Achttien

895 53 8
                                    

Zaterdag, 3 weken later

Lizzy's POV:

Opgelucht stap ik het vliegtuig uit samen met papa en Luna. We lopen naar de bagagehal en ik ga op een bankje zitten terwijl papa de koffers haalt. Ik pak mijn telefoon en zet mijn internet weer aan om een bericht naar mijn vriendinnen en Kaj te sturen.

15.38: Guess who's back!

15.39: Veilig geland, liefs xx

15.45 - Nova: Finally!! Hoe was het?
15.47: Geweldig, hoe was Miami?
15.50 - Nova: Fucking heet, wel super mooi
15.54 - Feline: Woehoe yes Liz!! What about tonight, Nova?
15.55 - Kaj: Gelukkig! Eindelijk je weer zien vandaag..

Vanavond geeft Dioni een feestje waar ik samen met Nova en Feline naar toe ga. Ik kan niet wachten om ze weer te zien.

15.59 - Nova: Als jullie gewoon zo snel mogelijk naar mij toe komen, dan kunnen jullie wel bij mij eten enzo, en dan brengt papa ons naar hem toe. En we kunnen wel in zijn appartement slapen
16.01: Wij allemaal?
16.04 - Nova: Jup! Kaj blijft ook slapen :-)

'Liz, ga je mee?' Mijn vader en Luna staan verderop met de koffers. Ik sta op en ren naar ze toe. Ik pak mijn koffer aan en loop achter ze aan naar de Arrivals.

Als we eindelijk bij de auto zijn ga ik uitgebreid op de achterbank zitten. 'Kun je me straks bij Nova brengen pap?' 'Tuurlijk meisje.'

'Home sweet home.' Mijn vader zet onze koffers in de woonkamer. 'Gooi meteen even wat in de was alsjeblieft, dan kan ik meteen de wasmachine aanzetten.' 'Is goed.' Ik pak mijn koffer en ga naar mijn slaapkamer. Ik pak alles snel uit en gooi mijn smerige was op een stapel. Daarna pak ik mijn weekendtas en zet ik hem op mijn bed. Ik pak mijn pyjama, toiletspullen, oplader, een bikini, ondergoed en wat kleren en gooi het er in. Als laatst leg ik mijn make-up bovenop en dan rits ik hem dicht. Ik verwissel mijn jurkje voor een witte lange broek met en truitje van Nikkie en trek mijn Allstars er onder aan. Ik pak mijn weekend- en handtas van bed en ga weer naar de woonkamer. 'Breng jij haar maar, ik begin wel aan de was.' Zegt Luna dan. Ik glimlach naar haar. 'Veel plezier.'

Als we naar de auto lopen begint het te miezeren. 'Welkom in Nederland.' Lacht mijn vader. 'Echt hé.' Ik ga naast hem zitten.

16.45: Onderweg Nova!
16.50 - Feline: Ik ben er al, zien je zo!

Na 20 minuten rijdt mijn vader de oprit op. 'Veel plezier lieverd, tot morgen.' Hij geeft me een kus en ik stap uit. 'Doei pap!' Ik pak mijn tassen, zwaai nog even en ren dan naar de voordeur. 'Hé Lizzy, kom verder!' Nova haar vader houdt de deur voor me open. 'Dankje.' Ik glimlach en zet mijn tassen op de grond.

'Waar zijn Nova en Fel..' Begin ik. 'LIZZY!' Nova en Feline komen aanstormen. Beide slaan ze hun armen om me heen. 'Ik heb jullie zo gemist.' Lach ik. 'Wij jou ook.' We laten elkaar los. 'Wat ben je bruin, niet normaal!' Ik glimlach. 'Wil je wat drinken?' We lopen naar de keuken. Lizzy's moeder is aan het koken. 'Dag mevrouw.' 'Hee Lizzy.' Ik ga aan het kookeiland zitten met Feline. Nova geeft me een glas drinken en ik drink het op.

'Mam, hoe lang duurt het nog voor we gaan eten?' 'Nog zeker wel anderhalf uur.' 'Zullen we gaan zwemmen? Heb je een bikini mee Liz?' 'Ja zeker.' 'Let's go!' Nova zet de glazen in de vaatwasser en we gaan naar boven. Ik zet mijn weekendtas op haar bed en graai mijn witte bikini er uit. Ik kleed me uit en trek de bikini aan. Ik doe mijn haar in een hoge knot en leg mijn kleren op Nova haar bed. 'Hier.' Nova geeft ons een witte badjas en ik trek hem aan. Daarna gaan we terug naar beneden.

All around the worldWhere stories live. Discover now