Eenenveertig

641 50 26
                                    

Zondag, Sydney

Lizzy's POV:

'Ik heb ontbijt voor je.' Mijn tante glimlacht en gaat weer naar beneden. Ik trek het dienblad naar me toe en begin te eten.

Ik wrijf in mijn ogen en neem een paar flinke slokken van mijn cappuccino. Ik heb amper kunnen slapen vannacht, het berichtje van Ethan, ik heb besloten om hem maar gewoon zo te noemen, staat nog op mijn netvlies gegraveerd. Misschien is het gewoon naar de verkeerde verzonden, en was het voor zijn vriendin bedoeld. Hij heeft tenslotte 2 dochters.

Maar aan de andere kant, hoe komt hij aan mijn nummer en waarom zou hij precies naar mij dat bericht sturen? Aan de ene kant voel ik me, gevleid.

Ik besluit om mijn vriendinnen te Skypen, die weten altijd raad. Ik kan dit niet zomaar aan mijn oom en tante vertellen, en al helemaal niet aan Kaj.

'LIZZY!' Nova stuitert heen en weer voor de camera. Feline komt onder de dekens vandaan, ik zie dat ze bij Nova op bed liggen. 'Ladies!' Lach ik. 'Zelfs op zondagochtend fleekt ze.' Grijnst Nova naar Feline. 'Bla bla. Hoe is het met jullie?' En daar begint ons eindeloze gesprek over alles en nog wat.

'Maar jongens, even serieus.' Zeg ik na twee uren. Ik kijk of de deur dicht is en ik ga in een kleermakerszit op het bed zitten. 'Vertel.' 'Oké, maar houden jullie mond hier over tegen anderen, en al helemaal tegen Kaj en Samuel enzo.' Ze knikken braaf.

'Goed, nou, mijn neefjes hebben een leraar, Mr. Ross, ik zag hem vorige week voor het eerst toen ik Davy en Alec naar hun bijles bracht. De dagen erna kom ik hem overal tegen, en volgt hij me ook overal met zijn ogen. Nu waren we gisteren bij de honkbalwedstrijd van mijn neefjes, en toen was hij er ook! Hij begon uitgebreid met me te praten, en hij flirtte echt met me. Blijkt wel dat hij 2 jonge dochters heeft, maar ik kwam er achter dat hij nog maar 28 jaar is. Anyway, hij is echt super knap! En dan bedoel ik ook echt knap, sexy zelfs. En gisteren, voordat ik ging slapen had ik ineens een bericht van een onbekend nummer.' Ik houd mijn telefoon voor het scherm zodat mijn vriendinnen het kunnen lezen. 'Bleek het van hem te zijn! Wat moet ik nu doen? Dit is super fout, hij is een leraar, hij heeft waarschijnlijk gewoon een vrouw!'

'Dat meen je niet!' Reageert Nova verontwaardigd. 'Ja, echt!' 'Ik zou er wat van zeggen tegen hem hoor, voor je het weet staat hij onder je kamer raam om je te verkrachten.' Zegt Feline. Ik grijns. 'Ik hoop dat dat wat meevalt, maar ik ga hem gewoon opbellen denk ik.' 'Good girl.' 'Kijk, dit is hem.' Ik laat een foto van hem aan mijn vriendinnen zien.

'Wayo! Hij is super knap, wat een hottie!' Nova springt enthousiast heen en weer. Ik schud lachend mijn hoofd. 'Ik mis jullie girls.' 'Wij jou ook zo erg! Ik hoorde van je vader dat je over 5 maanden thuis komt even?' 'Jep! M'n vader en Luna gaan trouwen, zo leuk.' 'Ja, ik hoorde het. En Annemay?!' 'Ja, ze krijgt een baby! Ik ben echt zo blij.' 'Wij ook!'

Ik werp een blik op de klok en besluit om af te sluiten en naar beneden te gaan, de lunch begint bijna en mijn oom en ik zouden gaan surfen bij Bondi beach. 'Hé meiden, ik moet hangen.' Nova trekt een pruillip. 'Ik houd jullie op de hoogte over Mr. Sexy! Ik hou van jullie, tot snel.' 'Wij ook van jou, doei Liz!'

'Je kan er nog aardig wat van!' Lacht mijn oom als we de surfplanken terug in de garage zetten. 'Dat had je niet gedacht hé?'Grijns ik als we naar binnen gaan. 'Lizzy!' Quinty komt op me afrennen en ik til haar op. 'Hé kleintje!' Ik pak het glas sap van mijn oom aan en drink het gulzig op. 'Ik ben niet klein!' Jammert mijn nichtje. Ik zet haar lachend neer. 'Zullen we samen spelen?' 'Ja schat, tuurlijk, maar Lizzy gaat eerst even douchen.' 'Ik ga mee!' 'Quinty, laat Lizzy eens even haar gang gaan.' Mompelt mijn oom. Ik grijns. 'Ik ben zo klaar.' Daarna loop ik de trap op naar de badkamer.

All around the worldWhere stories live. Discover now