluit ook nu iets aan te trekken. Ik pak een witte kanten string met een dun touwtje samen met een donkergrijze kanten BH. Even kijk ik in de spiegel en dan trek ik mijn kleren weer aan. Daarna rits ik de volle tas dicht en pak ik mijn standaard tas in met de laatste dingen als een zonnebril en mijn telefoonoplader. Ik rol mijn deken op en prop hem in een grote boodschappentas samen met 2 kussens.

Het is 10 voor 2 als ik klaar ben. Ik sluit het huis af en zorg er voor dat alles goed op slot zit en loop daarna met 3 tassen naar Feline haar huis. Nova is er al. 'Hey girls!' De vader van Feline begint mijn spullen in het busje te laden. 'Ik heb er zoveel zin in.' Zegt Nova dan. 'We hebben echt een grote tent, en ik heb twee van die tweepersoonsluchtbedden die zichzelf opblazen voor ons drietjes.' 'Heerlijk.' Lach ik. Dan komt Kaj naar beneden. 'Ik dacht al dat ik je leuke stem hoorde.' Hij geeft me een kus op mijn wang. 'Hey.' Lach ik. 'Zullen we gaan?' Vraagt hij. 'Yes!' We staan op en lopen naar de oprit. De vader van Feline heeft het zwarte busje van zijn werk volgeladen en Kaj stapt achter het stuur. 'Veel plezier jongens, pas goed op elkaar!'

'Jezus Nova, we weten dat je een groot huis gewend bent maar deze tent is 3 keer zo groot als de gemiddelde hier.' Zegt Feline als de tent staat. 'Mooi toch!' Antwoordt Nova triomfantelijk. Ik schud lachend mijn hoofd. We leggen de twee luchtbedden naast elkaar en binnen no time zijn ze opgeblazen. Nova doet om elk een hoes en we leggen alle 3 onze dekens er over heen. Ook hebben we allemaal meerdere kussens mee en als het klaar is ziet het er super gezellig uit. 'Nu al zin om hier te slapen.' Grijns ik. We zetten onze tassen binnen en gaan dan het terrein op. Kaj is met het hockeyteam en slaapt met een vriend genaamd Dioni, samen in een kleine tent. Ze staan op ons te wachten. 'Zullen we wat eten? Ik sterf van de honger en we hebben een goede bodem nodig.' Zegt Feline. 'Ja, goed idee.' Met zijn vijven lopen we naar de eet tentjes.

De avond is gevallen en de eerste drankjes zijn gedronken, we staan met zijn allen op het grote veld te feesten. Ik neem mijn 5e wijntje van Nova aan en neem een paar slokken. 'Het is echt geweldig hier!' Schreeuwt ze. 'Mee eens!' 'Wil je nog een?' Roept Feline in mijn oor. Ik schud mijn hoofd. Ik ben alweer misselijk en de springende mensen om me heen maken het erger. 'Alles goed, Liz?' Vraagt Kaj me. Hij wacht niet op een antwoord, pakt mijn hand en trekt me uit de mensenmassa. Achter een boom buiten het veld buig ik voorover en geef ik over. 'Ik voel me vreselijk.' Zucht ik. Met een zuur gezicht veeg ik mijn mond af. 'Kom, ik ga je in bed leggen.' Kaj slaat zijn arm om me heen en loopt met me naar onze tent. Shit, alles draait om me heen. Hij ritst hem open en helpt me naar binnen, ritst hem ook weer dicht. 'Voorzichtig!' Hij vangt me nog net op tijd op en laat me op mijn kont zitten. 'Draag je iets van een pyjama?' Vraagt hij. 'Lizzy, hoor je me?' Ik schud afwezig mijn hoofd. 'Je kan niet in je ondergoed slapen, dan krijg je het veel te koud.' Hij trekt zijn trui over zijn hoofd. 'Ik kleed je uit, hoor.' Hij maakt de knoopjes van mijn blousje los en trekt mijn spijkershort uit. Hij buigt zich over me heen om mijn BH los te maken en trekt daarna zijn trui over mijn hoofd. Hij slaat de dekens open en legt me op het bed. Daarna slaat hij de dekens over me heen en gaat hij even naast me liggen. 'Lizzy toch.' Hij streelt door mijn haar. 'Mijn buik doet pijn.' Jammer ik. Hij legt zijn hand op mijn blote buik en wrijft er zacht overheen. 'Ik vind je zo leuk.' Brabbel ik. Hij grijnst. 'Ik jou ook, lieverd. Ga maar lekker slapen.' Hij drukt een zachte kus op mijn voorhoofd en ik val in een diepe, verdoofde slaap.

All around the worldWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu