Tweeënveertig

643 53 21
                                    

Maandag, Sydney

Lizzy's POV:

Om één uur zit ik nog steeds bij Ethan thuis. Ik doe alsof ik niet hoorde wat hij zojuist zei en knipper onschuldig mijn ogen, waarna ik mijn glas wijn weer op pak en ik één keer leegdrink.

'Did you hear me?' 'Yes, I did.' 'I..' Hij wordt onderbroken door zacht babygehuil. 'I'll go.' Ik sta op en loop snel de woonkamer uit. Ik ga de trap op en loop naar Kate haar slaapkamer. 'Hello.' Fluister ik en ik til haar uit haar bed. Rustig wieg ik haar heen en weer. Het gehuil gaat over in gesnik, en het gesnik gaat over in een diepe zucht. Voorzichtig loop ik de trap af naar beneden. Ethan tilt Kate uit mijn armen. 'Hello love. Can't you sleep?' Het meisje kijkt met slaperige ogen naar haar vader. Hij glimlacht en geeft haar een zachte kus. 'I love you so much.' Daarna loopt hij naar boven om haar terug naar bed te brengen.

'Your daughters are so sweet.' Zeg ik dan. 'So are you.' Hij grijnst en ik glimlach terug. Hij legt zijn hand op mijn schouder en ik kijk hem even kort aan. Hij schuift dichter mijn kant op en laat zijn hand over mijn wang gaan. 'Ethan.' Zeg ik zacht en ik kijk naar mijn nagels. Met zijn vingers onder mijn kin tilt hij mijn hoofd op en brengt hij zijn gezicht dichterbij. 'This is wrong.' Zeg ik zacht. 'No, it's not, and you know it.' 'It is, I'm just a little girl to you.' 'Don't be afraid.' Ik voel zijn adem tegen mijn wang en huiver. Zijn zachte lippen raken de mijne. Ik doe dit echt..

Zijn tong glijdt over mijn onderlip en hij haalt zijn hand door mijn haren. Ik heb nooit geweten dat zoenen zo intens kon zijn.. Na een tijdje laat hij me los. Ik voel dat mijn wangen rood zijn en ik kijk omlaag. 'You're amazing.' Hij tilt me op zijn schoot en dwingt me om hem aan te kijken. 'Kiss me again.' Zegt hij zacht. Ik buig voorover en laat me opnieuw door hem zoenen. Zijn grote handen zakken van mijn schouders naar mijn benen en hij trekt mijn jurkje omhoog. Ik stop en houdt hem tegen. 'We can't do that.' Fluister ik. 'We can, Lizzy.' Alleen zijn stem al bezorgt me vlinders in mijn buik. 'Are you sure no one can see us?' Vraag ik verlegen. Hij glimlacht en strijkt door mijn haar. 'I love how shy you are. We can go to my bedroom if that makes you more comfortable.' 'Please.' Zeg ik, bijna onhoorbaar.

Hij gaat staan, pakt mijn hand vast en ik loop achter hem aan naar boven. Ondertussen razen de gedachtes door mijn hoofd, maar ik kan mezelf niet stoppen.

Hij sluit de deur achter ons dicht en doet een lichtje naast zijn bed aan. Het is een typische jongens-mannen slaapkamer, met een neutraal, groot bed, een kast, en een bureau met een laptop, verder aangevuld met allemaal fotolijstjes. Ik loop naar het bureau en laat mijn vingers over de foto's glijden, ik zie hem, ik zie zijn dochters, en op sommige foto's een vrouw, met blond haar. 'That's her.' 'Do you miss her?' 'Oh, I miss her like hell. She was amazing.'

'Do you have brothers or sisters?' 'Yes, a sister, Annemay.' Ik pak mijn telefoon en zoek een foto van Annemay. Ik laat hem een foto van ons samen zien. 'She's pretty, just like you.' Ik glimlach en ga op de rand van het bed zitten.

In mijn ooghoek zie ik hoe hij zijn overhemd knoopje voor knoopje losmaakt en over de stoel hangt. Hij heeft het meest gespierde lichaam dat ik ooit gezien heb. 'Come here.' Hij spreidt zijn armen. Ik ga staan en leun tegen zijn borst, hij slaat zijn armen om me heen. Daarna legt hij mijn haar zorgvuldig over mijn schouder en maakt hij de rits van mijn jurkje achter los. De zwarte stof glijdt van me af. 'O my..' Hij neemt uitgebreid te tijd om naar me te kijken.

'Look at yourself.' Hij geeft me een zetje richting de grote spiegel aan de muur, en gaat achter me staan. Zijn handen plaatst hij op mijn buik. Ik staar naar mezelf in mijn zwarte ondergoed, naar mezelf met Ethan. 'I admire you.' Zijn lippen glijden langs mijn nek, ik krijg kippenvel over mijn rug. Hij maakt mijn bh-sluiting los, trekt hem voorzichtig uit en legt hem op zijn bureau. Ik wend mijn blik af. 'This is so awkward!' 'No, it's not, your body is amazing.' Daarna laat hij zijn handen snel over mijn lichaam glijden en hij trekt als laatst mijn string uit. Ik sta compleet naakt voor de spiegel. Ik draai me om en sla mijn armen om zijn nek. 'Gosh, Lizzy.' Mijn hart gaat razend snel tekeer wanneer hij zijn broek uitdoet.

Hij loopt naar achteren, trekt dan zijn boxer uit en trekt me mee als hij zich op zijn bed laat zakken. Hij legt me op mijn rug neer en begint met zijn handen mijn lichaam te verkennen. 'You are perfect, your skin, it's so soft.' Hij streelt met een hand over mijn voorhoofd, hij weet precies wat hij moet doen, ik hunker naar meer.

'Lizzy, what's on your mind?' Hij stopt en gaat op zijn zij naast me liggen. 'I.. Can I trust you?' Vraag ik onzeker. 'Yes, you can. I promise, you're my secret, this is our secret. Don't be afraid, I won't hurt you.' 'Okay.' Antwoord ik zacht. 'Are you still a virgin?' 'No, I've done this before.' 'Relax.'

Zijn hand glijdt over mijn buik tussen mijn benen. Ik sluit mijn ogen. 'You're so wet.' Zijn stem klinkt zwaar in mijn oor, en ik bloos. Hij glimlacht en drukt zijn lippen op de mijne om me te zoenen. Een kreun verlaat mijn mond door zijn aanrakingen. Na een tijdje haalt hij zijn hand terug en zet hij zich af om vervolgens op me te komen liggen. Met zijn armen naast mijn gezicht houdt hij zichzelf enigszins omhoog. Hij duwt mijn benen uit elkaar, buigt zich slechts iets dichter over me heen en drukt dan zijn bekken naar voren. Ik hap naar adem en bijt op mijn onderlip. 'Wrap your legs around my waist, love.' Mompelt hij. Ik klem mijn benen om zijn middel. Hij drukt mijn handen boven mijn hoofd en maakt langzame, maar diepe bewegingen. Ik rol mijn ogen en laat zijn naam luid horen. 'Ethan, I can't..' Zo heb ik het nooit eerder meegemaakt. 'Lizzy, lovely Lizzy.' Hij hijgt luidruchtig. Onze lichamen lijken compleet met elkaar versmolten te zijn.

'Your body is a wonderland.' Grijnst hij als we weer naast elkaar liggen, ik op mijn buik en hij op zijn rug, onder de lakens. Hij speelt met mijn haren. Ik weet niet wat ik moet denken, ik haat mezelf, ik walg van mezelf, ik heb zojuist seks gehad met de leraar van mijn neefjes en daarmee Kaj bedrogen, maar het was het beste dat ik ooit meegemaakt heb, en Ethan is een geweldig persoon.

'I should go, it's so late..' Zeg ik als ik op de klok zie dat het half 3 is. Hij knikt en pakt mijn kleren voor me op. Ik kleed me weer aan en trek als laatst mijn laarzen weer aan. Ik doe mijn warrige haar in een staart zodat het niet opvalt. Hij loopt met me mee naar beneden waar ik mijn tante een sms stuur. Ze reageert onmiddelijk dat ze onderweg is. Voordat ik de voordeur open draai ik me om naar hem.

'I..' 'It was amazing Lizzy.' 'Ethan, I, we can't do this again. I'm sorry..' Hij kijkt me niet begrijpend aan.

'I have a boyfriend.'

All around the worldWhere stories live. Discover now