Veertien

932 58 28
                                    

Woensdag

Lizzy's POV:

'Nee, we gaan lopend denk ik.' Ik heb de hele dag een beetje thuis gezeten met papa en Luna. Het is 5 uur en ik besluit om maar eens te gaan douchen. Straks gaan Kaj en ik met elkaar uit eten.

'Ik ga me even aankleden.' Ik sta op van de bank en loop naar de badkamer. Een tijdje blijf ik onder het warme water staan. Daarna draai ik de kraan dicht en droog ik me af. Ik wikkel de handdoek om mijn lichaam en ga naar mijn slaapkamer. Ik pak een nieuwe string & BH van Calvin klein en trek het aan. Daar over doe ik een zwarte skinny jeans en een wit blousje. Ik doe mijn gouden horloge om, pak een legergroen bomberjack om er nog overheen te trekken en graai mijn Adidas superstars uit de kast. Daarna borstel ik mijn haar en ga ik voor mijn kaptafel zitten om me op te maken. Als ik klaar ben stop ik mijn pinpas en ID kaart in een zwarte clutch, samen met de huissleutels en mijn telefoon. Ik kijk nog even in de spiegel, spuit wat extra parfum op en ga naar de woonkamer.

'Je ziet er geweldig uit.' Mijn vader glimlacht en aait over mijn haar. 'Dankje.' Dan gaat de bel. 'Daar zal je hem hebben!' Zegt Luna enthousiast en ze doet de deur voor hem open. 'Hey Lizzy.' 'Hee!' Ik glimlach naar hem en sluit de voordeur achter hem dicht. Hij heeft een grijze broek aan met opgerolde pijpen, samen met een wit overhemd en zwarte clarks. Net als altijd ziet hij er geweldig uit. 'Ga je mee naar de keuken? Daar zitten mijn vader en zijn vriendin.' Hij knikt en loopt achter me aan. Mijn vader komt achter het kook eiland vandaan en steekt zijn hand naar hem uit. Kaj schudt hem. 'Ik ben Kaj. Ook wel bekend als de broer van Feline.' Lacht hij. 'Ik ben Eric, Lizzy haar vader. Leuk dat je hier eens bent.' Luna staat op van haar stoel. 'Kaj.' 'Ik ben Luna, Eric zijn vriendin.' 'Waar gaan jullie eten?' Vraagt mijn vader terwijl hij in een pan met soep roert. 'Izakaya.' 'Veel plezier, en lekker eten. Ik ga weg als jullie terug komen, tot later.' 'Dag meneer.' 'Doei pap, doei Luna!' Ik zwaai nog even, pak mijn clutch van tafel en loop dan naar buiten.

'Je ziet er super leuk uit.' Zegt Kaj als we hand in hand door de stad lopen. 'Jij ook.' Glimlach ik. 'Hier is het.' Ik ga achter hem aan naar binnen, laat mijn jas aannemen en loop met hem naar ons tafeltje. 'Voor mij een cola light.' Zeg ik. 'Voor mij een bitter lemon, en heb je een fles witte wijn voor ons?' Het meisje van de bediening knikt, glimlacht en loopt weg. 'Zo, een fles wijn, hebben wij iets te vieren?' Vraag ik lachend. 'De liefde moet je elke dag vieren. Ik heb iets voor je.' Hij haalt een klein vierkant doosje uit zijn zak en legt het voor me neer. 'Oh, Kaj..' 'Maak open!' Ik haal de strik er vanaf en pak de deksel er voorzichtig vanaf. Er blinkt een gouden armband van Michael Kors in het doosje, precies dezelfde kleur als mijn horloge. Ik kijk hem met open mond aan. 'Het is prachtig.. Ik kan dit echt niet aannemen.' 'Ik sta er op.' Hij pakt de armband uit het doosje en doet hem bij me om. Ik streel er met mijn vingers overheen. 'Hij is echt heel mooi, echt ontzettend lief van je, dit had echt niet gehoeven.' 'Kleinigheidje, heb je verdiend.' Hij knipoogt naar me. 'Dankjewel.' Zeg ik. Ik neem een slok van mijn cola en buig me over de menukaart, er is zoveel lekkers. Iets in mij zegt dat dit een perfecte avond wordt.

'Ik weet niet of ik ooit zo lekker gegeten heb.' Zucht ik als onze tafel afgeruimd wordt. Ik drink mijn glas wijn leeg. 'Ik ga even naar het toilet.' Hij knikt. Ik sta op en loop naar de toiletten. Als ik klaar ben kijk ik in de spiegel. Mijn wangen zijn rood van de wijn. Ik haal mijn hand door mijn haren, trek mijn blousje recht en loop weer terug. Kaj staat op me te wachten met mijn jas. 'Ik heb al afgerekend, we gaan.' Ik trek mijn jas aan en loop achter hem aan naar buiten, het begint langzaam te schemeren. 'Vond je het leuk?' 'Heel leuk, erg gezellig. Ga je nog even met me mee?' 'Tuurlijk.'

'We zijn er weer.' Roep ik als we de woonkamer binnenstappen. Ik doe mijn schoenen uit en hang mijn bomberjack op. 'Ik zit hier!' Mijn vader zit met een glas wijn en zijn iPad aan de keukentafel. We schuiven aan. 'Willen jullie ook een wijntje?' 'Lekker.' 'Hoe was het op je werk overleg?' Vraag ik. 'Prima, hoor. Luna en ik gaan zo nog even wat drinken in de stad en misschien blijven we na die tijd wel bij haar thuis, je redt je wel toch? Morgen ben ik er gewoon weer.' 'Ja, tuurlijk.' Ik glimlach. 'Dus, Kaj, wat doe je zoal?' Vraagt mijn vader dan. 'Ik hockey veel, ik heb mijn havo diploma gehaald en ga nu Bedrijfskunde studeren aan de hoge school.' 'Klinkt interessant, ik dacht al dat ik je gezicht ergens van kende, maar dat zal dan wel van de hockey komen.' 'Dat zou heel goed kunnen.' Mijn vader glimlacht en zet zijn glas in de vaatwasser. 'Goed de deur op slot doen als je Kaj er uit gelaten hebt, hé?' Hij geeft me een kus op mijn wang. 'Ja, veel plezier!' 'Jullie ook nog, tot de volgende keer.' 'Tot snel meneer.'

'Je vader lijkt me best oké.' Zegt Kaj als ik opsta om de fles wijn uit de koelkast te pakken. 'Zo is hij dat ook wel ja, tot dat je het woord Australië laat vallen.' Grinnik ik. Ik ga tegenover hem zitten en schenk zijn glas vol. 'Ik ben echt heel erg blij met de armband.' Ik kijk Kaj verliefd aan. 'Ik ben blij als jij blij bent.' 'Cheesy.' Grijns ik. 'Oppassen jongedame.' Ik steek mijn tong uit en schenk het zoveelste wijntje in.

'Nog een fles?' Het is 12 uur en Kaj en ik zitten nog steeds in de keuken. We praten over alles en nog wat en drinken nog steeds wijn. Eigenlijk heb ik er meer dan genoeg gehad, ik voel een warme gloed in mijn gezicht en buik. 'Heb je zo'n dorst?' Vraagt hij lachend. Ik sta op en kijk naar alle flessen die in het wijnrek liggen. 'Wit? Rood? Rosé?' Als ik me omdraai staat Kaj voor me. 'Wat dacht je van.. Lizzy?' Zegt hij. Hij legt zijn handen op mijn heupen en duwt me tegen het aanrecht aan. Ik ga er op zitten en sla mijn benen om zijn middel. Ik leg mijn handen in zijn nek en staar een lange tijd in zijn ogen. 'Mooie Lizzy.' Ik giechel. Hij drukt zijn lippen op die van mij en maakt de bovenste knoopjes van mijn blousje los. Ik woel met mijn handen door zijn haar. Hij trekt zacht aan de knoop van mijn broek en hij schiet open. Daarna wurmt hij zijn hand in mijn string. Ik kreun zacht en rol met mijn ogen als ik zijn vingers voel. Met zijn andere hand probeert hij mijn blousje uit te trekken. 'Slaapkamer.' Mompel ik tegen zijn lippen. Hij houdt zijn handen onder mijn billen en tilt me op. Ik wijs naar de deur van mijn slaapkamer. Hij trekt hem achter ons dicht en legt me op mijn rug op bed. Vrijwel meteen trekt hij mijn blousje en broek uit. 'Mooi.' Zegt hij zacht. Hij knikt naar mijn ondergoed. 'I know right.' Antwoord ik en ik trek zijn overhemd uit. Hij geeft me een lange kus op mijn lippen. Daarna trekt hij me naar de zijkant van het bed. Ik blijf er met mijn rug op liggen, maar mijn voeten raken de grond. Kaj gaat op zijn knieën voor het bed zitten. 'Wat doe je?' Ik kom omhoog maar hij duwt me terug. 'You'll see baby.' Hij trekt mijn string uit en legt mijn benen over zijn schouders. Hij drukt kusjes van mijn knieën naar mijn bovenbenen, over mijn heupen naar de binnenkant van mijn benen. Als ik zijn tong tussen mijn benen voel maakt mijn lichaam een rare kronkel en kreun ik zacht. 'Kaj.' Mijn stem is hees. Hij begint ook zijn vingers te gebruiken. Mijn benen trillen. 'Kaj, ik..' Hij stopt, warm vloeistof loopt over de binnenkant van mijn benen. Hij staat op, trekt zijn broek uit en klimt bij me op bed. 'Shit hé.' Zucht ik. De alcohol maakt me licht duizelig. Hij grijnst, geeft me kusjes in mijn nek en streelt me over mijn lichaam. Dan brengt hij mijn hand naar zijn boxer. 'Wil je..' Begint hij. Tuurlijk, nu moet ik iets doen! Hij trekt zijn boxer uit en gaat op zijn rug onder de dekens liggen. Zachtjes duwt hij me tussen zijn benen. Oh boy, wat is het warm hier. Ik vouw mijn hand om hem heen en begin zacht heen en weer te bewegen.

Hoe weet ik nou of ik het goed doe?! Ik ben echt een loser, ik had Feline moeten bellen. Hij kreunt, dit is een goed teken, ga zo door Lizzy. 'Lizzy, meer.' Fack! Ik knijp mijn ogen dicht en draai er dan met mijn tong omheen. Hij pakt mijn hoofd vast en begint hem heen en weer te bewegen. Oh stop it please! Het is maar goed dat ik dronken ben. Na een tijdje laat hij me los. 'Ik kom zo.' Hijgt hij. Ik trek mijn hoofd snel terug en kruip onder de dekens vandaan. 'Dat was.. Geweldig.' Zegt hij dan. 'Vooral heel raar.' Mompel ik. Hij begint te lachen. 'Sorry, ik was helemaal vergeten dat dit je eerste keer zou zijn. Daar leek het niet op.'

We trekken beide ons ondergoed weer aan. 'Wil je anders blijven slapen?' Vraag ik. 'Nou, graag.' Hij haalt zijn hand door zijn haren en gaat weer in mijn bed liggen. Ik kruip naast hem en geef hem een kus. 'Je bent echt geweldig.' Zegt hij. 'Jij ook.' 'I love you, baby.'
______________________________
Woohoo so much love!
Hoe vinden jullie het boek tot nu toe??
I love to hear it

Liefs Emma Loraine

All around the worldWhere stories live. Discover now